Şimdi Ara

HUKUKUN TM3E GEÇMESİ KARARINA DAVA AÇILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psikoloji hukuk gibi bolumlerin tm de olması basli basina bi haksizlik zaten bide sayisallar kazanamicak diye dava mi acmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Psikoloji hukuk gibi bolumlerin tm de olması basli basina bi haksizlik zaten bide sayisallar kazanamicak diye dava mi acmislar

neden haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz? hakkımız olan bölümler ne sizce?
  • Geçsin geçsin benim tm2 sıram daha yüksek tm3ten, imza kampanyası başlatıcam tm2de kalması için, hukuki sürecin de takipçisi olacağım.

Merak etmeyin arkadaşlar tm2de kalacak hakkımızı yedirmem kimseye hukuk biz sayısalların hakkı.
  • İsterse bin kişi yazı yazsın artık kabul edin mfciler(kendi bölümünden meslek kazanamamış aciz mflere sesleniyorum diğerleri üstüne alınmasın, kendi bölümlerini tuttturamayıp birde tmlere laf atan ezikler o kadar zekiyseniz kendi bölümünüzü tuttursaydınız?) tm3 e geçti hukuk. Hangi karar o mahkemeden geçmiş ki? Bir kere çıkan kanun çok istisnai bir durum olmadıkça dönmüyor... Ki bu hiç dönmez gayet mantıklı (hatta bu hükümetin yaptığı en mantıklı) bir karar. Haydee geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...
  • Hangi puan türü olduğu mühim degil ama sıralama barajının sene ortasi getirilmesi hiç uygun değildi, ygs_lys sistemine geçildi sene sistem temmuzda açıklanmıştı,bu değişiklikte yazın belirlenseydi sorun olmazdı ama sene ortasında açıklandığı için baraj kesinlikle kaldırılmalı, puan türünude aynı mantıkla yanlış bulabiliriz,başka fikirlerde çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ben cewat

Geçsin geçsin benim tm2 sıram daha yüksek tm3ten, imza kampanyası başlatıcam tm2de kalması için, hukuki sürecin de takipçisi olacağım.

Merak etmeyin arkadaşlar tm2de kalacak hakkımızı yedirmem kimseye hukuk biz sayısalların hakkı.

1.5 saat sonra tercihler başlıyor sen takip etmeye devam et davayı LOOOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

İsterse bin kişi yazı yazsın artık kabul edin mfciler(kendi bölümünden meslek kazanamamış aciz mflere sesleniyorum diğerleri üstüne alınmasın, kendi bölümlerini tuttturamayıp birde tmlere laf atan ezikler o kadar zekiyseniz kendi bölümünüzü tuttursaydınız?) tm3 e geçti hukuk. Hangi karar o mahkemeden geçmiş ki? Bir kere çıkan kanun çok istisnai bir durum olmadıkça dönmüyor... Ki bu hiç dönmez gayet mantıklı (hatta bu hükümetin yaptığı en mantıklı) bir karar. Haydee geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...

Tm-2'de kalırsa sıçtık Gerçi benim Tm2'yle Tm3 neredeyse aynı. Ama matematik'ten çok kötü yapıp edebiyatla durumu kurtarmış olan Tm3'ler çok fena sıçar gibime geliyor

• Hukuk gibi neredeyse tamamen sözel bir bölümün matematik ve geometri branşlarının baskın olduğu tm-2 bölümünden alması tepeden tırnağa saçmalıktı. Bu saçmalığı bir nebze olsun giderdiler. Öğrenciler bu puan türü değişikliğinden dolayı sene boyunca çalışma ağırlığını matematikten-geometriden edebiyata türkçeye kaydırdılar. Söz konusu değişliklik hukuk fakültesi adaylarını mağdur edeceğinden eski sisteme geçileceğini düşünmüyorum. Şayet geçilecekse bu düzenlemenin mağduru öğrencileri savunmak adına karşı dava açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaël

Hukuk gibi neredeyse tamamen sözel bir bölümün matematik ve geometri branşlarının baskın olduğu tm-2 bölümünden alması tepeden tırnağa saçmalıktı. Bu saçmalığı bir nebze olsun giderdiler. Öğrenciler bu puan türü değişikliğinden dolayı sene boyunca çalışma ağırlığını matematikten-geometriden edebiyata türkçeye kaydırdılar. Söz konusu değişliklik hukuk fakültesi adaylarını mağdur edeceğinden eski sisteme geçileceğini düşünmüyorum. Şayet geçilecekse bu düzenlemenin mağduru öğrencileri savunmak adına karşı dava açılır.

arkadaşın görüşüne katılıyorum.benzer bişey yazacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtu

Tm-2'de kalırsa sıçtık Gerçi benim Tm2'yle Tm3 neredeyse aynı. Ama matematik'ten çok kötü yapıp edebiyatla durumu kurtarmış olan Tm3'ler çok fena sıçar gibime geliyor

Alıntıları Göster
    Bence Mf4'e geçmelidir hukuk. Sorarım size Fizik bilmeyenin adaletinden ne hayır gelir?

