Şimdi Ara

Hukuk okuyup yurt dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapılabilir mi? Bence yapılamaz çünkü bu ülkenin kanunları öğretiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroin father -- 5 Mayıs 2022; 23:34:35 >

• ingiltere olabiliyor diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapılabilirliğini soruyorsan yapılabiliyor ama "nasıl" dersen bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ülkenin kanunları farklı oluyor. Hatta bazı ülkelerde eyaletten eyalete değişiklikler oluyor. Sanırım direkt yurtdışında çalışmaya başlamak için orada eğitim görmek gerekiyor ama anlaşmalı olan üniversiteler olabilir. Anlaşmaları sayesinde sonradan entegre ediyorlar olabilirler. Üniversiteden bağımsız olarak İrlanda'ya giden avukatlar olduğunu okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 5 Mayıs 2022; 22:51:39 >
  • tm de en mantıklısı heralde ybs okuyup yurt dışı yapmak gibi duruyor ya da top tier ünide işletme falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroin father -- 5 Mayıs 2022; 23:35:10 >
  • Yurtdışı hedefi varsa genel kabul görmüş bölümleri okuyun. hukuk değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroin father kullanıcısına yanıt
    aynen ya da tm yapıp sabancı mühendislik seçmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • larker kullanıcısına yanıt

jfhzhzvkhpğj hocam yeni gördüm ben naptım size

• hocam siz öyle diyince içime oturdu. araştırma yaptım ve sizlere sunuyorum alıntılar halinde parça parça

Öğrencinin uzmanlaşmak isteyeceği alan da gidilecek ülkenin seçimine yardımcı olacaktır. Hukuk bölümüyle uzmanlaşılmak istenen alan kriminoloji, maliye, bankacılık, teknoloji ve daha birçok bölüm nereye gideceğinizi belirleyebilir. Örneğin bankacılık finans alanlarına yönelen bir öğrenci İsviçre, teknoloji ile ilgilenen bir öğrenci Amerika’yı tercih edebilir.

Yurtdışında lisans okumak isteyen öğrencinin maalesef sadece ülke ve alan seçmesi yeterli değil. Örneğin Amerika’da lisansta hukuk bölümü (bizdeki anlamıyla) yok. Hukukla ilgili yalnızca JD veya BA dereceleri alınabilecek Business and Law, Criminology and Law, History, Culture and Law gibi bölümler bulunur. Kanada, Avustralya, Japonya gibi ülkelerde yasal alandaki çalışmalar genelde yüksek lisans eğitimiyle oluyor. Amerika özelindeyse ancak 3 veya 4 yıllık bir bölümü okuduktan sonra LSAT sınavına girilip onun sonucu ve lisans başarılarına göre hukuk fakültesine girilebilir.

üstteki alıntılar kaynakça ve detay:
    www.academix.com.tr
    Yurtdışında Hukuk (LLB) Eğitimi ve Denkliği | Danışman Yorumları | Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
    https://www.academix.com.tr/danisman-yorumlari/yurtdisinda-hukuk-llb-egitimi-ve-denkligi

lsat sınavı hakkında detay:
    itebs yurtdışı eğitim danışmanlığı
    LSAT Nedir? LSAT Şartları Nelerdir? | itebs.com.tr
    https://www.itebs.com.tr/lsat-nedir-lsat-sartlari-nelerdir

bir de aşağıdaki videolar birinci kişi ağzından, ben hepsini izlemedim yalnız bilge kaçmaz iyidir. farklı videolarından biliyorum:

YORUMLARDA DA DENEYIMLERİNİ AKTARANLAR VAR HOCAM EK OLARAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simityayınları -- 6 Mayıs 2022; 0:56:2 >

• 20k dolara mı ne almanya da vardı bir şeyler onun dışında hukuk ile çıkmak mümkün değil

• İşletme filan diyonuz da bu bölümler de en önemli şey iletişim sen anadilin olmadığı bir ülkede bu iş çok zor zaten tr bitirip direk yurdışında iş bulan görmedim ben işletme- iktisatta yüksek lisans yapıyolar sonra 200 tane işe başvuruyolar genelde piyasanın altında bulua giriyorlar

Yurtdışı için en iyisi spesifik bir becerinin olup tüm dünyada geçerli olması

• Enes Hamurciyoutube
    Merhaba Arkadaşlar, Burç Okan'la İnsan Öyküleri videomuz yayında. Burcun zorluklara karşı pes etmeyerek geldiği noktayı videomuzdan izleyebilirsiniz. Burç Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. University of Rochester'da Finans Yüksek Lisans'ı yaptı. Şu an Los Angeles'ta PwC'de çalışıyor. Burç'un instagram hesabı: burcokan95 Burç'un Youtube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCg47fr0AI-QjN474HclT56Q 0:00 Giriş 1:10 Burç Okan Kimdir? 5:42 Boğaziçi'nde neler yaptı? 11:02 Neden ve Nasıl Amerika'ya gitti? 14:42 Master'ın faydaları 20:30 Anılar ve Tavsiyeler
    https://www.youtube.com/watch?v=b5bT7kevF1c

Adam Abd vatandaşı olmasına rağmen ne kadar zorlanmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.