Şimdi Ara

Tazminat davasını kazandım davalının mallarını el değiştirmesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2 yıllık süreç sonrası davamı kazandım. Davalı kişi elinde araç ve taşınmazları el değiştirmiş ve şirketi üzerinde bir şey bırakmamış. Davayı hem şirkete hemde şirket sahibine açmıştı avukatım.

Bu durumda alacağımın tahsili konusunda ne gibi sıkıntılar yaşarım?

Dava sırasında yaptığı bu işlemlerin hukuki açıdan sonuçları nasıl olur? Yani devrettiği kişiler(oğul ve kardeş) bu alacaktan sorumlu tutulabilir mi?

kısacası alacağımı almam mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun hukukta adı vardı mal kaçırma davası aç

• Bir şeyi hususi merak ediyorum. Sakın yanlış anlamayın ancak burada genellikle vekili olmayan üyeler bir konu hakkında fikir alır veya soru sorarlar. Sizin vekiliniz olmasına rağmen buna ihtiyaç duymanızın sebebi vekiliniz ile dilediğiniz gibi diyalog kuramamanız mı? Vekilinize güvenememeniz mi? yoksa farklı bir yerden daha cevap bulma ihtiyacı mı?

Sorunuza gelecek olursak, muvazaa'lı işlemlerle ilgili zamanaşımı sorunu yaşamadan dava açılabilir.

• Özkan kullanıcısına yanıt

Farklı yerden cevap bulma diyeyim hocam. Avukatımıda arayacağım lakin burdan sizlerden de bilgi almak istedim.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

En doğru bilgiyi avukatınız verir

• @Özkan @sertosman

Anlaşılan o ki vekiline güvenmiyor veya bahsetmek istemediği başkaca hususlar mevcut olabilir, saygım sonsuz ama ben de merak ettim doğrusu.  

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi şöyle anlatayım. Davanın 4. Ya da 5. Duruşmasında belkide sonlanacaktı dava. Benim avukat hesabın üstüne tutup hesap ekledi. Bilir kişisiydi şuydu buydu derken uzadı. En son 20 agustosta görüldü dava bazı hesaplamalar için 22 ekime attı hakim. 2 yıl sürecek ortalama ekimde karar çıkarsa. Neyse geçen gün alacaklı olduğum kişinin eniştesiyle karşılaştım durumu anlattı bana. Malları el değiştirmiş şirketi pasif durumda vs vs. Şimdi böyle çakallıklar yüzünden hakkımı alamamakta çok koyar bana. Burada sizlerede danışmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.