Ya sana denenen bişiyi söylüyorum burda hala diyosunki DARK ELF mesafesi daha uzun
Arkadasim Ben Humandan yaniayim
by.gohann@hotmail.com
beni ekle sana bi sey soracam trahMetal
Elf okcu ne is o bi seye yaramiyomu
yha su konuyu kapatin
tum okcularin rangesi yani mesefasi aynidir fakat human snipe acinca humanin rangesi artar baska sekilde hepsi aynidir.. neden human secerler dersende dier 2 darkelf ve elf in ortasidir ne A.speed dusuk nede P.attack iki classin ortasinda bir class oldugu icindir
goruslerim boyle valla
quote:
Orjinalden alıntı: VeYsHeLL
yha su konuyu kapatin
tum okcularin rangesi yani mesefasi aynidir fakat human snipe acinca humanin rangesi artar baska sekilde hepsi aynidir.. neden human secerler dersende dier 2 darkelf ve elf in ortasidir ne A.speed dusuk nede P.attack iki classin ortasinda bir class oldugu icindir
goruslerim boyle valla
Al İSte Humna Sinipe Acincami Ragesi Artar Ole Bi Sey Yoktur Humanani Ragesi Ztn Uzundur....!
Bunu Sanada Soliyem Ozmn
Dark Elfin Mesafesi Uzun p.atcagi Humandan Fasla
Elfin A.speedi Crict Vurmasida Humandan Fasla..!
Eee Human O Zmn Ne İse YArio
Bu Kdr MiLLet Bos Yerem hUmna Acio
Yani Biraas MAntiki Sunursek Bole
Biras Daha ArastirArkadasim Yanlis Goruslere Sahipsin.!
O kadar noob gördüm ama bu kadar çoğunun aynı forumda toplandığın ilk defa şahit oluyorum Eskiden buraya oyunu zehir gibi bilen adamlar takılırdı.Pek çok şeyi onların yazdığı eski başlıkları eskiden yeniye okuyarak öğrenmiştim. Ama şimdi bakıyorum maalesef biliyoruz söylüyoruz gel ispatla demiyo mu? Keser misin sabaha mı manorlarsın bilemiyorum
Ya bu iki arkadaşın sıkıntısı farklı post kasmaya ugraşıyolar onune belge koysan kabul etmezler konuyu uzatırlar boşuna laf anlatmaya çalışmayın.
@Gohan
Ekledim ben seni msn'e ama kabul etmedin sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: acark
O kadar noob gördüm ama bu kadar çoğunun aynı forumda toplandığın ilk defa şahit oluyorum Eskiden buraya oyunu zehir gibi bilen adamlar takılırdı.Pek çok şeyi onların yazdığı eski başlıkları eskiden yeniye okuyarak öğrenmiştim. Ama şimdi bakıyorum maalesef biliyoruz söylüyoruz gel ispatla demiyo mu? Keser misin sabaha mı manorlarsın bilemiyorum
Valla katilmamak elde degilNerde eski abilerim
acark konuyla allakasiz ama ben ilk bu siteye geldigimde foruma yani hep gorevleri claslarin iyi yada zayif yanlarini ogrenmek icin geliyordum sonra dan boyle oldu orjinalde oynuyorum dedim diye sen cok degismisin dediler :D tabi bunlar insani cok uzuyor bundan sonra konularda fikrimi soylemektense sesiz kalicam hakaret diz boyu olmus nedediklerini bilmeyen cok kırıcı laflar kullanan arkadaslarım oldu burda buyuzden sesız kalmayı dusunuyorum bu saaten sonra tabi senin gibi acark arkadaslarda edindigime seviniyorum :D
YAw Arakadaslar Bu 2. Oldu Post Ne oldugunu Bilmim Bana Post KAsmak İcin Dionuz BEn Formla;lgili Bisey Olnca
[Mc-Mesut] Arkadasima Soruyom
Giran'dan dion'a ok attığımı bilirim phantom'la
quote:
Orjinalden alıntı: mâlênâ
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oda Biras Abarti Oldu Bence
Zaten hawkeye yani şahingöz,,,,,,,,,,
YANİ KESKİN NİŞANCI DEMEK ADI ÜZERİNDE ZATEN...
BUDA TOPİĞİ BİTİRİR HERHALDE.
quote:
Orjinalden alıntı: inclc
İste Adamlar Anlamioki Tutrmus Dark Dark
quote:
Orjinalden alıntı: inclc
ya kaçkere söylemem gerekecek.tek range belirleyen passive skill olan long shottır.ve tüm karakterlerde 2 lwl dir.yani normal olarak hepsinin rangesi eşittir.ancak hawkeye snipe ile range artar.yani dark mark human falan değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
quote:
Orjinalden alıntı: mâlênâ
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oda Biras Abarti Oldu Bence
Valla
Bende hawkeye ile gecen gün girandan bizim eve ok attım
quote:
Orjinalden alıntı: TrashMetal
Bende hawkeye ile gecen gün girandan bizim eve ok attım
Aynen Aynen
quote:
Orjinalden alıntı: acark
Noob sensin cok biliosun oyunu gel kapısalım oynaıdıgım serverda aynı sartlarda bakalım kim noob gorelim oyle noob demeyle olmuyo bu işler icraat yapcaksın bos konusuosun
bide post kasmaymıs Lineage2 deil ki lvl atlıoz sanki yediremiosan kendine benim rutbemi bakma arkadasım benim msjlarıma adamı sinr etme