Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mat 30 geo 11
    Edb 43,5 Coğ 16,5
    Obp: 41,5
    Tm-2 siralamam tahminen kaç gelir yardım edecek yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip artış var.

• 420-425 gibi bir puana nereleri gelebilir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

ankara huk. daha da düşmez heralde .hatta bu sene tekrar 5000 in altına iner gibime geliyor çünkü her sene eşit ağırlığa geçen sayısalcı sayısı artıyor.(bunlardan biri de benim ygs2 22k , ygs5 34k)

ben de ankaranın 5000'in altına düşeceğini tahmin ediyorum. ama diğer üniversitelerde sıralamalar çok gerileyecek. mesela gazi 10binden alacak.
  • ygs5 408 25k

mat 37.75
    geo 16.25

edebiyat 52.25
    coğrafya 17.75

obp 48

sizce nasıl bir sıralama gelir arkadaşlar ankara hukuka gidebilir miyim?
  • Arkadaşlar yukarida yazdigim netlerle siralamam kac olur tahmin yapacak yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

420-425 gibi bir puana nereleri gelebilir fikri olan var mı?

benim puanım da 420 civarı bir şey gelecek en iyi ihtimal marmara iö daha üstünün geleceğini sanmam 9 eylül veya anadolu gelirse bal börek olur akdeniz selçuk gibi yerler büyük ihtimalle gelir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

420-425 gibi bir puana nereleri gelebilir fikri olan var mı?

benim puanım da 420 civarı bir şey gelecek en iyi ihtimal marmara iö daha üstünün geleceğini sanmam 9 eylül veya anadolu gelirse bal börek olur akdeniz selçuk gibi yerler büyük ihtimalle gelir diye tahmin ediyorum

Edebiyat batırmayaydım iyiydi

Akdeniz inşallah gelir. Deu hukuk gelmez hiç zannetmiyorum. Gelse bal börek tabii. Akdeniz gelirse görüşelim hocam veya selçuk. Nereleri yazarsak.

• arkadaşlar buna göre sadece hukuk kontenjanları 2000 artmış en düşük hukuk geçen sene 21600 den alıodu bu sene 25 e aklaşır inş. hepmiz gireriz
  • bence bazı seyleri yanlıs yorumluyoruz. sayısalda tıp olmazsa hukuk olsun mantıgı var evet. fakat tıp kontenjanlarını ne kadar arttıgını goruyoruz. artan kontenjanlar da fark ettiyseniz iyi uniler(hacettepe, capa vs.) yani yuksek ygs netleri, yuksek mat netleri olanlar sayısal bolumlere yerlesecekler. sıralamada tmlerin onunde olsalar bile(ki bence cok kişi onunde olacak) sadece kalabalık etmiş olacaklar. cogu kişi üzülecek hatta tercih yapmamayı düşünenler bile olacak ama sıralamalar dusecek. benim düşüncem bu. bi de bu soylediklerim ilk 10 bin için geçerli diye düşünüyorum.
  • abi hadi tıpa ihtiyaç var kontenjan artıyo da hukuğun kontenjanı neden bu kadar çok artıyor. onada mı ihtiyaç var?
  • slm hocam ygs siralamam 509.000 mat-geo:5 edebiyat :40 cografya: 10 net siralamam kac olur tm-2 ve de girne amerikan universitesi ucretli hukuk gelir mi?
  • slm hocam ygs siralamam 509.000 mat-geo:5 edebiyat :40 cografya: 10 net obp:43 geliyor.
    siralamam kac olur tm-2
    ve de girne amerikan universitesi ucretli hukuk gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

abi hadi tıpa ihtiyaç var kontenjan artıyo da hukuğun kontenjanı neden bu kadar çok artıyor. onada mı ihtiyaç var?

İşsiz oranini dusurmeye calisiyorlar.halbuki ortalik gereksiz avukat kayniyor.bence suanki kontenjanlarin ceyregi bile olsa tıp haric turkiyeye yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

abi hadi tıpa ihtiyaç var kontenjan artıyo da hukuğun kontenjanı neden bu kadar çok artıyor. onada mı ihtiyaç var?

hukuğa da çok ihtiyaç var türkiye gelişmekte olan bir ülke eğitim seviyesi git gide artıyor bu nedenle boşanma oranlarında inanılmaz bir artış var zaten ceza mahkemeleri ticcaret mahkemeleri aylar sonrasına tarih veriyor o alanlar da çok dolu bu gibi nedenlerden dolayı hukuğun iş istihdamı çok geniş
  • slm hocam ygs siralamam 509.000 mat-geo:5 edebiyat :40 cografya: 10 net obp:43 geliyor.
    siralamam kac olur tm-2
    ve de girne amerikan universitesi ucretli hukuk gelir mi???????????????????????????
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 25 Ocak 2016; 2:01:03 >
  • YGS 5 370p/61k

Mat 21,75
    Geo 14,50
    Edb 47
    Coğ 15,75
    Okuldan gelen 45

devlet hukuku tutar mı?

@pink freud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlideToUnlock -- 25 Haziran 2013; 12:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @elif

slm hocam ygs siralamam 509.000 mat-geo:5 edebiyat :40 cografya: 10 net obp:43 geliyor.
    siralamam kac olur tm-2
    ve de girne amerikan universitesi ucretli hukuk gelir mi???????????????????????????

Burssuz universite gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

YGS 5 370p/61k

Mat 21,75
    Geo 14,50
    Edb 47
    Coğ 15,75
    Okuldan gelen 45

devlet hukuku tutar mı?

@pink freud

Tutar akdeniz cok zor ama onun altindaki yerler gelebilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.