Şimdi Ara

hukuk tercih yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara üni. hukuğa puan tutmacak gibi ama Marmara veya İstanbuk hukuğa tutabilir.Ama istanbul pek iyimser bakmiyorum.Ankarada Hacettepe ve Yıldırım Beyazıt üni. hukuğa zaten tutuyor.Ama buralar daha yeni fakülteler.Ne yapmami önerirsiniz?

• Marmara, İstanbul, Ankara hukuk dendiği vakit akla gelen ilk üç üniversitedir. Bunlara puanın yetiyorken, başka üniversiteye gitmeni önermem. İleride pişman olabileceğini düşünüyorum. Zira diplomayı eline aldığın vakit, eğer direkt olarak kendi büronu açacak kadar paran yoksa, mecburen bir şirkette çalışmak zorunda olacaksın. Marmara ve İstanbul diploması, hukuk fakültesi konusunda, Yıldırım Beyazıt'tan ve Hacettepe'den daha değerlidir. Çünkü, muhtemelen başvurduğunuz yerin patronu da onlardan birinin mezunudur.
  • Teşekkürler .Bende öyle düşünüyorum.Gerek imkanlar açısından gerekse eğitim özellikleri açısından İstanbul ve Marmara önemli bir konumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara ve istanbulun hukuku iyidir. Hacettepe ve yildirim beyaziti onermem. Henuz oturabilmis okullar degiller

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Kenshin

Marmara, İstanbul, Ankara hukuk dendiği vakit akla gelen ilk üç üniversitedir. Bunlara puanın yetiyorken, başka üniversiteye gitmeni önermem. İleride pişman olabileceğini düşünüyorum. Zira diplomayı eline aldığın vakit, eğer direkt olarak kendi büronu açacak kadar paran yoksa, mecburen bir şirkette çalışmak zorunda olacaksın. Marmara ve İstanbul diploması, hukuk fakültesi konusunda, Yıldırım Beyazıt'tan ve Hacettepe'den daha değerlidir. Çünkü, muhtemelen başvurduğunuz yerin patronu da onlardan birinin mezunudur.

bir avukat olarak arkadaşın mesajına katılıyorum. sana üniversite hayatın boyunca en az bir dili çok iyi öğrenmeni mutlaka en az 2 kere yurt dışına dil okuluna gitmeni tavsiye ediyorum. ayrıca üniversite de kendini eve kapatma klüplere derneklere üye olarak sosyal kimliğini geliştirmeni tavsiye ederim. eğer avukatlık yapacaksan iyi bir avukatın yalnızca bilgiden geçmediğini sosyal ilişkilerinin ve çevrenin iyi olması gerektiğini hatırlatırım. uyanık olacaksın nerden iş çıkarabilirim diye düşüneceksin. seni stresli, yoğun bir hayat bekliyor. başarılar dilerim.

• Teşekkürler söyledikleriniz için.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.