• Tm2de kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ben cewat

Tm2de kalsın

tmm -YÖK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaffrane -- 5 Temmuz 2015; 22:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

İsterse bin kişi yazı yazsın artık kabul edin mfciler(kendi bölümünden meslek kazanamamış aciz mflere sesleniyorum diğerleri üstüne alınmasın, kendi bölümlerini tuttturamayıp birde tmlere laf atan ezikler o kadar zekiyseniz kendi bölümünüzü tuttursaydınız?) tm3 e geçti hukuk. Hangi karar o mahkemeden geçmiş ki? Bir kere çıkan kanun çok istisnai bir durum olmadıkça dönmüyor... Ki bu hiç dönmez gayet mantıklı (hatta bu hükümetin yaptığı en mantıklı) bir karar. Haydee geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...

MF'ci senden iyi tm sıralaması yaptıysa bu senin "ezikliğin" olur, kendinizi kurtarmak için ona buna laf atmaya kalmayın.Tm'ci benden iyi mf sıralamasına girsin hakkıdır derim biter o adam benden daha iyi yapmış demek ki.Bunu kabullenin yoksa bu zihniyetle yürümez...

• Abi siz fizikteki terazi ve denge konularını çok yanlış anlamışsınız sayısalcıların birsürü bölümü var ee insaf hukuk da bizde kalsın onun için tmye geçtim
  • Çok doğru bir perspektif. Bir fizik, bir hidrojen, bir genotip bilmiyonuz ama hukuk, siz hayırdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Psikoloji hukuk gibi bolumlerin tm de olması basli basina bi haksizlik zaten bide sayisallar kazanamicak diye dava mi acmislar

Aynen hocam lys de psikloloji sınavına sözelciler giriyor bölüme eşit ağırlık öğrencisi gidiyor nerede adalet bu ne saçmalık hadi psikoloji olmasa bile sosyoloji ve felsefenin sözele geri gelmesi lazım sözelde bölüm bırakmadılar tamamen saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Abi siz fizikteki terazi ve denge konularını çok yanlış anlamışsınız sayısalcıların birsürü bölümü var ee insaf hukuk da bizde kalsın onun için tmye geçtim

İroni yapıyorum kardeşim tabi ki tm3 en mantıklısı şu durum için.
  • phsna P kullanıcısına yanıt
    Daha hangi bölümü seçeceğini bilemeyen dengesiz hiç bir idealisti ister 500 puan alsın geçemez. Meslek hayatında görücez zaten o mfleri, yok ben şu kadar sıralama yaptım yok bu kadar puan aldım. Sonra forumlarda avukatlar çok az maaş alıyor yok hakimler çok adaletsiz yok ülke elden gidiyor diye binlerce başlık. Bunları da açmaya kimsenin hakkı yok o zaman. Bunlar puanla seçilecek meslekler değil kardeşim. Bunlar idealist meslekleri. Bir ay içinde seçilecek meslek hiç değiller,. BURDAN SESLENİYORUM.. üniversiteyi bitirdikten sonra hiç bir mfci ben az maaş alıyorum diye forum açmasın. Hak ediyorsun çünkü. Bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanos_1 -- 5 Temmuz 2015; 23:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoğlan

Arkadaşlar bişey srcam mesela ben bu yıl bi üni kazandım diyelim ve aradan bir yıl geçti ama bölümümü sevemedim. Ben bidaha sınava girmeden tercih yapabilirmiyim mesela. Ben İst aydın üni sosyoloji kazandım ama bölümünü sevemedim ben o yıl üniversiteyi kazandiğim tilki merkezi yerleştirme puanımla bi daha tercih yapabilirmiyim. Mesela Arel üni işletmeye gitmek istiyorum o yıl kaç puanla almışsa artık kaç puansa benimde puanın ona denk ona gidebilirmiyim. Bidaha sınava girmeden

hocam konuyu yanlış yere açmışsınız ama bizim bi tanıdık çukurova hukuktan mersin psikolojiye sınavsız geçti yani olabiliyor sanırım bi rehberlikçiyle falan görüşün
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.