Şimdi Ara

Hukuk mu İngilizce ogretmenligi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben kibrista sen bir vakif universitesinde hukuk kazanmistim. İlk donem bazi sorunlar oldu ve dondurdum gitmedim. Bu donem okula baslayacagim. Size sorum baslikta yazdigim gibi. Hukuk ta ingilizce ogretmenligi de okuma sansim var su an. (Biraz karisik nedenini bosverin :D ) lise 2 den beri hukuk istiyordum ancak cevremden gelen soylentiler, cok mezun var, o kadar calisip kendini yiyeceksin ama asgari ucretle calisacaksin, ailen ve cevren yaninda olmassa baska avukatlarin ayak islerini yapacaksin, insanlarin dertlerini satin alacaksin cok stresli meslek falan filan. Ailem cok basarili olmak zorundasin diyerekde beni bunaltiyor. Ote yandan ingilizcem cok iyi dili seviyorum, rahat ve devlette atanirsan kimsenin agiz kokusunu cekmeyecegin bir meslek para belki cok kazanmayacagim ama rahat olacagim. Tabiki icimde hukuk okumak istiyorum ama dedigim gibi... Ben zeki ama tembel biriyim bu nedenle hukugu uzatipta ailemle yuz goz olmakta beni korkutuyor. Sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum, tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ingilizce atamalar iyi ancak hukuk da başlarda zor olur ama zamanla iyi kazanırsın

• Asgari maaşla çalışan avukatların isyanına bak.

• hukuk
  • makina mühendisliği reis.
  • Hukuk mezunu çok da, ingilizce bilen insan sayısı az mı?

İnsanlarla uğraşmak zor da, liseli çocuklarla uğraşmak kolay mı?

Hukuk Fakültesi zor zamanlardan geçiyor. Ama biraz abartı da var elbet. Hatta baya bir abartı var.

Kafan estiğinde " Ya başlarım sizin yapacağınız işe " deyip, cüzi miktara kendi işinizi kurabileceğiniz yegane bölüm hukuktur. Başı sıkışan tüm arkadaşlarınızın sizi aramasını sağlayacak yegane bölüm hukuktur. Ama aynı zamanda zordur. Epey zordur hemde.

Final döneminde sınava girdiğimde toplam 6 dersten 4200 sayfadan sorumluydum. Gerisini siz düşünün.
  • Hukuk hiç tavsiye etmiyorum ben de maalesef hukuk okuyorum ve bırakmayı düşünüyorum,tabi bu bölümü sevenler de olabilir.Ama sevmek şart bu işi yapmak için bence.Hem hukuktan mezun olur olmaz hazırda bir mesleğin olmayacak bunu da düşün bence.
  • Okulu nasıl dondurdun bu arada özel değilse sebebini söyler misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.