Şimdi Ara

Hulk, 55 milyon euro karşılığında Çin'e transfer oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zenit forması giyen Brezilyalı golcü Hulk, resmen Shangai SIPG'li oldu.

Daha önce transfer için Çin'e giden ve havalimanında büyük bir coşkuyla karşılanan Hulk, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada transferinden ötürü mutlu olduğunu ifade etti.

Bu transferin kendisi için yeni bir yolculuk olduğunu belirten Hulk, ''Burası benim için yeni bir yolculuk, yeni bir başlangıç. Burada mutlu olmak istiyorum. Transferim için Shangai SIPG'ye ve kulüp başkanına teşekkür ediyorum. Burada sizlere Brezilya'nın hücum futbolunu sergilemek için sabırsızlanıyorum. Çok fazla gol atıp aynı zamanda takım arkadaşlarıma da yardımcı olmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

55.3 milyon Euro'ya transfer olan Hulk, yeni takımında 8 numaralı formayı giyecek. (Goal)

• Ohaaaa. Bu cinliler pirinc pilavi yemekten beyinleri hamur olmus. Allah akil fikir versin.
  • Hulk gerçekten iyi oyuncuydu. Onu hep bir EPL takımında izlemek isterdim.
  • Parayı düşünmeyip büyük liglere gitseydi en iyi futbolculardan biri olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milli takımdada mı parayı düşündüde cartayı çekti boş atıp tutmayın abiler öylle abartıldığı kadar iyi bir topçu değildi
  • 55 Milyon

Bizim Nani etmez mi arkadaş?

• adam bildiğin gold digger

kariyer istemiyor tek derdi para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genç yaşında parayı tercih eden yetenekli topçuları hiç anlamıyorum , arkadaş deli gibi kariyer yapacak yeteneğiniz var parayı seçmezseniz zaten sponsorluklarla filan bi kaç senede para babası kulüplerde kazanacağınızdan daha fazlasını kazanacaksınız
  • Fifaya acil çin ligi eklenmesi lazım.

• Bu adam futbolu bıraktığında orta yollu avrupa takımı satın alabilecek sanırım.
  • İşin ilginç yanı bu adam zaten Zenit'te 10 milyon euro kazanıyordu.

Buradan 20 25 kazanacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Fifaya acil çin ligi eklenmesi lazım.

Seneye geliyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Seneye geliyor hocam.

Geliyorsa iyi fifa topçuları çine kaçıyor tek tek. Hulk, ramires, texeira. Gerçi üçüde brezilyalı lige de gerek yok nation kadro kurulabilir.

• quote:

quote:

quote:

Seneye geliyor hocam.

Geliyorsa iyi fifa topçuları çine kaçıyor tek tek. Hulk, ramires, texeira. Gerçi üçüde brezilyalı lige de gerek yok nation kadro kurulabilir.

Aynen öyle hocam ama lig gelmezse kartları da olmayacağı için gelsin ilk 1-2 ay ticarette istenilen seviyelere ulaşıncaya kadar lazım olan oyuncular

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

İşin ilginç yanı bu adam zaten Zenit'te 10 milyon euro kazanıyordu.

Buradan 20 25 kazanacak galiba

Haftalık 380 bin euro
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Seneye geliyor hocam.

Aynen öyle hocam ama lig gelmezse kartları da olmayacağı için gelsin ilk 1-2 ay ticarette istenilen seviyelere ulaşıncaya kadar lazım olan oyuncular

Kante ve vardy efsane olur 17 de direk epl kurulur ama başta pahalı olurlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seneye geliyor hocam.

Kante ve vardy efsane olur 17 de direk epl kurulur ama başta pahalı olurlar.

Vardy'den tam emin değilim gerçi Ea her sene olduğu gibi yine şişirir bpl'yi ama Mahrez kalırsa efsane kart olacak muhtemelen 5 skill 4 wf 85 + pace 90 drib 80 şut 82 pas 70 fizik gibi uçuk bir kart gelir.

• Düşünüyorum da bende futbolcu olsam para kariyerden önce gelirdi en mantıklısını yapıyor

• Şu adam kadar paragöz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Düşünüyorum da bende futbolcu olsam para kariyerden önce gelirdi en mantıklısını yapıyor

Mormount
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.