beyler gitmek istediğim özel hukuk 2.39 not ortalamasıyla başka bi özel hukuk a yatay geçiş imkanı sağlıyomuş.sormak istediğim 2.39 ortalama tutturmak çok mu zordur?ayrıca hazırlık ta yatay geçiş olmuyo biliyorum ne zaman yapabiliyorum yani hazırlığı okuyup sonra ilk senemi okuyup o senenin sonunda mı geçiş yapabiliyorum .yardımcı olursanız çok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: gencfbwade
beyler gitmek istediğim özel hukuk 2.39 not ortalamasıyla başka bi özel hukuk a yatay geçiş imkanı sağlıyomuş.sormak istediğim 2.39 ortalama tutturmak çok mu zordur?ayrıca hazırlık ta yatay geçiş olmuyo biliyorum ne zaman yapabiliyorum yani hazırlığı okuyup sonra ilk senemi okuyup o senenin sonunda mı geçiş yapabiliyorum .yardımcı olursanız çok sevinirim
hangi okul o?Bildiğim kadarıyla 3.50 üzerinde yatay geçiş yapılıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Am I Evil ?
quote:
Orijinalden alıntı: gencfbwade
hangi okul o?Bildiğim kadarıyla 3.50 üzerinde yatay geçiş yapılıyordu
evet ama o devlet hukuğuna geçmek için gerekiyor.özele geçmek için 2.39 yetiyormuş
bi yardım edin beyler
yardım isityorumn
yardınmmmmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme