Şimdi Ara

Hukukta okuyanlar devam zorunlu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar devlet veya istanbuldaki ozel hukuk fakultelerinde devam zorunlu mu. Orda okuyan arkadaslar ya da bilenler cevaplandirisa sevinirim. İstanbulda bir hukuk kazanamayip anadolu da hukuk yazsam sinavdan sinava gidebilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk okumuyorum ama okuyanları tanıyorum çoğunda devam zorunlu değil ama bu işin mezun olduktan sonrasıda var evde çalışmayla hujukçumu olunur hocalardan kapcağın bilgiyi başka yerde bulamazsın

• çok yakın arkadaşlarım hep hukuk okuyor. gitmeden olmaz sınıfı geçemeyiz diyorlar.

• hocanın derste anlattıklarını ses kaydına alıp birebir aktarıp not satan yerler var diyordu arkadaş , okula çoğu kişi gitmiyormuş ama gitmeden de ne tadı kalır üni okumanın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

hocanın derste anlattıklarını ses kaydına alıp birebir aktarıp not satan yerler var diyordu arkadaş , okula çoğu kişi gitmiyormuş ama gitmeden de ne tadı kalır üni okumanın :D

Aynen hocam Ankara Hukukta metacopi diye bir olay var not çıkarıp o yere satıyorlar ama iş ticarete dönmüş bir ara hoca ne derse yazıyorlarmış dışardan o okukda okumayan kişiler ona el kondu.Birde bir iki savcıyla konuşmuştum gittiğim gün sayısı toplasan 4 dönem etmez diyordu arkadaşlara bakıyorum onlar da öyle.

• istanbul da yok
  • Ornegin anadolu uni ya da uludag uni ya da konya ve samsundaki hukuk fakultelerinde durum nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukukta üniversite önemli mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anadoluda yok devam zorunlulugu. Ygs kac k

• 49 bin

• Siz anadolu uni de mi okuyosunuz

• Hayir ama eskisehirrde yasiyorum insallah buranin hukuk olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.