Şimdi Ara

Hukuk yazarak hata mı yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam işte ilerlese bile 500-600 ilerlemez mi ? Gene giriyorum. Tutup da 2 k mi ilerlicek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hata yaptın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatam ne hocam kaowjakdjsjd

• Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    ankara hukuku yazdın mı?
  • Yazdım lakin o gelmez yani İstanbul’a gelmez diyorsan o hiç felmez

• 14k ile DEÜ gelmez mi şimdi?

iö hemen altına yazdıysanız sıkıntı yok hocam, iyi yapmışsınız. zaten harç dışı farkı yok.
  • Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Hocam 111 Koç 127 Gs 150 Bilkentmiş bence şansınız var bunlar için, bu üçünden biri olursa zaten tıp falan düşünmeyin bence hakkınızda hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renkli_Koç -- 27 Ağustos 2018; 16:55:11 >
  • Siralar ilerlicek knk gelmez bunlar tobb gelicek gibj

• hocam ben de 6031 sıralamam ile iühf yazdım. açıkcası her bölüm için böyle söyleniyor tıp dışında, tıpa da okunur mu o ya 6 sene diye bakılıyor. bence her bölüm kendini geliştirme ve sevmenle alakalı. sever ve kendini geliştirirsen aç kalacağını sanmıyorum. birçok yeni mezun sayılabilicek avukatla konuştum bana hepsi yaz bu meslek bitmez dediler. içinizi ferah tutun ve bölümünüzü severek okumaya bakın bence.

• Twilight8 kullanıcısına yanıt
    Puhahahahaha

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    gelir ben ilk 7 8k da ilerleme olur diye düşünüyorum

Hocam sizin için hata olmus actiginiz bu konulardan gercekten istemediginiz belli 4 yil cok zor gecer 5 olur 6 olur 7 olur o 4 yil

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirhano99

Hocam sizin için hata olmus actiginiz bu konulardan gercekten istemediginiz belli 4 yil cok zor gecer 5 olur 6 olur 7 olur o 4 yil
    Hocam istemeyerek yazmadım ki?

Sadece gelen yorumlar yüzünden biraz moralim bozuldu istemeyerek okuyacğaim bir bölüm değil gayette okurum yani.
  • İstanbul hukuk kontenjan azaltmıştı sanırım. Onun önündeki Ankara hukuk da azalttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Senin yalanını .......

Yeni başlayan avukat zaten bürodan 2500 alıyor. Mesleğin 3. yılında olan biri sadece bürodan en az 4 bin alır. Daha barodan alacağı ve çevresinden alacağı davaları saymadım bile. İstanbul-Ankara için bu dediklerim

Bilmeden konuşup yanlış bilgilendirme
    ne yalanı birader aldığın davalara göre değişkenlik gösterir ortamının tanıdıklarının çok olması lazım. aöf iibf okuyan kişide memur olup 4 bin alıyor
  • Hiçbir şeyden haberin olmadığı buradan belli

Ben sana en az 4 bin sadece bürodan alır. Baro ve çevresinden aldıklarını söylemedim. Bilmediğin için iibf memuruyla kıyaslıyorsun :)

Memur ömrü boyunca o civarda paralar alır. Bu meslekte eğer doğru işler yaparsan sürekli kazanacın yükselir. Boşuna hukuku kötülemeye çalışma. Her meslekte olan mezun fazlalığını hukuka özelmiş gibi gösterme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hiçbir şeyden haberin olmadığı buradan belli

Ben sana en az 4 bin sadece bürodan alır. Baro ve çevresinden aldıklarını söylemedim. Bilmediğin için iibf memuruyla kıyaslıyorsun :)

Memur ömrü boyunca o civarda paralar alır. Bu meslekte eğer doğru işler yaparsan sürekli kazanacın yükselir. Boşuna hukuku kötülemeye çalışma. Her meslekte olan mezun fazlalığını hukuka özelmiş gibi gösterme.
    kötülemekle ne alakası var ? mali müşavirde bu tarz kendi bürosu olanlarda emlakçıda galericide çevresi ne kadar fazlaysa o kadar para kazanır hukukçuda aynı şekilde tanıdığın insan yoksa asosyal biriysen fazla bir şey beklemesinler diye yazıyorum sonra devlette avukat olur memur maaşı alır. Ha sınavlara girer hakim savcı olur orası ayrı

• Sadece tm yıl ele alirsak Hukuk, belli 8-10 ünide psikoloji ve top unilerde İİBF aklını kullanıp kendini geliştirenler için bitmez arkadaşlar. Yeter ki bilincli olalım iyi analizlerde bulunalim. Hukuk sadece avukatlık değildir psikoloji sadece klinik değildir İİBF sadece bankada çalışmak değildir. olmayanı yaratma peşinde olalım yaratıcı olalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Gerizekalica bir cevap

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.