Şimdi Ara

Hukuk Kazanan Arkadaşımın SS'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hukuk isteyenler için belki bir yardımı dokunabilir. Ayrıca benim bir sorum olacak YGS-5 sıralamam 55K ortalama kaç netle TM-3 20K içine girebilirim? Şimdiden teşekkürler.
    Edit: OBP 73
     Hukuk Kazanan Arkadaşımın SS'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarooAs -- 9 Haziran 2014; 21:52:48 >

• bu arkadaşın hangi hukuka gitti
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    Kendisi şuan Yalova Hukuk'ta okuyor
  • matematik netinin netlerime yakın olması şu an o kadar sevindirdi ki :D
    ayrıca o edebiyata rağmen

hangi hukuk fakültesi hocam?
    sağol hocam bunu paylaşman iyi olmuş

arkadaşının netleri kadar yapsan banko ilk 20k'dasın. tabi sınavın kolaylığına zorluğuna göre değişir her sene bu durum. edebiyat +45 +15 coğrafya ve ortalama bir matematikle kesinlikle girersin diye düşünüyorum hocam 20k'ya
  • Hukuk okumak için hukuk okumayın.Hayatınızı adıyacaksınız mesleğinize iyi bir okulda okuyup kendinizi iyi geliştirip, iyi bir hukukçu olun.Yoksa piyasada önümüzdeki 5-6 sene içinde,hukukçular ile işletmeciler iş bulamama konusunda yarışacak
  • Böyle konular açın canımı yiyin.Bölye konuları görünce motivasyonum artıyor.Yapılmayacak netler değil
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Yalova Hukuk'ta şuan
  • Hangi senenin ygs-lys'si bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene. 2013 yani hocam
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Mat-2 beni çok korkutuyor açıkçası. Karekök 20'li denemelerden çözüyorum ortalama 35 netim çıkıyor. Lys'de ne olur bilemiyorum doğrusu. Min. 20 net desek 20K içine girebilir miyim sizce ? OBP'de 73 bu arada
  • iyiymiş gerçekten benim ygs daha iyi geldi matdan 10 net fazla yapsam geo aynı kalsa edebiyat sınavına rahat girerim herhalde.
  • KarooAs kullanıcısına yanıt
    Adı ne? Bende yalova hukuka 16k ile yerlestim bu sene 1.siniftayim.

• yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 2013 Lys tarzında gelse 40'a yakın yapabilirsen gerçekten ciddi bir fark atarsın. Ygs kaç bin bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarooAs

Hocam 2013 Lys tarzında gelse 40'a yakın yapabilirsen gerçekten ciddi bir fark atarsın. Ygs kaç bin bu arada ?

seninle aynıyız nerdeyse ygsde.psikoloji mi istyorsun sen tm 3 ten?
  • Pm'den mesaj attım ismini hocam. Bu arada sende sonucunu paylaşırsan güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

quote:

PDR istiyorum ben hocam. Psikoloji vardı kafamda aslında ama yüksek lisans yapmadan meslek sahibi olunamayacağını söylüyorlar sürekli. Bende bu yüzden PDR'ye yöneldim. Sen ne istiyorsun hocam bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarooAs -- 9 Haziran 2014; 22:06:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

quote:

PDR istiyorum ben hocam. Psikoloji vardı kafamda aslında ama yüksek lisans yapmadan meslek sahibi olunamayacağını söylüyorlar sürekli. Bende bu yüzden PDR'ye yöneldim. Sen ne istiyorsun hocam bu arada ?

benim hedef psikolojiydi şuan hukuk düşünüyorum.Marmara felan olsa çok iyi olur.2. öğretimede razıyım artık :).

• yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    SS moral olmuştur umarım. İyi çalışmalar
  • quote:

Pm'den mesaj attım ismini hocam. Bu arada sende sonucunu paylaşırsan güzel olur

Peki sagol. Sonucumu paylasmistim, actigim konularda bulabilirsin. Pdr ve hukuk isteyenler basligi.

• Harbiden söylüyorum acayip moral oldu bu. Tam bir geometri özürlüsüyüm, 15 16 civarı yapıyorum. Matematik 35'lerde edebiyatta da 45'in altına 1 2 kez düştüm. YGS derecem de 47k. Bu netleri yapsam nereye çekerim bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.