Şimdi Ara

HUKUKUN TM3E GEÇMESİ KARARINA DAVA AÇILMIŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ya şu analitik zeka lafıda ayrı bir şey gerçekten. Sayısal zeka sözel zeka ayrıdır. Sözel zeka durumları muhakeme, okuduğunu anlama, yaratıcılık gibi şeylerdir. Türev çözen adamda analitik zeka vardır >>>> Hukuka alalım mantık bu mudur? Açıkcası analitik zeka olayına hiçte inanmıyorum. Analitik zekası olan adam matematik mühendisi fizikçi olabilir çokda güzel olur. Ama şimdi einstein iyi fizikçiydi diye analitik zekası vardı diye iyi psikolog mu oluyor yani? Çok doluyum be dh

• Hukuk a gidecek olan adamın muhakeme gücü iyi olmalı ki bir olayı başka bir olayla ilişkilendirebilsin . analitik dusunebilmeli ki hangi kanunu nerede kullanabileceği ni bilsin. hızlı ve doğru karar verebilmesi içinde mantıksal zeka vs uzar gider.
    Dolayısıyla YGS türkçe ve YGS matematik çözebilen bir kişi bu söylediklerime sahiptir
    Zaten. Zannedildiği gibi ezberle bi alakası yoktur. Hangi hukukçu tüm kanunları ezbere biliyor yada bilse ne olacak . önemli olan yorumdur. Mat 2 konusunda arkadaşlar hakli gereksiz bencede. Ama edebiyatta ki ezbelerde çok gereksiz. Kısacası ygs ile alınmalı bence.
    Dava konusuna gelince
    İşte bahsettiğimiz yorum burada devreye giriyor:)
    Eğer önümüzdeki eğitim yılı için yapılsaydı bu değişiklik sorun olmazdı ama isin ortasında yapılınca olay karışıyor. Yani hak gaspı ortaya çıkıyor. Türkiye de ki tek bir öğrenci bile edebiyata ayırması gereken vakti matematiğe ayırmissa ocak ayına kadar bu bir haktır. Güzel ülkemde her zaman olan şeylerden bir tanesi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resmen kişisel keyif için dava açılmış. dava açan kişinin çocuğu 151bininci olmuş, dava metninde yazıyor. eğer davayı açan kişi gerçekten hakkaniyet adına bu davayı açacak olsaydı davayı şimdi değil, kararın verildiği ocak ayında açardı. sonuç çıkmaz, rahat olun. gören de sanacak ki tm2 puan türünde matematiğin ağırlığı %99, edebiyatın %1. neymiş efendim sene başından beri mat çalışanlar varmışmış da. boşa çalışmadılar ki efendim matematik yine çok değerli. edebiyatı herkes yapıyor zaten, önemli olan hala matematik.

insanlar kendilerine tmci ya da mfci diyor. siz hiç gördünüz mü ben tm3cüyüm, tm2ciyim diyeni. tmciler matematikle edebiyat arasında keskin ayrımlar yapmaz ki çalışırken. ha bir dersin çok zayıfsa ona yüklenirsin o ayrı. madem matematik odaklı çalışanlar kayba uğradı, e davayı açan kişi iptal talep ediyor ya, iptal durumunda da ocak ayından itibaren edebiyat ağırlıklı çalışan kişiler kayba uğramayacak mı yani resmen dava kendi içerisinde çelişiyor.

• Ulan ben adamın integralini mi alıcam müvekkil geldiğinde, türevini mi alıcam davanın. Saçma sapan bir sistemde sırf kendini düşünen birisi tarafından açılmış saçma sapan bir dava. Yazıklar olsun.
  • Cok iyi yaptilar hukugu tm3 e gecirerek. Muhendis,doktor olamazsam avukat olurumculardan bi nebzede olsa kurtuldu bolum. Zaten kalin kalin tamami okuyup ,ezbere dayanan bolum icin tek bi mat sorusu yapmak bile sacmaligin daniskasi. Keske psikoloji ve hukugun sozelde oldugu gunler geri gelse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.