Şimdi Ara

Hukuk Sıralamaları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzre tm2lerin tm3e geçmesinden sonra hukukların geriye düşeceğini tahmin ediyoruz.
    Boun ua ve siyasal 93 kişi
    Boun psikoloji 20 kişi arttırmış
    koç ua 14
    gsü ua 21
    koç hukuk 6 kişi arttırmış

istanbul hukuk 50 kişi azaltmış.

bunlar ilk 6 k da geçen seneye göre değişimler.
    tm3te ilk 6 k ya girenlere 114 kişilik kontenjan artışı var ve bunlar hukuk seçeceklerin fikirlerini değiştirebilecek bölümler bu yüzden hukuk sıralamaları gerileyecek.
    ben sadece ilk 6 kya baktım ki geriledikçe bu rakam artıyor.
    bu yüzden hukuk tercih edecek arkadaşlar geçen sene tutmayan bölümleri bekleyebilirler.
    trollere itibar etmeyin

• Hacım ben bu mantığı tam anlayamadım. Yani tm3e geçen ve önümüzde bulunan tüm bölüm kontenjanlarını bir bakıma zincirleme olarak yeni açılmış ekstra hukuk kontenjanı gibi düşünebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle düşünüyorum

• hocam bence düşünmeliyiz çünkü boğaziçi 20 kişi arttırdı diye 7-8 e gerilemicek yine kendi sıralamasında kalır çünkü onu yapan adama ankara 650 kişiyle hukuk okumaktansa boğaziçinde psikoloji okumak daha cazip gelebilir ki kızlar özellikle daha çok ister sonuçta önümüzden 20 kişi çekilir.
    aynı şey tm2 den 3 e geçen bölümler içinde geçerli koç 4-5 k geriye asla atmaz atarsa da ben yazacağım için her türlü şanslı olurum.
  • Mantığınızı doğru buluyorum hocam. Bir de geçen sene 24.700 ile alan SDÜ HUKUK bu sene 25.500 yada 26bin sıralamayı alır mı ?

• halikarnas99 H kullanıcısına yanıt
    hocam size tavsiyem ilk 6 k ya yaptığımı ilk 25 k ya yapıp yorumlamanız böylece daha net bi tahminde bulunabilirsiniz.
    sizin adınıza umuyorum ki gelir
  • Bu konu içimi rahatlattı 20 binle erzurumu kazanacağımı düşünüyordum

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    hocam geçen seneki istanbul hukukla aramda 6 kişi olmasına rağmen korkmuyor değilim.
    umarım hepimiz adına en iyisi gelir
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.