Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maho567

Yeni işletme=hukuk en mal adam bile kazanıyo arkadaş

Sıralaman kaç geldi

• 29k
  • quote:

Yeni işletme=hukuk en mal adam bile kazanıyo arkadaş

Biraz edepli terbiyeli ol, 30k dediğin boş bir sıralama değil bazılarına bakıyorum da 2-3 test çözerek hukuka girebilirsiniz diyorlar. Afedersin ama nah girersin. Sen veya bir başkası kazandı diye bölümün popülaritesi veya geleceği değişmedi.Sanırım insanların en büyük sorunu bir şeye ulaştıklarında o şeyin kıymetini bilmemek.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    İyi bakalım hayırlı olsun. Allah bahtını, bereketini açık etsin.
  • quote:

29k

kardeş sanki sen kendine mal demişsin sende 29 bindesin bir başka 29 binde kine mal diyorsun hemde en mal diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

quote:

29k

kardeş sanki sen kendine mal demişsin sende 29 bindesin bir başka 29 binde kine mal diyorsun hemde en mal diyorsun

Ne dediği belli değil, liseden mezun olamamış henüz.
  • kabul ediyorum en mal adam ben oluyorum
  • quote:

kabul ediyorum en mal adam ben oluyorum

tamam sıkıntı yok ozamn
  • Teşekkür ederim hocam, aynı şeyler senin için de geçerli @pink freud

Arkadaşım matematik ve edebiyat gibi şeyleri çözüp çözememesine göre insanları sınıflandırıp zekalarını karşılaştırman başlı başına hata zaten. Kahveye gidin bakın belki sizden daha zeki adamlar vardır ama onlar zekayı taş çalma ve diğer taktikler için kullanır. Sen çalışmak için kullanırsın bla bla bla...

Bu sınav zeka ölçütü değil, tr,mat,sos ve fendeki beceri ölçümü. Bunu anlayalım bir zahmet. @Maho567

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 26 Temmuz 2013; 17:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Teşekkür ederim hocam, aynı şeyler senin için de geçerli @pink freud

Arkadaşım matematik ve edebiyat gibi şeyleri çözüp çözememesine göre insanları sınıflandırıp zekalarını karşılaştırman başlı başına hata zaten. Kahveye gidin bakın belki sizden daha zeki adamlar vardır ama onlar zekayı taş çalma ve diğer taktikler için kullanır. Sen çalışmak için kullanırsın bla bla bla...

Bu sınav zeka ölçütü değil, tr,mat,sos ve fendeki beceri ölçümü. Bunu anlayalım bir zahmet. @Maho567

Yahu kaldı ki sınavı kazananların %80'i soru tipini ezberleyerek sınavı kazanıyor. Zaten sınav sisteminin adaletsizliği de burada başlıyor. Bana göre lise diplomasını alan kafasına göre bir yer seçmeli elemeler üniversitenin içinde yapılmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: akindofmagic

Çukurova Hukuk geldi. Kazanan herkesi tebrik ediyorum, kazanamayanlar kendini harap etmesin boşuna. 3. girişimde kazandım, olmasaydı 4. sene tekrar hazırlanacaktım, hayat devam ediyor, siz de devam etmelisiniz.

Mesajınızı okuyunca çalısma isteği geldi hukuk için 3 kere deneyen bi kendimi sanıyordum ve kötü hissediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhngkhn94

quote:

Çukurova Hukuk geldi. Kazanan herkesi tebrik ediyorum, kazanamayanlar kendini harap etmesin boşuna. 3. girişimde kazandım, olmasaydı 4. sene tekrar hazırlanacaktım, hayat devam ediyor, siz de devam etmelisiniz.

Mesajınızı okuyunca çalısma isteği geldi hukuk için 3 kere deneyen bi kendimi sanıyordum ve kötü hissediyordum

vazgeçme kardeşim, klişe olacak ama hayata bir kere geliyorsan istediğinin peşinden koşacaksın yoksa yaşamanın bir anlamı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akindofmagic -- 15 Ağustos 2013; 14:29:04 >
  • quote:

quote:

quote:

vazgeçme kardeşim, klişe olacak ama hayata bir kere geliyorsan istediğinin peşinden koşacaksın yoksa yaşamanın bir anlamı var mı?

Çok haklısınız yarım obp ile biraz zor olacak ama inanıyorum ki olacak. Tebrik ederim sizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok haklısınız yarım obp ile biraz zor olacak ama inanıyorum ki olacak. Tebrik ederim sizi

teşekkürler. başarılar kardeşim.

• Kazanan herkesi tebrik ederim. Salih uysal dan bir pdf indirdim tahmini sıralamalar vardı o tabloya göre hukuk 31 binle kapatmış doğru mu?
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.