Şimdi Ara

HUKUK TERCİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TM-3 puan türünde 15782. oldum.Geçen sene 22 bin civarında kapatan Konya Selçuk sizce gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefaBirsen -- 12 Temmuz 2015; 16:38:13 >

• Gelmez desek inanacak mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim insan ister istemez korkuyor,bir emek var ortada sonuçta.Burası Türkiye ne olacağı belli olmuyor
  • Sana selçuk gelmezse geri kalan tm kısım naneyi yer açık ve net %100 gelir diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaBirsen

Arkadaşlar TM-3 puan türünde 15782. oldum.Geçen sene 22 bin civarında kapatan Konya Selçuk sizce gelir mi?

Marmara iö, Dokuz eylül falan yaz önlere gelir bunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sıralamaya DEU yaz, Konya'dan mezun olamazsın hem öğrencilik hayatı yaşayamazsın.
  • Kardeşim ikinci öğretim ile İzmir istemiyorum Tercih Listem 1-İstanbul Hukuk 2-Hacettepe Hukuk 3-Gazi Hukuk 4-Marmara Hukuk 5-Konya Hukuk 6-Kocaeli Hukuk 7-Uludağ Hukuk 8-KTÜ Hukuk 9-Erzurum Atatürk Üniv. Hukuk 10-Erzincan Hukuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Hakimlik-Savcılık sınavlarında İstanbul ve Ankaradan sonra en çok savcı çıkartan Konya Selçuk diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaBirsen

Kardeşim ikinci öğretim ile İzmir istemiyorum Tercih Listem 1-İstanbul Hukuk 2-Hacettepe Hukuk 3-Gazi Hukuk 4-Marmara Hukuk 5-Konya Hukuk 6-Kocaeli Hukuk 7-Uludağ Hukuk 8-KTÜ Hukuk 9-Erzurum Atatürk Üniv. Hukuk 10-Erzincan Hukuk

Kardeşiiim Marmara İÖ derse 1 de girip 5 te çıkıyo! İstanbul Hukuk 1. Ögretimle aynı yani. İyi düşünn

• SefaBirsen S kullanıcısına yanıt
    Girenlerin %20 si normal sürede mezun oluyor çünkü.Yani epey zorluyormuş hocaları

• Düşüneceğim kardeşim sağ ol
  • noxyyprom N kullanıcısına yanıt
    Bende zor eğitim istiyorum kardeşim donanımlı mezun olmak istiyorum 4 yılda mezun olup bir şey bilmeyen çok hukukçu var.
    Aklı olan konyada ne okur nede yaşar.Türkiyenin en pislik bağnaz koyun sürüsü topluluğunun olduğu bir şehir.Abazaların çok olduğu kendilerinden 10 yaş küçük kızlara iğrenç bir şekilde bakan tiksinç bir şehir.Konyalı olmaktan ve konyada yaşamaktan UTANÇ duyuyorum.Allah kimsenin başına vermesin.

• OguzUA42 O kullanıcısına yanıt
    Üniversitese kampüsü şehirden uzakta kurulmuş ve kampüs civarı öğrencilerle dolu,kardeşim beni insanı çok ilgilendirmiyor genele indirgemek doğru olmaz öyle her şehirde her türden insan vardır.
    Kardeşim yaşamadığın için bilmiyorsun yinede sen bilirsin gelde gör ebe... sonra pişman olucaksın

• Hukukta 2.öğretimin 1'den farkı yok. Mesele kişide bitiyo. Devam zorunluluğu yok, yoklama yok. İstersen 1.öğretimin derslerine gir. Hatta üst sınıfların dersine bile girebilirsin.

O zaman yazmalısın hocaları gerçekten kaliteli.Bende yazdım selçuğu gelirse niye geldi demem.Konyayı pek övmüyorlaröğrenci açısından onu da araştırmanı öneririm hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.