Şimdi Ara

HUKUK TERCiH LİSTEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Psalms

quote:

Orijinalden alıntı: egyptcentral

Hocam kıbrıstakileri niye yazdın ben Atatürk Üniversitesi ile bitirmeyi düşünüyorum en fazla belki bi tane 29 binlik psikoloji eklerim o da gereksiz gibi geliyor sen bayağı inmişsin

Hocam korkuyorum bayaği... 21k dan hukuk gelmezse diye indim kıbrısa kadar umarım gerek kalmaz.

Sende benim gibisin hocam :) Ama bugün sağlam rehberlikçilerle görüştüm hukuk sıralamalarında max 1000 oynama olur diyorlar
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    Hocam korkumuz ortak merak etme ama Kıbrıs bayağı yüz binlerin altında yani o kadar da gelmez rahat ol bizim sıramızdaki insanlar gayet rahat bizini bu forumda bayağı karamsar konular var onlar etkiliyor ama bence bize gelir istediğimiz yerler inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalovada okumuyorsunuz galiba bu sene yeni binaya gectik orada egitim verildi

• egyptcentral E kullanıcısına yanıt
    Gectigimiz sene ogrenciler soyluyordu

• Valla ne bileyim araştırınca her yerin bir eksikliği çıkıyor zaten en iyisi sıraya göre yazıp geçmek ama suan Sakarya'dan soğudum

• quote:

Orijinalden alıntı: egyptcentral

Hocam bu haberin tarihi ne acaba ben de böyle bişey duydum ama bodrum falan değil sadece bir kız rektöre ağır konuştuğu için atılmış falan ama bunu duymamıştım tarihi eskidir belki

O haberin tarihi 06/11/2014'müş şöyle bir şey buldum:http://www.saukampus.com/sakarya-universitesi-hukuk-fakultesi-yeni-binasina-kavusuyor-2.html burada 2015/2016 güz döneminde yeni binada ders yapıldığı yazıyor yani bu sorunu bu yıl halletmişler. Bu haberde de yeni binaya geçtiğini yazmışlar.http://www.saukampus.com/sau-hukuk-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 29 Temmuz 2016; 20:15:19 >

• hocam bana da attı arkadaşım yeni binayı ben de böyle bir sorun hiç duymadım bu ne diyorum sağol sen de

Sakarya hukuk fakültesi bodrumda ders filan yapmıyor! Yepyeni bi bina yapıldı amfileri öküz gibi kampus desen 10 numara bence sogumayin derim

• Aynen hocam o eski bir habermiş zaten öğrendim saoğlasın

• Bence gazianteple ktü yer değiştir. Gaziantepte sokakta 3 kişiden 2si suriyeli.

• ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ni listeden çıkar canına susamadıysan

• uyma U kullanıcısına yanıt
    Gaziantep zaten gelmez o kadar değişeceğini sanmıyorum Sıralamaların ama bilmiyorum yani listeden çıkarmayı düşündüğüm iki tanenin arasında o da var

• 2015lys1 2 kullanıcısına yanıt
    samsunda çok akraba var yazıcam orayı zaten onları ne olur ne olmaz diye yazdım bakalım

Ben yazma derim sen intihar etmek istiyorsan sana kalmış 😀

• Yok kardeş o kadar da değil abarttın sen mağdursun herhalde bu konuda da ben biliyorum oraları sıkıntı olmaz sağol

• Strange Night kullanıcısına yanıt
    Sakarya hayırlı olsun.
  • sonuç noldu?
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    sakaryayı kazanmış son mesajlarından baktım :D
  • aynen gördüm şimdi offf bi de biz kazansaydik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.