Bildirim
Hukuk yazarak hata mı yaptım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hukuk bitti hocam keşke Tütün Eksperliği yazsaydınız, geleceğin mesleği.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ajkehskdjs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukuk bitti bu doğru ama tmde daha iyi bir bölüm zaten yok -
Hocam madem bitti peki hala niye iyi üniversiteler yüksek sıralamayla alıyor
TMcilerin başka seçeneği var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Dreamerbunny
Hocam madem bitti peki hala niye iyi üniversiteler yüksek sıralamayla alıyor -
Var hocam işletme iktisat felan
Yapmayın hocam yapmayın. O bölümleri top 5 ünilerde okuyanlar bile işsiz kalıyor.quote:
Var hocam işletme iktisat felan -
Hukuk çok iyi bir bölüm değil ama diğerlerinden iyi olduğu için , başka alternatif olmadığı için ve adı olduğu için puanları yüksek.
Hukuk toplumun yapıtaşlarından biridir. Her bireyin kendini savunmaya dolayısıyla hukuka ve personellerine ihtiyacı vardır. Bu yüzden hukuk hiçbir zaman eskimeyecektir. Tabi üniversiteden iddaa oranı gibi bir sonuçla mezun olursanız ve bir ekiple beraber çalışmazsanız ekmek yiyemezsiniz.
Hukukta cok ozel acildi parayi basan avukat oluyor ben de hukuka gidicem buyuk ihtimal ama simdiden basladim calismaya kirikla tip denicem gittigim hukuklar ortalama cok kotu degil
Çok hukuk var ama özel sektörden devlete geçen üst düzey çalışanların çoğu güzel devlet mezunu. Hele ankara üniversitesi devlette en gözde okullardan biri. Bakanlardan bile sadece turizm bakanı bilkent mezunu sanırım.
Endüstri mühendisliğini bırakıyorum da yanlış mı yaptım acaba diye bi düşündüm yorumları okuyunca.
Tmmda hangi unideki endustri
Dumlupınar kuskauskshsjdj
Her türlü devlete girersin abi hukuk bitti diyen uzasın ya. İühf mezunu olunca özel sektörde de çok şansın var. Hukuk mezunları iibf mezunlarının yapacağı her işi de yapar. -
yanlış yapmışsın istanbul hukuktan mezun tanıdığım büroda çalışıyor 3 yıldır 2.5-3 binequote:
Endüstri mühendisliğini bırakıyorum da yanlış mı yaptım acaba diye bi düşündüm yorumları okuyunca. -
Sonunda aklibasinda biri cikti
Orayi bitirince asgari ucrete calisin
Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden birisine gideceksiniz inşallah, alacağınız eğitim şu anki kurulu fakültelerin çoğundan iyi olacak. Kendinizi bu süreçte geliştirip, fakülteyi en kötü 5 yılda bitirirseniz '' Hukuk bitti '' sözünün sizi vuracağını sanmam :)
Önemli olan üniversite hayatınızda ne yaptığınız olacaktır.
Birkaç sene önce hukuk fakülteleri daha değerliydi çünkü piyasada rekabet daha azdı. Savcı-Hakim olmak isteyenler için sınav dışında olmasa da, avukatlar içinde rekabet arttı. Bu hukuka özgü değil, ileri de tıp içinde yaşanacak bir durum.
Hukuk bitti hocam keşke Tütün Eksperliği yazsaydınız, geleceğin mesleği.
|
Yapmayın hocam yapmayın. O bölümleri top 5 ünilerde okuyanlar bile işsiz kalıyor.
|
Her türlü devlete girersin abi hukuk bitti diyen uzasın ya. İühf mezunu olunca özel sektörde de çok şansın var. Hukuk mezunları iibf mezunlarının yapacağı her işi de yapar.
|
Sadece tm yıl ele alirsak Hukuk, belli 8-10 ünide psikoloji ve top unilerde İİBF aklını kullanıp kendini geliştirenler için bitmez arkadaşlar. Yeter ki bilincli olalım iyi analizlerde bulunalim. Hukuk sadece avukatlık değildir psikoloji sadece klinik değildir İİBF sadece bankada çalışmak değildir. olmayanı yaratma peşinde olalım yaratıcı olalım.
|
Benzer içerikler
- evde çalışarak hukuk kazanmak
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- soru çözerek para kazanma
- yks 480 puan kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X