Şimdi Ara

hukuk okumak icin kibrisa gitmek değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar basliktaki gibi yakin doğu lefke avrupa ve doğu akdeniz hukuklari dusunuyorum sizce hangisi iyidir be kibrisa gitmeye değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DOĞU AKDENİZ EN SAĞLAM EĞİTİM VEREN YER BEN ORAYI DUSUNUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAG

DOĞU AKDENİZ EN SAĞLAM EĞİTİM VEREN YER BEN ORAYI DUSUNUYORUM

Hocam onunda puani yüksek gibi yoksa sağlam bir üniversiteye benziyor yari devletinde

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyatör0652

quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAG

DOĞU AKDENİZ EN SAĞLAM EĞİTİM VEREN YER BEN ORAYI DUSUNUYORUM

Hocam onunda puani yüksek gibi yoksa sağlam bir üniversiteye benziyor yari devletinde

Alıntıları Göster
    bende merak ettim takip
  • Kıbrıs yapısı itibariyle çok sıkıntılı bir yer. Ulaşım ortalamanın çok altında olmakla birlikte üniversite öğrencisi için gereklşi olan eğlence yerleri aşırı azlık gösteriyor. Eminim giden 100 kişiden 98i sıkılıyordur. Tabi sizin kararınız;4 yıl öyle böyle geçiririm derseniz iyidir ama dolu dolu derseniz tavsiyede bulunamayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

Kıbrıs yapısı itibariyle çok sıkıntılı bir yer. Ulaşım ortalamanın çok altında olmakla birlikte üniversite öğrencisi için gereklşi olan eğlence yerleri aşırı azlık gösteriyor. Eminim giden 100 kişiden 98i sıkılıyordur. Tabi sizin kararınız;4 yıl öyle böyle geçiririm derseniz iyidir ama dolu dolu derseniz tavsiyede bulunamayacağım..

Haklisin birde büyük şehirden gitcem ama hukuk okuma yi çok istiyorm

• Kibrista hukuk okusan nolur okumasan nolur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gladyatör0652 G kullanıcısına yanıt
    sıralaman tahmini kaç geliyopr hocam? Tekrar diyorum baya bi arkadasım var kıbrıs hukuk mezunu ve suan hepsi işine başladı avukat olarak durumlarıda çok iyi. Ama o arkadaşlarımla okul döneminde görüştüğümde tek dedikleri şey Kıbrısta içki ucuz olmasaydı çoktan geri giderdim memlekete diyorlar. Bir arkadaş tavsiyesine göre : Kıbrısı efsane şehir yapmanın yolu çok sevdiğin kızla gideceksin,4 yıl tatil gibi gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Kibrista hukuk okusan nolur okumasan nolur
    Ankara , İstanbul , Bilkent , Galatasaray , Koç dışında hukuk okumaya değer mi sence ?
  • quote:

sıralaman tahmini kaç geliyopr hocam? Tekrar diyorum baya bi arkadasım var kıbrıs hukuk mezunu ve suan hepsi işine başladı avukat olarak durumlarıda çok iyi. Ama o arkadaşlarımla okul döneminde görüştüğümde tek dedikleri şey Kıbrısta içki ucuz olmasaydı çoktan geri giderdim memlekete diyorlar. Bir arkadaş tavsiyesine göre : Kıbrısı efsane şehir yapmanın yolu çok sevdiğin kızla gideceksin,4 yıl tatil gibi gelir..

220.000 civari geliyor içkiye o kadar merağım yokdur çok şatoda prof varmis kibrisda ondan olabilir iyi is yapmalari mezunlarinin

hocam 220.000 hukuk geleceğini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla kıbrısta 150.000 sınırlaması yoktu ama yerleşemeyen insanlar yazarsa 220.000 gerileyeceğini sanmıyorum
  • quote:

hocam 220.000 hukuk geleceğini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla kıbrısta 150.000 sınırlaması yoktu ama yerleşemeyen insanlar yazarsa 220.000 gerileyeceğini sanmıyorum

Aynen hocam bende acaba turkiyeye nakil alma sansimiz olabilir mi

Eğer ilk yılınsa bir yıl daha kalmanı tavsiye edebilirm onun dışında hayatını karartman saçma olur..
  • quote:

Eğer ilk yılınsa bir yıl daha kalmanı tavsiye edebilirm onun dışında hayatını karartman saçma olur..

Yok ya 2.senem bu

iki yıllık bölümelere yönelebilirsin
  • quote:

iki yıllık bölümelere yönelebilirsin

Hangi iki yillik iyi bolum var ki hocam

Tıbbi görüntüleme,anestezi, bu bölümler çok rahat ettirir seni. ygs1 sıralaman kaç?
  • quote:

Tıbbi görüntüleme,anestezi, bu bölümler çok rahat ettirir seni. ygs1 sıralaman kaç?
    Kıbrıs'a gelmeyin okumak için. Yok illa geleceğim diyorsanız doğu akdenizden şaşmayın. Doğu akdeniz'de pdr okuyorum, ama pişmanım.
  • quote:

900.000 civarinda bu bölümlere ilgim yok ailem pdr veya psikolojiye git diyor

• quote:

hocam kıbrısa sürekli tatil için giden ve kıbrısta okumayı isteyen biri olarak şunları söyleyebilirim;
    1)ulaşım zor,araba alabilirsen al zaten vergi olmadığı için garsonun altında bile Mercedes var
    2)içkiler çok ucuz,ama işin olmasın sapıtırsın
    3)kumarhaneler tamam var fakat 24 yaş altı almıyorlar,girsen bile direk bodyguard gelip çıkartıyor,anlıyorlar fakat ne dümenler dönüyordur allah kerim,otel sahibi tanıdıklarımızdan duyduğuma göre öğrenciler kumara içkiye çok düşkünlermiş,kalite bozukmuş.
    4)Pahalı bir ülke..Su bizde 1 liraysa orda 2 lira,yani her şey 2 katı fiyat.
    5)İnsanları çok tembel,delirebilirsin alışveriş yaparken
    6)ODTÜ kampüsü,sabancı gibiymiş içinde her şey varmış diğer ünileri bilmiyorum
    7)Kıbrıs vatandaşı olursan İngiltere vatandaşlığı kolay alınıyor diye biliyorum,neredeyse bütün Kıbrıslıların ingiliz vatandaşlığı olup orada evleri var..Çocukları genel olarak ingilterede hukuk,eczacılık okuyor.(halkı zengin)Girnnedeki bir avukat tanıdığımızın bağlantılı ingiltereyle ve iyi para kazanıyor ama kıbrısta kalmayı düşünürmüsün bilemiyorum

Not:Ben kıbrısta okursam eğer orada kalmayı düşünüyorum,avukatlar az,bir de pastane tarzı bir yer açmayı istiyorum hayalim olduğu için ve orada öyle yerler çok yok(simit sarayı var ve günde eminim 5000 + tl kasaya koyuyordur,en son gittiğimde simit 2 liraydı),onun dışında yukarıda bahsettiğim gibi,upper derecesinde İngilizce bilip,hukuk İngilizcende olursa,İngiltere bağlantılı işler alırsan uçarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.