Şimdi Ara

hukuk fakultesini birakip isletme ekonomi icin tekar hazirlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben hukuk fakültesine bu sene başladım fakat sınav senesinde bagzi sağlık sorunların nedeniyle sınava tam olarak hazirlanamadim ve yaşadığım bazı aksiliklere 15binlik bi siralama. Elde ettim o sene tercih yapmamaya karar verdim fakat daha sonra psikolojik bir boşlukla ek tercihte bulundum ve siralamim çok altında bi devlet hukuk fakültesine yerleştimancak ssonuçlar açıklandığında beri çokmutsuzum ne ggeldiğim şehri ne de okulunu benimseyebildim aklımda sürekli burayı bırakıp yeniden hazırlanma isteği var benim aklındaki bölüm Boğaziçi işletme ama çevredeki herkes sacmaladigimi düşünüyor hukuk mezununun işletmesinin yaptığı işleri yapabileceğini söylüyor ancak dersleri almaya başladığımda öyle olmadığı anladım ayrıca ileride hukukta da iş sıkıntısı yasayacigimi düşünüyorum çünkü ne geniş bi cevrem var ne de hakimlik savcılık da mülakat aşamasında referansim var bu durumda yalnızca bana kpss ye girip kamu avukatı olma yolu gorunuyor madem bir sınava hazirlancam kpss yerine tekrar YGS ye hazırlanmak daha mantıklı geliyor çevrede hiç tanıdığım hukukçu yok bana yardım edebilecek bilinçli bi ailemde yok ben olabildiğince kendimi tanımaya ve o şekilde yol almaya çalışıyorum ileride pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum ki şimdiden çok pismanim düşünmekten ne ders çalışabiliyordu ne uyuyabiliyorum nolur tecrübeli arkadaşlar fikrinizi esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar soruyu yanlış konu altında mi sordum
    Neden kimse cevap vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.