Şimdi Ara

Human asasları ardream de ağlatma yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Partinle sol yolda herkes stealth lı lup 10 olcak sekilde beklecen ağacın arkasında cıkana ben malice atiom ağliolar baska yolları da wardır. mutlaka

Ronark Ardream de yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 25 Temmuz 2007; 2:09:24 >

• Herkezin bildiği şeyler bunlar söylemene gerek yok ama yinede paylaşmak istemen güzel
  • saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

saçma

off sende sıktın ama her topicde
  • human asaslar aglıyorda orc asasların başı kel mi onlarda aglıyor ayrıca bu yöntem neki herkesın aklına gelebılcek yöntem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutsalbock2

Partinle sol yolda herkes stealth lı lup 10 olcak sekilde beklecen ağacın arkasında cıkana ben malice atiom ağliolar baska yolları da wardır. mutlaka

Ronark Ardream de yim

Benim party e ihtiyacım yok . Tek ağlatıyorum zaten .. Manes ardreamde 2 arkadaşız birinci ben yani AstinouS , 2. X10N ve minor anlayışımız çok iyi .. Aynı yönlerden bakıyoruz(bakış açımız aynı),tek farkı var .. Ben ilk güçsüzleri alırım o ise priestleri .. Bazen arkasına ordu takılıor . Ama minor sağolsun .

• Bunlar klişe yöntemler yav. Sürüyle gelenlere ne yapmaliyiz onlar lazim bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Bunlar klişe yöntemler yav. Sürüyle gelenlere ne yapmaliyiz onlar lazim bana

İlk gorduğun warior a malice at kaç
  • quote:

quote:

kaçınca yada malice atınca np mi gelio?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

quote:

quote:

kaçınca yada malice atınca np mi gelio?

Yatınca 25 np gidio umarın yeterl i olmuştur

En sevdiğim taktik tuzak kurup human asas ları ağlatmak yaw.

• Benim human bi asasim var ama kimse beni o sekilde aglatamadı ben orcları aglatıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Benim human bi asasim var ama kimse beni o sekilde aglatamadı ben orcları aglatıyorum

sen uzaklardan giderken bi malice yesen dalarken etrafında 3 asas belirse hç bole bi durum oldumu tum partini doğrar gecerler cunku ben malce yadırcam partine
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

quote:

Partinle sol yolda herkes stealth lı lup 10 olcak sekilde beklecen ağacın arkasında cıkana ben malice atiom ağliolar baska yolları da wardır. mutlaka

Ronark Ardream de yim

Benim party e ihtiyacım yok . Tek ağlatıyorum zaten .. Manes ardreamde 2 arkadaşız birinci ben yani AstinouS , 2. X10N ve minor anlayışımız çok iyi .. Aynı yönlerden bakıyoruz(bakış açımız aynı),tek farkı var .. Ben ilk güçsüzleri alırım o ise priestleri .. Bazen arkasına ordu takılıor . Ama minor sağolsun .

ewt bizde 2 kişiyiz arkamda priestim war healer direk dalioruz adama 8 kisi kesemedi ikimizi o beni heallio ben onu minorluyorum etrafinda dans yapar gibi manyak güzel oluo adamlar psikoya baglio

• Bende Ronakta Humanım şuan charımın itemlerini dizme we lvl kasma itemleriyle uğraşıyorum 2 haftaya kalmaz inş +7 chitin set +8 dual celaver olcak ha bu arada combo da biliyorum sence iş yaparmıyım
  • Paylaşım için teşekkürler....
  • bende adreama yeni katılıom bu taktikler işe yarar heralde
  • Ardream ks yeri tuzak kurma yeri oynama yer ve cok zevkl i tuzak kurcan arkanda debuff sız gitmeceN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 25 Temmuz 2007; 17:31:02 >
  • gelin ben size np kastırıyım tuzaksız yaw ne uğraşıonuz gel human townda bekliom ben çıkanı indiriorum
  • Seni hiç 20 kişşi dalıp kesmediler heralde
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.