Şimdi Ara

HUKUK TEKRAR TM2 YE GEÇİCEK SAÇMALIĞI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle bir durum olacak olursa bu sefer ortalik fena karisir.
    Tercihleri yariladik herkes ona gore kararini verdi arastirdi vs.
    Simdi tutup tm3 degilde tm2 diyemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Sinavdan sonra mi akillarina gelmis?? Sinavdan once verilseydi mahkemeye belki su durumda hicbisey olmaz, elimiz kolumuz bagli oturacak degiliz ya! Hic belli olmaz deyip sakin sakin karsilayan arkadaslara da sasiriyorum dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: monster_9

Sinavdan sonra mi akillarina gelmis?? Sinavdan once verilseydi mahkemeye belki su durumda hicbisey olmaz, elimiz kolumuz bagli oturacak degiliz ya! Hic belli olmaz deyip sakin sakin karsilayan arkadaslara da sasiriyorum dogrusu

aynen öyle böyle bir durumda karşı dava açacağım birçok kişinin hakkı emeği söz konusu
  • yürütme durdurulursa bu sefer mağdur olanlar da dava açar. Bu kısır döngü devam eder

• HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir değişim olmayacak içini rahat tut

• UP
  • Öyle bişey olamaz herkes ona göre çalıştı cogu kişi geo çalışmayı bile bıraktı tercihini yaptı

• Yahu olabilir mi öyle şey, eğer varsayalım ki oldu eğer Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar olayı taşımazsak bize bu az bile..
    Şubatta değişen şeye Haziranda itiraz eden bir karaktersiz, haysiyetsiz sözde Avukat(!), kendi çıkarı için çoğunluğu umursamayan biri istedi diye değişecekse biz Hukuk okumayalım ULAN! Adaletin bittiği yerde Hukuka ne gerek var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 9 Temmuz 2015; 18:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Yahu olabilir mi öyle şey, eğer varsayalım ki oldu eğer Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar olayı taşımazsak bize bu az bile..
    Şubatta değişen şeye Haziranda itiraz eden bir karaktersiz, haysiyetsiz sözde Avukat(!), kendi çıkarı için çoğunluğu umursamayan biri istedi diye değişecekse biz Hukuk okumayalım ULAN! Adaletin bittiği yerde Hukuka ne gerek var..

hocam sonuna kadar arkandayım biz de hakkımızı ararız böyle bir şey söz konusu olursa
  • up
  • Sınav stresi yetmedi, tercih telasi bitmedi bir de bu sacma sapan davalar cikti basimiza. Hukuk tm3'e taa sene basinda alindi. Alindigi gun zaten hukuk fakultesinde okumak isteyen herkesin haberi olmustur. Bu baraj da cok onceden getirildi. Hanimefendinin dava dilekcesi baya bencilce. Orada kesin ve net bir sey gordum ki eger oglu barajin cok ustunde bir puan alsaydi bu dava ACILMAZDI. Hem hanimefendi sadece hukuk barajiyla kalmamis puan turune de takmis kafayi. Yani baraji kaldirmazsaniz puan turunu degistirin puan turunu degistirmezseniz baraji kaldirin. Bir sekilde oglunu hukuk fakultesine sokacak.. Ama bu unutulmamali. Ben ve ben gibi bircok insan tm3 karari ciktigindan beri gece gunduz edebiyat calisiyor. Ben sabahin korunde kalkip sirf hukuk fakultesi icin edebiyat calistigimi bilirim. Bu benim hakkimi da gasp etmektir. Ve eger puan turuyle ilgili bir degisiklik olursa ki hic sanmiyorum asla ama asla pesini birakmam

• Kazanılmış hak geri alınmaz arkadaşlar rahat olun böyle sacmaliklara kanmayin.Gonul rahatlığı ile tercihinizi yapın böyle birşey olsa bile seneye girecekler etkiler.

• TM 2 YE GEÇİLMEZ BÜYÜK BİR İHTİMALLE AMA SANKİ BARAJ KALKACAK GİBİ...
  • up
  • gkaymak G kullanıcısına yanıt
    Hocam kelimesi kelimesine katiliyorum cok cok baraj kalkar boylelikle sozde avukatin da magduriyeti giderilir. Tm2 ye geri gecerse zaten ortaligi ayaga kaldiririm simdiden soylim :)

• Böyle bişey olamaz arkadaş ya biz şimdi bütün sene boyunca sabahlara kadar boşuna mı edebiyat kastık? Her gün okul çıkışı sessiz bi kafeye gidip arkadaşlarla yazar-eser çalıştığımızı bilirim böyle bir şey emek hırsızlığından başka bişey olmaz.
  • up
  • HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    bence hiçbir şekilde sayısalcıların önü kapanmaz edebiyatla 4 yıldır zerre alakamın olmamasına rağmen tm3 te 3 bininci ts1 2 bin ve ts2 de 4 bininci oldum yani ne yaparlarsa yapsınlar sayısalcılar yine voleyi vuruyor hukuku dile alsınlar yine sayısalcılar herkesi geçer

yanlış anlamasın kimse işin gerçek boyutu bu malesef bir sayısalcıyı durduramazlar hiçbir şekilde çünkü sayısal öğrencisine nerde moktan bilgi var hayatı boyunca dayatmayla öğretilmiştir ve artık psikopat bir şekilde çalışma alışkanlığı kazanmıştır...
  • TM-2 ye geri geçerse karşı dava açacakların başında gelirim. Ocak ayında alınmış bir karardır ve doğru bir karardır hukuk şu an olması gereken yerdedir. İlaveten baraj 150binden kalkmalı arkadaşlar haklı. 50bin olmalıdır. Niteliksiz zengin zübbeleri mi bu ülkeye adalet getirecek?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.