Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuaSe

Sıralamam 21078, Erzurum atatürk hukuk 2. öğretim tutar diye düşünüyorum. 4 bin geriye atacak diyen arkadaşlar biraz yüksekten uçmuyor mu? Ben mi çok karamsarım? :) Bana biraz abartı geliyor devlet hukukta 4 bin sıçrama olmaz diye düşünüyorum.

Atatürk ikinci öğretim 24 bine yaklaşır bu sene. Sana kırıkkale ikinci öğretim gelebilir.
  • sıralamam 19.600 yalova olabilirmi ?
  • Bi konuya açıklık getirebilir miyiz acaba, herkes hukukta düşüş bekliyor fakat kimse hukuk tercih etçek sayısalları ve eşit ağırlıkların hukuka inanılmaz talebini görmüyor. Bence bu taleple hukuk bu sene değil düşüş yükselme bile olabilir. Ben bile 11.400le istanbulda bir yer olamayacağını düşünmeye başladım bu kadar hukuk isteyenleri gördüğümde. Gerçekçi düşünürsek ne bekliyorsunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uolace123

Bi konuya açıklık getirebilir miyiz acaba, herkes hukukta düşüş bekliyor fakat kimse hukuk tercih etçek sayısalları ve eşit ağırlıkların hukuka inanılmaz talebini görmüyor. Bence bu taleple hukuk bu sene değil düşüş yükselme bile olabilir. Ben bile 11.400le istanbulda bir yer olamayacağını düşünmeye başladım bu kadar hukuk isteyenleri gördüğümde. Gerçekçi düşünürsek ne bekliyorsunuz??

En az senin kadar düşünüyoruz,merak etme. Gönlünü biraz ferah tut. Sadece hukukta değil tıpta da 1885 kişilik artış var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Bi konuya açıklık getirebilir miyiz acaba, herkes hukukta düşüş bekliyor fakat kimse hukuk tercih etçek sayısalları ve eşit ağırlıkların hukuka inanılmaz talebini görmüyor. Bence bu taleple hukuk bu sene değil düşüş yükselme bile olabilir. Ben bile 11.400le istanbulda bir yer olamayacağını düşünmeye başladım bu kadar hukuk isteyenleri gördüğümde. Gerçekçi düşünürsek ne bekliyorsunuz??

En az senin kadar düşünüyoruz,merak etme. Gönlünü biraz ferah tut. Sadece hukukta değil tıpta da 1885 kişilik artış var.

Haklısın tabii iyimser olmak lazım ama kontenjan artışı var kesin geriler gibi bakmamak lazım, açıkçası ben bu sene sayısallardan çok hukuk tercih eden olmasını bekliyorum, eşit ağırlıkçılar bu sene ne kadar şanslı gözükseler de aslında değiller bence, tm puanı iyi gelen hangi fenciye sorsam birden sosyale türkçeye ilgi duyduklarını fark edip hukuk tercih etçem diyorlar. Bence tıpa rağmen hukuklar yükselcek bu sene inşallah öyle olmaz gerçi kendim için ama görünen o bu kadar talebe.

• quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Haklısın tabii iyimser olmak lazım ama kontenjan artışı var kesin geriler gibi bakmamak lazım, açıkçası ben bu sene sayısallardan çok hukuk tercih eden olmasını bekliyorum, eşit ağırlıkçılar bu sene ne kadar şanslı gözükseler de aslında değiller bence, tm puanı iyi gelen hangi fenciye sorsam birden sosyale türkçeye ilgi duyduklarını fark edip hukuk tercih etçem diyorlar. Bence tıpa rağmen hukuklar yükselcek bu sene inşallah öyle olmaz gerçi kendim için ama görünen o bu kadar talebe.

• Ben seneye gireceği YGS/LYS'ye TM öğrencisiyim ancak kafamda bir problem var ; OBP. Benim diploma puanım şuan 74 bunu ele alırsak ben 9 Eylül Hukuk istiyorum buna göre tm2 ham puan sıralamasında kaç binde olmam lazım ki OBP beni çok geriye atmasın ?
  • gerçekten çok kafam karıştı. bir çok kişi hukukta sayısallar yüzünden sıralamaların geri çekeceğini söylüyor..bazılarıda en az 2000 yükselir diyor. hangisine inanacağımı şaşırdım.
  • yorum bekliyorum 19.600 yalova olma ihtimali var mıdır ?
  • benim sıralamam 9227
    tercih listem
    1-ankara
    2-hacettepe
    3-istanbul
    4-istanbul(iö)
    5-marmara
    6-marmara(iö)
    7-anadolu
    8-uludağ
    9-kocaeli
    10-sakarya
    11-süleyman demirel

2 sorum olacaktı
    1.si istanbul normal eğitim gelme sanşı? geçen sene 7500
    2.si hacettepe nın geçensene öğrencilere sunduğu olanaklar bu sene içinde geçerlimi?
  • Arkadaslar sizce istanbul i.ö mu yoksa marmara mi bir turlu karar veremiyorum yardim edin

• betç B kullanıcısına yanıt
    açı dersanesinin hukuk ile ilgili bir çalışması var ve yeni açılan kontenjanlara göre sıralama tahmini var ona bakarsan yardımcı olur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

quote:

Orijinalden alıntı: ali ömer

arkadaşlar ben sayısal kökenli bir öğrenciyim.Tm ye öylesine bi gireyim dedim.İyi geldi.Hukuk geliyor.Ama işte bu zamana kadar hukuk fakültesini hiç düşünmediğimden dolayı bilgim yok.

