Şimdi Ara

Hukukla Beraber Sınavsız İkinci Üniversite???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hukukla beraber işletme, iktisat, kamu yönetiminden hangisi ikinci üniversite olarak açıktan okunması daha mantıklı olur?

• Hocam ben de hukuktayım şahsen açıktan Kamu Yönetimi düşünüyorum aralarından en çok işime yarayacak o bölüm sanırım.
  • Önce bir Hukuka başlayın, derslerin zorluğunu görün, öyle karar verin. Muhtemelen fikriniz değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    aynen. Ama idari hakimlikte iktisat da işe yarıyormuş. Ama iktisatın çok fazla sayısal içermesinden korkuyorum açıkçası ve iktisat zaten iibf bölümlerinden en zoru. bakalım ama sanırım ben de bu gidişle kamu yönetimi seçeceğim.
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    sınavsız üniversitenin vize ve finallerinin çok kolay olduğu söyleniyor tabi ne kadar doğru henüz bilmem mümkün değil. zaten hukuk gpa'imi de etkilemeyecek. o yüzden bu sisteme sıcak bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviGözlüBilgeSincap

sınavsız üniversitenin vize ve finallerinin çok kolay olduğu söyleniyor tabi ne kadar doğru henüz bilmem mümkün değil. zaten hukuk gpa'imi de etkilemeyecek. o yüzden bu sisteme sıcak bakıyorum.

Sen yine de acele karar verme derim. 2.sınıfa geçtiğinde karar verebilmek için gerekli tecrübeye ulaşacaksın. Ben de geçen yıl baya hevesliydim, derslerin zorluğu fikrimi etkiledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: MaviGözlüBilgeSincap

Sen yine de acele karar verme derim. 2.sınıfa geçtiğinde karar verebilmek için gerekli tecrübeye ulaşacaksın. Ben de geçen yıl baya hevesliydim, derslerin zorluğu fikrimi etkiledi.

Hocam idari hakimlik için hukuk mezunu olmak gerekmiyor mu? Bildiğimiz hakimlikten farklı mı bahseder misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.