Bildirim
Hukukta okuyanlar devam zorunlu mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hukuk okumuyorum ama okuyanları tanıyorum çoğunda devam zorunlu değil ama bu işin mezun olduktan sonrasıda var evde çalışmayla hujukçumu olunur hocalardan kapcağın bilgiyi başka yerde bulamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok yakın arkadaşlarım hep hukuk okuyor. gitmeden olmaz sınıfı geçemeyiz diyorlar.
hocanın derste anlattıklarını ses kaydına alıp birebir aktarıp not satan yerler var diyordu arkadaş , okula çoğu kişi gitmiyormuş ama gitmeden de ne tadı kalır üni okumanın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Reverse_Flash
hocanın derste anlattıklarını ses kaydına alıp birebir aktarıp not satan yerler var diyordu arkadaş , okula çoğu kişi gitmiyormuş ama gitmeden de ne tadı kalır üni okumanın :D
Aynen hocam Ankara Hukukta metacopi diye bir olay var not çıkarıp o yere satıyorlar ama iş ticarete dönmüş bir ara hoca ne derse yazıyorlarmış dışardan o okukda okumayan kişiler ona el kondu.Birde bir iki savcıyla konuşmuştum gittiğim gün sayısı toplasan 4 dönem etmez diyordu arkadaşlara bakıyorum onlar da öyle.
istanbul da yok -
Ornegin anadolu uni ya da uludag uni ya da konya ve samsundaki hukuk fakultelerinde durum nedir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadoluda yok devam zorunlulugu. Ygs kac k
49 bin
Siz anadolu uni de mi okuyosunuz
Hayir ama eskisehirrde yasiyorum insallah buranin hukuk olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X