Şimdi Ara

HUKUK TEKRAR TM2 YE GEÇİCEK SAÇMALIĞI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alex Supertramp

quote:

Orijinalden alıntı: batubinikk

Hocam karar verilsin de kurtulalım. Stresten kanser olacağım.

Aynen hocam, baraj kalkar kalkmaz o bizi bağlamıyor da puan türünün değişebileceğini düşündükçe kafayı yiyorum

Aynen ben de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu arada yürütmeyi durdurma davalarının süresi 60 gün değil miydi? yani baraj kararları verildikten 60 gün sonra açılabiliyor en geç. bu durumun istisnai bir özelliği mi var acaba
  • up
  • Alex Supertramp A kullanıcısına yanıt
    Basın yoluyla açıklanması resmiyete dökmüyor işi. Resmi süreç kılavuzun yayımlanıp hukuk tm3 yazmasıyla başladı :O

• quote:

Orijinalden alıntı: batubinikk

Basın yoluyla açıklanması resmiyete dökmüyor işi. Resmi süreç kılavuzun yayımlanıp hukuk tm3 yazmasıyla başladı :O

hocam yanlış hatırlamıyorsam ösym ocak ayında bölümlerin bulunduğu bir kılavuz yayınlamıştı. onun resmi niteliği yok mu acaba?
  • Abartmayın, ÖSYM Anayasa Mahkemesi'ni takmıyor. Böyle bir durum yaşanmasının imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Abartmayın, ÖSYM Anayasa Mahkemesi'ni takmıyor. Böyle bir durum yaşanmasının imkanı yok.

Hocam davanın muhattabı yök. ösym olsa içimiz rahat olurdu nasıl olsa takmıyor diye
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Hocam sınırda olunca takmamak elde değil :(

YÖK de takmaz bence. Ya bir polemik yaratıyorlar bazıları da büyütüp olay yaratıyorlar, takmayın. Her şey olmuş bitmiş, tercih yapacaz bu seneyi etkilemez davadan çıkan sonuç. Etkilese desek YÖK bir yolunu bulur uğraşmaz bu seneyi böyle geçeriz ki davadan Tm2'ye geçmesini neye göre haklı bulacak ki?
    Edit: YÖK'te önceki hükümetin adamları duruyor. Merak etmeyin kendilerinin getiriği bir sistemi kaldırtmazlar, ne Tm2'ye geri döner ne de baraj kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 9 Temmuz 2015; 22:15:30 >
  • Birilerine yaramadı beyler barajı kaldırırlar izleyin ama tm2 ye geçme olasığı düşük.kırk yılın başı dorğu bi karar alındı. kılavuz ortada tm3 yazıyor dimi? gelecek karar bizi değil seneye girecekleri ilgilendirir. ha zaten bunların ( itiraz edenlerin) derdi tm3 tm2 değil. sevgili evlatları baraj yüzünden hukuk yazamıyor ya hani
    ah canım ya ben çalışıyım gece gündüz sen baraj geçeme diye itiraz et. 40.000 ve 150.000 barajı şimdi mi hukuka uygunsuz olmuş açıklandığında uygunsuz değilmiş de tercih zamanı mı olmuş HADDDDİ LAAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simeranya96 -- 9 Temmuz 2015; 22:16:50 >

• bu arada yök'ün önceki davalarına baktım. 2013 yılında aobp'den obp'ye geçilmişti sene ortasında hatırlarsanız. gs lisesi öğrencileri yök'ü danıştayda dava etmişti. ve o dava çelişkisi olmayan gayet sağlam temellerin üzerine kuruluydu. bu davadaki gibi sonuçlar beklenmemişti, çelişkileri yoktu. o sene obp uygulandı yani yök kaybetmedi. o davayı kaybetmeyen yök bu davayı kolay kolay kaybetmez bence. yürü be yök seni destekleyeceğim aklıma gelmezdi
  • Simeranya96 kullanıcısına yanıt
    Dostum bunlar adami kanser edecek. Şüphesi bile yetiyor valla

• hukuk eskiden sözelle alıyordu. ne ara tmye geçti :D
  • bu baraj ayrıca bu sene tıp hukuka ilerleyen senelerde diğer bölümlere de getirilmeyecek miydi yamuluyor muyum? bu kadar kararlılarsa bozulmaz o karar ki baraj haksız bi uygulama değildir. 10bindeki adamla 150bindeki adamın aynı sınıfta hukuk okumasını hangi akıl alıyo ya. adaletsizllikse adaletsizlik bu. canını dişine takıp kazanmış insanla parayı basıp kazanmış (!) insan ne demek yanyana olacak. nedenmiş lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simeranya96

bu baraj ayrıca bu sene tıp hukuka ilerleyen senelerde diğer bölümlere de getirilmeyecek miydi yamuluyor muyum? bu kadar kararlılarsa bozulmaz o karar ki baraj haksız bi uygulama değildir. 10bindeki adamla 150bindeki adamın aynı sınıfta hukuk okumasını hangi akıl alıyo ya. adaletsizllikse adaletsizlik bu. canını dişine takıp kazanmış insanla parayı basıp kazanmış (!) insan ne demek yanyana olacak. nedenmiş lan.

bu baraj mevzusunu barolar birliği falan da destekliyor sanırım hocam. yani yök'ün arkası sağlam diyebiliriz. baraj kalkar kalmaz sorun değil de tm3'te kalalım yeter
  • Çok da umrumda değil hepsinde sıralamam aynı 13-13-13/

hukuk barajı 150k çoook fazla . tıpa da 40 k fazla . her yer avukat doldu parayı basan hukuk okuyor olmamalı böyle.Fırsat eşitliği zaten yok. imkanlar eşit değil. mesela ben geçen sene kaldım 34kda.olmadı dimi
    ama adam 300 puanla hukuk okuyor bizzat gözümün önündeki bir örnek bu. bu mu adalet. olmayan adalete bi çare getirmeye çalıştılar işine gelmedi birilerinin.

barolar birliğinin desteklediğini bilmiyordum. iyimiş.
    tm3-2 durumu çok düşük ihtimal . hepimiz buna göre çalıştık. itiraz eden kesim varsa biz de insanız bizim de emeğimi ortada. yedirmeyiz hakkımızı.
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simeranya96

hukuk barajı 150k çoook fazla . tıpa da 40 k fazla . her yer avukat doldu parayı basan hukuk okuyor olmamalı böyle.Fırsat eşitliği zaten yok. imkanlar eşit değil. mesela ben geçen sene kaldım 34kda.olmadı dimi
    ama adam 300 puanla hukuk okuyor bizzat gözümün önündeki bir örnek bu. bu mu adalet. olmayan adalete bi çare getirmeye çalıştılar işine gelmedi birilerinin.

barolar birliğinin desteklediğini bilmiyordum. iyimiş.
    tm3-2 durumu çok düşük ihtimal . hepimiz buna göre çalıştık. itiraz eden kesim varsa biz de insanız bizim de emeğimi ortada. yedirmeyiz hakkımızı.

olası bir puan türü değişiminde çok fazla karşı dava açılır. bu riski alamazlar bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.