Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncellikle insallah duser siralamalar ve istedigimiz yeri aliriz.ancak gecen yil hukuk siralamalari epey bir yukselmis.ornegin selcuk io 2011de 20binle aliyorken 2012 de 17binle almis.bu durumu genelleyebilirsiniz.bunun en buyuk sebebi sayisallarin da hukuk secmeleri.bundan dolayi kotenjanlar artsa da ciddi bir endise var icimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkenn

Oncellikle insallah duser siralamalar ve istedigimiz yeri aliriz.ancak gecen yil hukuk siralamalari epey bir yukselmis.ornegin selcuk io 2011de 20binle aliyorken 2012 de 17binle almis.bu durumu genelleyebilirsiniz.bunun en buyuk sebebi sayisallarin da hukuk secmeleri.bundan dolayi kotenjanlar artsa da ciddi bir endise var icimde.

Sistem değişikliğinden kaynaklanan bir durumdu o zaten kendinde belirtmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

sizce istanbul da tam burslu vakif mi yoksa antalya, sakarya, yalova, konya, trabzon gibi yerler mi bir de vakiflarin çoğunda ingilizce hazirlik var 1 sene de onla kaybetmek istemiyorum ingilizceyi dişardan kurslarla da hallederim yaz tatilinde falan, bir yardim edin çok kararsizim

Devlet üniversitesi olsun dicle olsun bizim olsun.Benim görüşüm bu.Maddi durumunuz yeterliyse özel düşünebilirsin(ezilmezsin veya kalırım korkun olmaz) ama ben özelde kendimi kötü hissederdim açıkcası ben adaletsiz olduğunu düşünüyorum sonuçta aynı sınıfta eğitim görüyorsun.Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkaya_25 -- 5 Temmuz 2013; 23:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

Oncellikle insallah duser siralamalar ve istedigimiz yeri aliriz.ancak gecen yil hukuk siralamalari epey bir yukselmis.ornegin selcuk io 2011de 20binle aliyorken 2012 de 17binle almis.bu durumu genelleyebilirsiniz.bunun en buyuk sebebi sayisallarin da hukuk secmeleri.bundan dolayi kotenjanlar artsa da ciddi bir endise var icimde.

Evet ama bu yil da benzer bir durum olur mu ondan korkuyorum

• quote:

quote:

quote:

Hayır olmaz ,büyük değişim geçen sana yaşandı ve bitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

sizce istanbul da tam burslu vakif mi yoksa antalya, sakarya, yalova, konya, trabzon gibi yerler mi bir de vakiflarin çoğunda ingilizce hazirlik var 1 sene de onla kaybetmek istemiyorum ingilizceyi dişardan kurslarla da hallederim yaz tatilinde falan, bir yardim edin çok kararsizim

Devlet üniversitesi olsun dicle olsun bizim olsun.Benim görüşüm bu.Maddi durumunuz yeterliyse özel düşünebilirsin(ezilmezsin veya kalırım korkun olmaz) ama ben özelde kendimi kötü hissederdim açıkcası ben adaletsiz olduğunu düşünüyorum sonuçta aynı sınıfta eğitim görüyorsun.Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın.

yok haklisin memur çocuğuyum sonuçta işin o tarafi da var istanbulda geçinmem de sikinti olmaz ama çapim da belli tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır olmaz ,büyük değişim geçen sana yaşandı ve bitti.

Insallah

• siabend S kullanıcısına yanıt
    inşAllah söylediğiniz gibi olur dostum.. @siabend
  • tm 2 16.900 sıralama ile kocaeli hukuk şansım nedir? geçen sene aldığı sıralama 14.100.

çok sıkıntılıyım
  • krayola K kullanıcısına yanıt
    gelme ihtimali çok yüksek kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krayola

tm 2 16.900 sıralama ile kocaeli hukuk şansım nedir? geçen sene aldığı sıralama 14.100.

çok sıkıntılıyım

İlk başta tersten okumuşum ,bu sıralama ile girme ihtimalin var,düşük bir ihtimal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkaya_25 -- 6 Temmuz 2013; 17:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siabend

Ya kocaeliye kadarki kontenjan artislarini topladim 15.500 gibi bir siralama geliyor nasil gelecek hocam ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: krayola

quote:

Ya kocaeliye kadarki kontenjan artislarini topladim 15.500 gibi bir siralama geliyor nasil gelecek hocam ya?

Bu sayfadaki örnekleri incele baştan sona:http://forum.donanimhaber.com/m_76888296/mpage_5/tm.htm

Sizin bir suçunuz yok suç aptal rehberlikçilerde.Şu koca Türkiyeden bir (1) tane rehberlik uzmanı çıkıpta şunları söyleyemedi akıl edemedi.

Sadece bu forumdan SİABEND çıktı başka yok.

• kardeşim fatihkaya_25 de değinmiş kontenjanı direk eklemeyeveksin önünde ki toplam kontenjan artışını 3 le çarpıp ekleyeceksin 3 aşağı beş yukarı ona yakın bi sıralamayla yerleşirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siabend -- 7 Temmuz 2013; 8:25:40 >
  • fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    analiz etme yetenekleri yok ki rehberlikçilerin direk kontenjanı ekletiyorlar millete boş herifler.. onlara givenip zaten gelmez dedikleri yerleri yazmayanlarda olacaktır milletin geleceğini yenlış yönlendirecekler
  • quote:

kardeşim fatihkaya_25 de değinmiş kontenjanı direk eklemeyeveksin önünde ki toplam kontenjan artışını 3 le çarpıp ekleyeceksin 3 aşağı beş yukarı ona yakın bi sıralamayla yerleşirsin

Anladim hocam o zaman kocaeli geliyor insallah.tesekkur ederim

• Tm 2 sıralamam 11503. İstanbul hukuk iö gelir mi? Altına da marmara hukuk iö yazacağım, onun da gelmeme şansı var mı? ( ist iö 10600, marmara iö 12400)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krayola K kullanıcısına yanıt
    inşallah kardeşim gelmezse bile çok ufak bi puanla kaçırmış oluraun ama yüzde 90 gelir
  • Öncelikle forumda daha yeniyim konulara göz gezdirirken dikkatimi çekti benim bu sene TM-2 sıralamam 10650 sizce nerelerden başlamalıyım tercih listeme ve gelmesi büyük ihtimal olan yerlerde beni bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bu konuda hiç bir bilgim yok ikinci öğretim de olabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Tm 2 sıralamam 13.500
    dokuz eylül hukuk(12.300) gelir mi ?
    Başka hangileri gelir?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.