Şimdi Ara

Hukuki Süreç Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şubat ayında bir eğitim merkezine grafik + web kursu için yazıldım. 3000 TL civarı sözleşmeye ve senetlere imza attım. Grafik tasarım eğitimine Şubat ayında başladım ve Nisan ayında çeşitli sağlık problemlerim nedeni ile eğitimimi dondurmak istedim ve dondurdum. Eğitimime de en geç Haziran'da tekrardan başlayacağımı belirttim onlar da sıkıntı olmayacağını söylediler.

Haziran bitti Temmuza giriyoruz hala kurumdan ses yok. 15 gün önce kurumu arayıp durumu belirttim, çıkan bayan belki istediğiniz seans Temmuz'da açılabilir diyor alaycı bir şekilde ve kesin bir cevap veremiyor. Ben bu kurum ile anlaşırken çalıştığımı ve dolayısı ile sadece hafta sonları gelebileceğimi ayrıca sadece 5'ten sonra gelebileceğimi belirtmiştim. Onlarda hiç bir sıkıntı olmayacağını ve her ay seanslarının açıldığını söylemişlerdi. Gel gelelim ki işler hiç de söyledikleri gibi olmadı. Bilgisayarları inanılmaz kötü, internete girmek ise bir işkence ve en önemlisi de Temmuz ayı oldu ve hala ben kursa başlayamadım. Şu ana kadar 3000 TL nin yarısını ödedim ve bu ay diğer ödemem geldi. Yani alamacığım eğitimin parasını her ay veriyorum. Sizce ne yapabilirim. Bu insanlar beni mağdur ediyor ve zamanımdan çalıyorlar.

İstediğim seans hala açılmadı, bana verdikleri sözler yerine getirilmiyor. Nerelere başvurmam gerekli ve bu ay ki senedin parasını sizce yatırmalı mıyım? Bu konuda acil görüş ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaphysicaL13 -- 1 Temmuz 2015; 15:38:42 >

• Hayrına up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Hayrına up

Benden de up :) Yok mu bu konuda yardımcı olabilecek birileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.