Şimdi Ara

Hacettepe İstatistik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 7 yıl önce 37k sıralama ile kuzenim her üniversitenin istatistik bölümünü çok araştırmış ve hacettepede verilen eğitimin diğer ünversitelere kıyasla çok daha iyi olduğunu farkedip hacettepe yazmıştı.Onunla tekrar görüştüğümda odtü ytü ve hacettepeyi önerdiğini söyleyip hacettepenin eğitiminin bir kaç alanda daha iyi olduğunu söylüyor zaten kpss'ye girdiğinde kendi alanında Türkiye 11.si Olarak işe başlamıştı.

Şimdi incelediğimde hacettepenin odtünün gerisinde olmasını normal karşılıyorum fakat yıldızın sıralama olarak bu kadar altında olması garip geliyor tabiki istanbul bu sektör için altın madeni değerinde ama yine de bu kadar sıralama farkı olması garip

Yıldızdaki odtüdeki ve hacettepedeki Ögretim görevlisi sayısı :
    Hacettepe İstatistik hakkında Hacettepe İstatistik hakkında Hacettepe İstatistik hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E461FEAF -- 29 Temmuz 2022; 2:40:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence çok mantıksız odtüden bile iyi olabilir ama nedense insanlar ytü istatistiğe takmış gibi bende seçicem ytü istatiği ama hacettepe daha iyidir bence

• yıldızın kontenjanı daha az. bir de istatistik şimdiye kadar bilinçli yazılan bir bölüm değil sıradan bir 200k bölümüydü, en azından istanbul olsun diye yazıyorlardı. yoksa hacettepe ceng yıldız cengin önünde, hacettepe makine yıldız makinenin önünde, hacettepe ee yıldız elektriğin önünde vs.

• Bu arada bir ekleme daha yapayım Hacettepe istatistik 1967 yılında kuruldu.Türkiyenin ilk istatistik bölümüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E461FEAF -- 28 Temmuz 2022; 17:38:43 >
  • işsiz oranı çok mu ben araştırıyorum ama bulamadım belki bulan vardır

• Abi yazıcam en sonunda amk

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    ikimizde aynı dusuuncrdeyiz şuan yazmak ve yazmamak arasında kaldim

• Hocam DABİS'de genel olarak mezunlar hakkındaki verilere ulaşabilirsin bütün istatistik mezunları içinden hazırlıyorlar verileri ama yine de güzel bir bakış açısı katıcaktır size 👍

• Up up up

• hacettepe istatistik kaliteli bölümdür. İstanbul faktöründen dolayı ytü daha önde Ayrıca emin olun bahsedilen üç üniversitenin eğitimleri birbirine yakın hepsinin istatistik mezunları iyi yerlerde iyi pozisyonlarda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 29 Temmuz 2022; 1:31:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.