Şimdi Ara

Hukuk İle ilgili önemli bi soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Terch Listem

1.İstanbul Hukuk(4980)

2.Marmara Hukuk(6460)

3.İstanbul 2. öğrtm(11600)

4.Marmara 2 .öğrtm (14200)

Şimdi sorum şu Maarmara 1 . öğrtmn kaçması durumunda İstanbul 2. öğrtm gelick.Ama marmarada okuyan arkadaşlarım İst 2.öğrtm yerine marmara2 . yazmam gerektiğini sölüyolar istanbulda 2. öğrtmde proflar deilde öğrtm üyeleri derslere giriomuş.Ya kafam o kadar karışıkki bi yanım marara diyor bi yanım İst.

ARKADAŞLAR İNANIN YORUMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR.öZELLKLE BU ÜNİLERN HUKUK BÖLÜMÜNDE OKUYAN ARKADAŞLARDANDA BİLGİ İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN TERCHLER YAKLAŞTI KAFAM HALA KARIŞIK..:s

• benim ist ikinci öğretimde okuyan arkadaşım var, birinci öğretimden hiç bi farkı yok dedi kendisi...
  • Eğer şehir dışı yazabilirsen Ankara hukugu yazmanı öneririm ilk sıraya. eğitim kalitesi bakımından ankaradaki üniler istdekilerden dha iyi
  • Ankara hukuk tutmaz ztn:DGazide istemiyorum marmara olsa keşke 1. öğrtm harika olur:)
  • Önce şunu sormak istiyorum arama yaptın mı forumda? Çünkü defalarca tartışıldı bu konu. Neyse ben İstanbul Hukuk İÖ okuyorum, bir kere bu sene bu bölüm yükselecek o kesin çünkü geçen yıl ilk açıldı ve harç zamları dedikodusu yüzünden millet tercihinden caydı. Senin marmaradaki arkadaşların da sallamışlar. Bizim de dersimize prof girdiği oldu ama daha çok asistanlar girdi tabi ki. Bu teklerde de böyle çiftlerde de. Zaten düzen de budur, öyle her gün prof gelmez arada bir gelir. Sınavda sorusunu sorar falan. Marmarada her derse prof mu giriyormuş. Kaldı ki prof girmese bile gayet iyi ders işleniyor. Bir de şunu anlamıyorum sanki prof gelince bilgiler hemen zihnine kazınacak, yok böyle bişey. Nice asistanlar var fişek gibi, proflardan daha iyi ders anlatan. Son olarak şunu diyorum tercihinle ilgili; bir tarafta İstanbul Hukuk diğer tarafta Marmara Hukuk hangisi daha heybetli duruyor?

• Tşk ederm bilgiler için 1. öğretm olsa Elbette İst hukuk derdm ama 2. öğretmde Marmara hukuk istiyorum tşkler yorumlayan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukçu25

Tşk ederm bilgiler için 1. öğretm olsa Elbette İst hukuk derdm ama 2. öğretmde Marmara hukuk istiyorum tşkler yorumlayan için.

Ben de seninle aynı durumdayım. sıralama 7729. marmara 1. öğretim mi yoksa istanbul 2. öğretim mi karar veremiyorum. İstanbul 2.öğretimin tek sıkıntılı yanı harç parası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben marmara 1. öğrtmn kendi adıma tutacagını pek sanmıyorum sıralamam 7738 ama gecen sene 6 binlerde .Marmara 2. öğrtmden arkadaşımla konuştum bana ders saatlerinin 2-3 gibi başlayıp en fazla 6 -7 civarına kadar sürdüğünü söyledi fakat istanbul hukuk daha gec imiş.Bilmiyorum o marmaradan çok memnun bende Orayı 3. tercihime yazıcm inş
  • Ayrıca marmarada derse aistanın girdği neredeyse hiç olmuyomuş Yaz okulunda arkadaşum şu anda asistanlar şimdi derse giriyor oda pratik amaçlı dedi normalde prof ve docentler hep derse giriomuş marmara2. öğrtmde Tabi yanlarında asistanlarlada geldikleride oluyormuş .Ama ist ikinci öğretmde genelde 2 . öğrtme asistanlar giriyomus diye duydum yukarıdada arkadaş söylediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu25 -- 23 Temmuz 2010; 19:12:39 >
  • İstanbul Hukuk, Marmara Hukuk'tan iyi. Birinci veya ikinci öğretim, bunlara takılmayın. Hangisi iyiyse onu yazın. İstanbul Hukuk 2. öğretime puanın tutuyorsa, orayı yazmanı öneririm.

Hoca vs. bunlar dedikodudur hep, yok profesör girmez denir, yok şu denir bu denir. Böyle şeylere itibar etmeyin. Bu tarz küçük detaylar İstanbul Hukuk gibi bir okulu tercih etmemenizi etkilememeli. Marmara da kaliteli, 1. ve 2. öğretimler arasında pek fark yok iki üniversitede de, birkaç hoca farklı oluyor, çoğu sınav da aynı hocanın elinden çıkıyor zaten, ortak oluyor.

Sıralamanız 7 bin küsürse, İstanbul ve Marmara 1. öğretime zaten giremezsiniz. İkinci öğretimlere girersiniz.

Bu arada ikinci öğretimlerin sıralaması yükselecek. 14 bin ve 11 bin olduklarına bakmayın, yukarda arkadaşın söylediği gibi harç olayından sıralama çok geriye gitti.
  • Ya açıkcası 2. öğrtmleri kıyaslarsak ben marmara ve istanbul arasında pek fark göremiyorum ama 1. öğrtme puanım yetse ist yazardm.
  • quote:

Ya açıkcası 2. öğrtmleri kıyaslarsak ben marmara ve istanbul arasında pek fark göremiyorum ama 1. öğrtme puanım yetse ist yazardm.

Dostum bu nasıl bir mantık? :)

2. öğretimler arasında fark yok ama 1.'de var demek doğru değil. Ama sen yine de öyle yap tercihi, öyle istiyorsan öyle yap. İstanbul Hukuk'un bir gömlek üstün olduğunu söylemem gerek Marmara'dan.
  • quote:

Ya açıkcası 2. öğrtmleri kıyaslarsak ben marmara ve istanbul arasında pek fark göremiyorum ama 1. öğrtme puanım yetse ist yazardm.

1.öğretimde ne fark var da ist yazıyorsun?
  • arkadaşım Bide ist üni biraz solcu Ben sakin bir ünide eğitim görmek istiyorum kcoaelide yaşıyorum anadolu yakasıda benim için iyi olur yani İstanbul bana soğuk görünüyor.Isınamadım oraya anlayacagınz: )
  • Ya benim asistan dediğim de doç. yrd. doç. falan zaten
    Şimdi sana bulunduğun konumdan hareketli gibi görünüyor olabilir ama o sol işleri falan artık okula sadece renk katıyorlar. Arada broşür falan dağıtırlar, bazen okulun önünde toplanıp slogan atarlar o kadar. Zararları yok yani Tabi yine de slogan zamanı tedbirli olmak lazım polisler açısından
    Ben yine İstanbul'u yaz diyorum ama senin kararın tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.