Şimdi Ara

hukuuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selimmm su oyuna gir artık kanka .oku cıktı clanın mıllet hawalarda gel bak daglcak adamlar yawastan oyuna gir bişi yap saygılar...

• eet aliş kısa bır sure ayrılıyorum yenı char actım onu kasıyorum 2 hafta ıcınde 60 olabılırım ancak o zmn sıze konusacagım he bu arada guıld bozulcak sakın soyleme bozulcak ama yenısıne gırıcekler ben yenı charımla kurucam kardeşim ok şimdilik kendine iyi bak ..
  • selım tamam solememde sewıye bozuldu sen yoksun burakta arasıra gırıo
    bn cıkıım ozmn
    coluk cocuk laf soluo duzen bozuldu solııım kanka nıckn ne senn bu arada yenı charnmaskara olduk walla oyuna gırmıom onlar yusunden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aljn -- 2 Şubat 2007; 1:34:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aljn

selimmm su oyuna gir artık kanka .oku cıktı clanın mıllet hawalarda gel bak daglcak adamlar yawastan oyuna gir bişi yap saygılar...
    yaaa böle topic açılırmı hükümdara pm den ulaşsan hem forumu kirletmemiş oluruz hemde istenilen şey anında bulunur
  • okadar gereksız topıc acıldıda bu mu gozune battı bole yapmak geldı ıcmden tamm? saygılar
  • herkez dagılsın clana soyle....

bozun kendı aranızda clanıııııııııııııııı butun kufurlerı et kacsınlar bozulsun o guıld

kımse kalmasın cıksın bennm charı sınırsız banladı gm scot denılen ... sanırım oyunu bırakıcam cunku zevkı kactı ama o scot denılen adama neler yapıcam o gorucek... yeni oyun 2moons olucak kardesım hadi kib.
  • hükümdar geçen rast geldim biri senin için banlansın diye bağırıp duruyonu neden acep?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    hukuk bürosu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • snde selım ıns gorusurz kardesım kankam seliş kıb
  • jrcem kim bağırıyodu nickini hatırlıyomusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.