Şimdi Ara

hukuk okumak icin kibrisa gitmek değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Ankara , İstanbul , Bilkent , Galatasaray , Koç dışında hukuk okumaya değer mi sence ?

Altına imzamı atıyorum. Kıbrısta hukuk okusan ne olacak yazık babanın paracıklarına.
  • bende kıbrısta hukuk düsünüyorum ama ailem daha dogrusu babam azcık karsi yoksa annem kibrisli zaten sorun olmazda babam istanbulda kalmam icin israr ediyor ama ilk sira olmazsa bile kesin olucaktir dogu akdeniz girne lefke vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende doğu akdeniz üni hukuk fakültesine gitmeyi düşünüyorum bu sene.Normalde mekatronik müh okuyodum bırakcam.tm3 sıralamam 60-70 bin civarı gelcek büyük ihtimalle.Tsk bursu varmış %50 burslu gitcem.Bende baya bi araştırdım doğu akdeniz üniversitesini kıbrısı ortam olarak pek tavsiye etmeseler de hukuk fakültesinin eğitimini övüyolar.Akademisyen kadrosu da genelde ankara üniversitesinden ve ankaradaki akademisyenlerden oluşuyomuş.Anlayacağınız adamlarda para olduğu için parayı basıp iyi hocaları getiriyolar.Umarım pişman olmam.Hakkımızda hayırlısı olur.
  • koç ve bilkentte baba parasıyla okunmuyor mu ? yüzde yüz burs almak kolay değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E66B9239E -- 25 Haziran 2015; 18:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnoww

hocam kıbrısa sürekli tatil için giden ve kıbrısta okumayı isteyen biri olarak şunları söyleyebilirim;
    1)ulaşım zor,araba alabilirsen al zaten vergi olmadığı için garsonun altında bile Mercedes var
    2)içkiler çok ucuz,ama işin olmasın sapıtırsın
    3)kumarhaneler tamam var fakat 24 yaş altı almıyorlar,girsen bile direk bodyguard gelip çıkartıyor,anlıyorlar fakat ne dümenler dönüyordur allah kerim,otel sahibi tanıdıklarımızdan duyduğuma göre öğrenciler kumara içkiye çok düşkünlermiş,kalite bozukmuş.
    4)Pahalı bir ülke..Su bizde 1 liraysa orda 2 lira,yani her şey 2 katı fiyat.
    5)İnsanları çok tembel,delirebilirsin alışveriş yaparken
    6)ODTÜ kampüsü,sabancı gibiymiş içinde her şey varmış diğer ünileri bilmiyorum
    7)Kıbrıs vatandaşı olursan İngiltere vatandaşlığı kolay alınıyor diye biliyorum,neredeyse bütün Kıbrıslıların ingiliz vatandaşlığı olup orada evleri var..Çocukları genel olarak ingilterede hukuk,eczacılık okuyor.(halkı zengin)Girnnedeki bir avukat tanıdığımızın bağlantılı ingiltereyle ve iyi para kazanıyor ama kıbrısta kalmayı düşünürmüsün bilemiyorum

Not:Ben kıbrısta okursam eğer orada kalmayı düşünüyorum,avukatlar az,bir de pastane tarzı bir yer açmayı istiyorum hayalim olduğu için ve orada öyle yerler çok yok(simit sarayı var ve günde eminim 5000 + tl kasaya koyuyordur,en son gittiğimde simit 2 liraydı),onun dışında yukarıda bahsettiğim gibi,upper derecesinde İngilizce bilip,hukuk İngilizcende olursa,İngiltere bağlantılı işler alırsan uçarsın

Aydinlatdigin için tesekkur ederim turkiyeye nakil sansimiz varmi birde özel apart felan oluyor mu

• Değmez egitim rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 25 Haziran 2015; 18:39:35 >
  • gladyatör0652 G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,hocam ODTÜ'de not ortalaman eğer son sene çok iyiyse Türkiye'ye gelebiliyorsun,özel yurtlarıda var fakat dediğim gibi diğer ünileri bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Deymez egitim rezalet

Deymez nedir birader azcık dil bilgisi çalışın lan o kadar sınava giriyorsunuz siz yapmayın bari

• Belirtilen şey para vererek okumak değil. Üniversitenin kalitesi.
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    hukuğu istediğin yerde oku,vereceği eğitim teoridir.Okuldan mezun olduktan sonra senin stajı nerede yaptığına,dilekçe yazmayı öğrenmene bağlı.Kardeşim aydın üniversitesinde okudu,kalitesiz bir okul fakat eğitim kadrosu çok iyiydi,neredeyse bütün derslerine prof.giriyordu..Şuan Marmara üniversitesinde okuyup mezun olan birinden daha fazla yüklü dosyaya bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.