Bildirim
HUKUK TEKRAR TM2 YE GEÇİCEK SAÇMALIĞI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
upquote:
Orijinalden alıntı: HukukcuKız
up -
Burasi turkiye. Olabilir hic belli olmaz -
uppquote:
Orijinalden alıntı: batubinikk
Burasi turkiye. Olabilir hic belli olmaz -
Olursa hiç şaşırmam. Bu sene hukuku sene ortasında TM3'e almışlardı hatırlarsanız. Herkes matematik için planlar yaparken bir anda edebiyata yüklenmeye başladı. Yani hiç belli olmaz. Her şey olabilir.quote:
Alıntıları Göster -
Orijinalden alıntı: egelox
Olursa hiç şaşırmam. Bu sene hukuku sene ortasında TM3'e almışlardı hatırlarsanız. Herkes matematik için planlar yaparken bir anda edebiyata yüklenmeye başladı. Yani hiç belli olmaz. Her şey olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HukukcuKız -- 9 Temmuz 2015; 10:26:59 > -
Kılavuz yayınlandı, tercihler basladı ve bitmek üzere bu saatten sonra çıkacak her karar seneye girecekleri etkiler bizi etkilemez endişeniz olmasın -
Hocam Yürütmeyi Durdurma Kararı gelirse bu seneyi de etkiler.
EDİT:https://twitter.com/AbbasGucluTR/status/618761954316972032
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelox -- 9 Temmuz 2015; 10:25:09 > -
quote:
Olursa hiç şaşırmam. Bu sene hukuku sene ortasında TM3'e almışlardı hatırlarsanız. Herkes matematik için planlar yaparken bir anda edebiyata yüklenmeye başladı. Yani hiç belli olmaz. Her şey olabilir.
değişim ocak ayında yapıldı tm2 tm3 çokta farklı değil bir tmci için çok sevgili sayısalcıların hukuk şansı azaltıldı bu değişimle iyi ki de oldu inşallah ilerleyen senelerde hukuk eskiden olduğu gibi sözel puan türüyle alır bir hanımefendinin oğlu 150 bine girip çok emek verdiği(!) sınavında istediği yeri kazanamıyor diye benim kaç yıldır verdiğim emek çöp mü olsun ben tüm yıl edebiyat ağırlıklı çalıştım tm3ten aldığı için tm3 6k tm2 11k benim mağduriyetim nolucak bu durumda hangimiz bu sınava daha çok emek vermiş acaba? böyle bir durumda karşı dava açılır ayrıca barajlar şubat ayında duyruldu neden daha önce açmamışta oğlu 151 bine girince açmış merak konusu eğer böyle bir karar çıkarsa zaten ben hukuk okumam bu saatten sonra ülkede hak hukuk adalet kalmamıştır
-
TM2'de Matematikle Edebiyat hemen hemen aynı ağırlıkta. TM3'de ise Edebiyat bur farkı açıyor. Ama diğer yazdıklarınızda haklısınız. -
hiçbir şey olacağını sanmıyorum abbas güçlü gazetecilik gereği olayları abartıyor gündemde kalmak için. böyle bir şey olursa zaten hukuk yazmam ben de ygs'den sonra edebiyat coğ ağırlıklı çalıştım tercihlerimi verdim.quote:
Orijinalden alıntı: HukukcuKızquote:
değişim ocak ayında yapıldı tm2 tm3 çokta farklı değil bir tmci için çok sevgili sayısalcıların hukuk şansı azaltıldı bu değişimle iyi ki de oldu inşallah ilerleyen senelerde hukuk eskiden olduğu gibi sözel puan türüyle alır bir hanımefendinin oğlu 150 bine girip çok emek verdiği(!) sınavında istediği yeri kazanamıyor diye benim kaç yıldır verdiğim emek çöp mü olsun ben tüm yıl edebiyat ağırlıklı çalıştım tm3ten aldığı için tm3 6k tm2 11k benim mağduriyetim nolucak bu durumda hangimiz bu sınava daha çok emek vermiş acaba? böyle bir durumda karşı dava açılır ayrıca barajlar şubat ayında duyruldu neden daha önce açmamışta oğlu 151 bine girince açmış merak konusu eğer böyle bir karar çıkarsa zaten ben hukuk okumam bu saatten sonra ülkede hak hukuk adalet kalmamıştır
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pardaillan'
hiçbir şey olacağını sanmıyorum abbas güçlü gazetecilik gereği olayları abartıyor gündemde kalmak için. böyle bir şey olursa zaten hukuk yazmam ben de ygs'den sonra edebiyat coğ ağırlıklı çalıştım tercihlerimi verdim.
aynen öyle en güzel psikolojiyi yazar giderim -
quote:
Geçen sene ygs sorularının %20 sinin açıklanması kararından sonra da dava açılmıştı ösymye ama davanın karara bağlanması ve kararın uygulanması 2015'i buldu geçen sene açılan ve karara bağlanılan davanın neticesini bu sene gördük o yüzden pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum şu saatten sonra. 2016lıları etkiler anca
-
yazdıklarımı eksileyenler 150 bine girip hukuk isteyen arkadaşlar sanırım ben bunca yıl çalıştım emek verdim siz babanızın parasıyla hukuk yazın he bu 150 bin barajını geçemeyen bi zahmet okumasın hiç bir şey hatta hukuka 50 bin barajı getirilmeli gerçekler acıdır ygs/lys de 150 bini geçemeyen zaten hukuk fakültesini bitiremez....quote:
Orijinalden alıntı: Guest-813D491AAquote:
Geçen sene ygs sorularının %20 sinin açıklanması kararından sonra da dava açılmıştı ösymye ama davanın karara bağlanması ve kararın uygulanması 2015'i buldu geçen sene açılan ve karara bağlanılan davanın neticesini bu sene gördük o yüzden pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum şu saatten sonra. 2016lıları etkiler anca
Alıntıları Göster
-
Haklısın ama ÖSYM bu kararı hukuksuzca uygulamadı. Normalde Yürütmeyi Durdurma Kararı verilirse aynı gün uygulanması anayasal zorunluluktur. Hukuk üstünlüğü ilkesi (!) bunu gerektirir zira.
EDİT:http://www.haber3.com/osym-mahkeme-kararini-dinlemiyor-3252073h.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelox -- 9 Temmuz 2015; 10:46:45 > -
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Profesörü Ali Ulusoy hukuka aykırılık olmadığını belirtmiş. Kendisi "idare" hukuku profesörü.quote:
Haklısın ama ÖSYM bu kararı hukuksuzca uygulamadı. Normalde Yürütmeyi Durdurma Kararı verilirse aynı gün uygulanması anayasal zorunluluktur. Hukuk üstünlüğü ilkesi (!) bunu gerektirir zira.
EDİT:http://www.haber3.com/osym-mahkeme-kararini-dinlemiyor-3252073h.htm
https://twitter.com/ulusoyAD/status/617803389313896448
-
zaten bir şey olmaz, tercih süresini yarıladık, şurada 4-5 gün kaldı. içiniz rahat olsun, aylar öncesinden belirtilmiş bir durum bu. -
2-3 tane kendini bilmez yüzünden her anım zehir oldu koskoca hukukçudan daha iyi biliyorlarda konuşuyorlar -
upquote:
2-3 tane kendini bilmez yüzünden her anım zehir oldu koskoca hukukçudan daha iyi biliyorlarda konuşuyorlar
Benzer içerikler
- en rahat memur meslekleri
- ders çalışırken baş ağrısı nasıl geçer
- yüklemde fiilimsi olur mu
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- günde kaç paragraf çözülmeli
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X