Ben fazla konuşmayı seven bir insan değilim, konuşkan bir yapım yok.Endişelerimden birisi bu.

Bir diğeri avukat olmak istemiyorum.Hukuku bitirip avukatlık yapmak zorunlu mu? yardımlarınızı bekliyorum..

ben de sayısal mezunuyum. hukuk okuyorum. 4. sınıfa geçtim. şu ana kadar hayatta yaptığım en doğru iş hukuk tercih etmekti diye düşünüyorum. şunu sorayım öncelikle, lisede edebiyat ve tarih gibi derslerde sıkılıyo muydunuz yoksa zevkle girdiğiniz dersler miydi? çünkü hukukta sayı namına görebileceğin tek şey kanunlarda madde numaraları olacak. sürekli bişeyleri okumak durumunda kalacaksın. lisede bu dersler sana sıkıcı geliyosa hukukta da sıkılma ihtimalin var.

ancak şunu söyleyebilirim hukuk hayatın çok içinde bi alan, yani derslerde sürekli gerçek hayattan bişeyler bulacaksın. haberleri izlerken çeşitli vakıalar hakkında hukuki yorum getirebildiğini gördükçe mutlu olacaksın daha bi seveceksin. sağda solda hangi bölümde okuyosun dediklerinde "hukuk" diyince sana karşı olan davranışların değiştiğini, sana saygı duyulduğunu göreceksin.

hukuk bitirince avukat olmak zorunda değilsin elbette. hukuki danışmanlık yapabilirsin, hakimlik, savcılık, kaymakamlık gibi imkanlar mevcut, kamuda çeşitli müdürlük kadrolarında müdür olarak çalışabilirsin keza müfettişlik yapabilirsin diye biliyorum. soruların olursa cevap verebilirim.

ben bi şey sormak istiyorum. sizin hukuktan beklentiniz nedir? yani serbest avukatlık mı yoksa savcı, hakimlik mi istiyorsunuz? ve neden, çünkü savcı, hakim maaşları o denli abartılacak kadar yüksek değil, o yüzden soruyorum

• noterdamee N kullanıcısına yanıt
    yeni açılan kontenjanlatı gördüm ama sıralama tahminini bulamadım :/ tam olarak nerden bakabilirim
  • ya gençler Yalova hukuk ne ya?

Geçmişi olmayan yerde hukuk mu okunur? Adam akıllı köklü bir fakülte için uğraşın yeter ki okulun geçmişi sağlam olsun. Hiç yoktan adı olur.

Daha fazlası için:http://forum.donanimhaber.com/m_33036566/mpage_13//tm.htm#77670364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 10 Temmuz 2013; 21:01:23 >
  • DAHA YENİ GÖRDÜM BEN BUNLARI ne kadar güzel :))))))) . eee tıp kontenjanları arttı hukuka geçen sayısalcılarda azalma olacak. eee hukuk kontenjanı arttı pdr yazan azalıcak........ ee o zaman 30 bindeki pdr yazan vatandaaş 27-28 bindeki pdrlere rahat girer demek bu şimdi dimi ? hadi beni onaylayın da mutlu olayım biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavinya594

DAHA YENİ GÖRDÜM BEN BUNLARI ne kadar güzel :))))))) . eee tıp kontenjanları arttı hukuka geçen sayısalcılarda azalma olacak. eee hukuk kontenjanı arttı pdr yazan azalıcak........ ee o zaman 30 bindeki pdr yazan vatandaaş 27-28 bindeki pdrlere rahat girer demek bu şimdi dimi ? hadi beni onaylayın da mutlu olayım biraz daha.

gibi...
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDİN..... YILDIRIM BEYAZIT ÜN. HUKUKU yazmayı düşünüyorum ama akademik kadrosuna baktım hep araştırma görevlisi....bu bi eksiklik mi? üniversite 3 yıllık ayrıca...sizce yazmalımıyım?

bir de 14.148 sıralamyla izmir ekonomi ün.nin gelme ihtimali nedir :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreams--- -- 10 Temmuz 2013; 22:06:17 >
  • Ayni dertten bende muzdaribim arkadaslar yildirim beyazit uni hukuk nasil ?

• betç B kullanıcısına yanıt
    http://www.acidershaneleri.com.tr/sdetay.asp?did=691
    en sağda tahmin var
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.