Dier Konuda da Dedgim Gibi Acayim 1 Tane Server Olesine Bakalim Hangiisin Mesafesi Daha Uzak
Gerci Orda Humanin mesafesi Dah uzak Olsa bile [MC-Mesut] ArKADASİMİZ hALA DARKİNKİ uZAK dER
derim tabi ben hala ısrar ediyorum bu konuda hiç bi baskı beni yıldırmayacakdır ve arklarımda benimle aynı konuda burdaki arklarım tabiki^^ DARK DARK DARK
Bence Human 1 Nedeni daha İnsan Olmasi
Oyun Kurucusu Kendi Irkını Daha Guclu Yapar Tabikide
yaw dark elf diom da kabul et artık of ya canım sıkıldı
hepsininkide esittir ama sizin istediginiz onu bilmek deil post kasmak dier topicte gordugum gibi
Yaw Ne Alaka Bis Burda Tartismak İcin konu acios Senin gibler icin deil
yaw arkadasım konuyla ilgili bilgin varsa yaz bilmiosan sus otur aşağı
okuma yazmanız yok galiba tum okcularin mesafesi esittir dedim bi dahada yazmam merak etmeyin sizin gibi 2 kelime yazıp post kasmam
kasmaymıs lineage2 mi bu lvl atlicaz sanki sananeki kıskanıosan sende ac allahım ya hem seni ne ilgilendirioki biz tartısioz burda and merak etmioz zaten yazmassan daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: TrashMetal
Nie kasıyosunuzki 2 tane acın char bakın statuslara SAGİ nin Accurary daha fazla olduğunu göreceksiniz
FİLM in koptugu yer nasil l2 oynadin bugune kadar accuary i arttirip uzaga atarakmi?
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
Bence Cok Yaniliosun..! Dark Elf MEsafesi Uzak Humandan daha cok P.atcaki var
EE o Zmn Human Ne İse Yario
human elf ve dark elf in ortasidir ...
dark elften hizli
p attack i elf den falza onun icin sagi genelde kullanilan classdir
Yaw Kardesim HadiSen dion Hepsi Esit Ama Arakadlasr ve Ben Bole dusunmuyom simdi ne yapcas ne yani sen cokmu ii bilion da bismi bilmios
arkadaşlar okçularda range için bakmanız gereken passive skillerdir.Rangeyi ayarlayan long range shot vardır passive skillerde.normal olarak 2 karakterdede 2 lwldir ve ikisininde rangesi aynıdır.statlara bağlı olmadan elflerin rapid fire rangeyi düşürmekte hawkayenin snipe rangeyi arttırmaktadır.bu karakterlerin kendi özelliğidir.ama bunlardan hariç olarak charların rangesi aynıdır...
Bide official private ayrımı olmaz.orjinalde oynayan daha iyi bilicek diye bişey de yoktur.burada öyle bi ayrımda yoktur.burası l2 hakkında sorunların çözülmeye çalışıldığı bişeylerin paylaşıldığı bi forumdur.o yüzden official private falan ayrımı yapmayın ricam.
quote:
Orjinalden alıntı: grafkxx
Bide official private ayrımı olmaz.orjinalde oynayan daha iyi bilicek diye bişey de yoktur.burada öyle bi ayrımda yoktur.burası l2 hakkında sorunların çözülmeye çalışıldığı bişeylerin paylaşıldığı bi forumdur.o yüzden official private falan ayrımı yapmayın ricam.
hehe doru soyluyosun kardesım kımse ustune alınmasın arkadaslar rıca edıorum ama bazı kısılerde soyle br anlayıs var ben OFFFFİKIL da oynuyorum bılader ben daha ii bılırım oyunu nede oricinal yanı gıbı bı dusunce var ..Yanlıs . Lütfen kımse kımseyı hakır gormesın parası olan donate yapar donate sevmeyen offıcal oynar parası olmayan garıbanda prıvate oynar olay budur yanı..
Hade iyi eglenceler...
yaw gohan arkadasım sana katılmıyorum(burası iskender buyugun lafı gibi oldu) simdi bi dusunelim sagi elften p.atck yuksek hp ve cp siyuksek elf sagiden a.speed critical. evasion accuary speed i yuksek sagi dark elf den hp cp a.speed critical i yuksek buraya kadar katılıosan iyi simdi de darkelfin sagiden yuksek ozellikleri p.atck accuary evasion bide rangesi var ama sen inanmiosun e simdi elf ve sagi birbirinden o kadar farklılıkları var birbirine göre peki dark elf neden 2 ozellikte ustun oluyo bide oyunun kotusu bu adam sadece p.atck accu ve evasion damı? bu adamın bide rangesi var dierlerinden farklı olarak olay bu yani
Human okucada Karim Kesindir.!
benimde Dark Elf de dark elf diyorum baska bise demiyorum
Yaw Kardesim Size bi öneride Buludum Yha acayim Bir Tane Server Test Edek İsitignis Cahri.!
tmm ac yapalım ama bug felan olmicak her sey ayarlı olcak bide titan ıda deniyelim bakalım ne olcak tmt ben apella giyecem sende istediginn class olcan
ok sen apple giy bende tit
tmm bekliom serverda kapıscaz bakalım ne olcak sen ozel armor felan gitmicen epic felan yoksa durumlar deisir