HUKUK epey artmış galiba. Neresi geldi, hangi sıralamayla? Hukuk kazananları görelim.
İstanbul hukuk
Hayırlı olsun aLp. Sıralaman neydi, birinci öğretim mi ikinci mi?
GALATASARAY HUKUK!!!!
7729'du hocam sıralamam istanbul ikinci öğretim yazdım ve geldi Sizlerin yorumlarınızdan yola çıkarak verdim bu kararı. Siz kaçıncı sınıftasınız?
Ben 2. sınıftayım. Tebrikler dostum, çok yerinde ve doğru bir tercih yapmışsın, Türkiye'nin en prestijli hukuk fakültelerinden birine girdin, tadını çıkar. Türkiye'nin en saygın hukukçularının mezun olduğu okulda okuyacaksın :)
Ben 2. sınıftayım. Tebrikler dostum, çok yerinde ve doğru bir tercih yapmışsın, Türkiye'nin en prestijli hukuk fakültelerinden birine girdin, tadını çıkar. Türkiye'nin en saygın hukukçularının mezun olduğu okulda okuyacaksın :)
Sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
GALATASARAY HUKUK!!!!
Öğretim üyesi olmayacaksan ya da Fransızca alt yapın yoksa çok zorlanacaksın.Şimdiden başarılar
istanbul hukuk 2.öğretim 6bin'di sıram.
başkent hukuk.ya bi sorun olucak hukuk bölümünde bazı üniversitelerde devam zorunluluğu olmadığını biliyorum.ama acaba başkent'te devam zorunluluğu olup olmadığını bileniniz varmı
quote:
Orijinalden alıntı: SiyaH BeyaZ
başkent hukuk.ya bi sorun olucak hukuk bölümünde bazı üniversitelerde devam zorunluluğu olmadığını biliyorum.ama acaba başkent'te devam zorunluluğu olup olmadığını bileniniz varmı
Hangi sıralamayla girdiğini söyleyebilirmisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: SiyaH BeyaZ
Özel hukukların kontenjanı az olduğundan yoklama yapılması kolay olur ve bu sebeple devam zorunluluğu vardır diye tahmin ediyorum ama yine de Başkent Hukuk öğrencilerine sormak gerekir. Mevcut az olsa bile devam zorunluluğu olmayabilir.
galatasaray hukuk çok zormuş 2 sene hazırlık var zaten ama türkiyenin 1 numarası hukukta
quote:
Orijinalden alıntı: :::aLp:::
İstanbul hukuk
Nereye girdiğinizi yazıyorsunuz da sıralamanızı da yazın arkadaşlar, bakalım hukuk nerelere fırlamış, görelim :)
2079 ankara hukuk
4300cu olup ist hukuk 2.öğretime girdim sayısal olduğumdan ancak bazıları gibi tercihini sınav sonrasında değistirenlerden deilim.Kasım ayında verdim hukuk için kararımı alan değisimi icin cok gecti tabii
quote:
Orijinalden alıntı: marco verratti
4300cu olup ist hukuk 2.öğretime girdim sayısal olduğumdan ancak bazıları gibi tercihini sınav sonrasında değistirenlerden deilim.Kasım ayında verdim hukuk için kararımı alan değisimi icin cok gecti tabii
Geçen sene 4980 ile kapatan İstanbul Hukuk'a giremedin galiba, ikinci öğretime girdiğine göre. Hukuklar epey artmış anlaşılan.
quote:
Orijinalden alıntı: eGowiCh
quote:
Orijinalden alıntı: marco verratti
Geçen sene 4980 ile kapatan İstanbul Hukuk'a giremedin galiba, ikinci öğretime girdiğine göre. Hukuklar epey artmış anlaşılan.
yok kardes ben alaniçinde 4300cu oldum puanım496 normalde ama alandısı tercih yapınca 483 puanım oluyo o da beni 7000ciliğe falan atıyo yani cok değisiklik yok gecen seneye gore