Şimdi Ara

Hulk, 55 milyon euro karşılığında Çin'e transfer oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük takımlara gitse o kadar da sükse yapamayacaktı. Robinho gibi sönebilirdi.
    Adam kendini biliyor, kariyer yapmasının ona bi yararı olmayacak sonuçta. Gitti o da parayı seçti.
  • Cinliler tam kamil liglerinin kalitesi berbat adamlar bir oyuncuya bu kadar para vericene 10m. Orta seviye olsun ama cok topcu olsa daha iyi olmaz mi ? Hulk zenitede para icin gitti simdi cinede gidenler hep para icin gidiyor zaten hepsi..
    Bazen izliyom o ligi berbat otesi oynuyolar kosmuyolar bile bu adamlarda aliyor futbola verilecek para cogalmis demek.

Hulk porto zamaninda parladi sonra yok ayrica iyi topcu degildir orta seviye yani tek bildigi cok iyi sut cekmesi beyler her yerden vurur mubarek cok iyi oyuncu felan olamazdi bu sartlardada baska ozelligini gormedim bencil birazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

genç yaşında parayı tercih eden yetenekli topçuları hiç anlamıyorum , arkadaş deli gibi kariyer yapacak yeteneğiniz var parayı seçmezseniz zaten sponsorluklarla filan bi kaç senede para babası kulüplerde kazanacağınızdan daha fazlasını kazanacaksınız

Hocam kariyer olsa ne olamasa ne. Topcuların hepsi para için oynuyor. Bazıları takım gözetmeksizin daha fazla para için oynuyor. Her insan daha fazla para ister. Hulk şampiyonlar liği kupası kaldırsa ne kaldırmasa ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

genç yaşında parayı tercih eden yetenekli topçuları hiç anlamıyorum , arkadaş deli gibi kariyer yapacak yeteneğiniz var parayı seçmezseniz zaten sponsorluklarla filan bi kaç senede para babası kulüplerde kazanacağınızdan daha fazlasını kazanacaksınız

Hocam kariyer olsa ne olamasa ne. Topcuların hepsi para için oynuyor. Bazıları takım gözetmeksizin daha fazla para için oynuyor. Her insan daha fazla para ister. Hulk şampiyonlar liği kupası kaldırsa ne kaldırmasa ne.

hocam benim demek istediğim bu adamlar kariyer yapsalar şampiyonlar ligi alsalar , o seviyede bi takımın önemli oyuncusu olsalar sponsorlarla beraber para babası kulüplerden alacaklarından çok daha fazlasını kazanırlar. messi ronaldo suarez neymar bale az mı para kazanıyo şuan bunlardan

• Avrupada oynasa orda alacağının yarısını anca alır. En iyisini yapıyorlar emekli ikramiyesi çinden. Mis.

• 3.Avangers filminde olmayacak mı?

• yusei kullanıcısına yanıt
    Hulk o seviyeye gelemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hulk o seviyeye gelemez.

Daha porto dayken zenite hic gitmese gayet iyi bi futbolcu olurdu , ki o seviyeye gelmesine gerek yok zenitte 10 mu kazaniyodu ? Manuya chelsea ye gitse 10 dan cok az mi alcakti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

3.Avangers filminde olmayacak mı?

• yusei kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum olacağını.

• Hulk 55 ederse töre 60 eder

• hulk bana rooney'in brezilyalı çakması gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.