Ok Epick giyerim sen apella armoru 1000 cp verio die giyosun ama
durum değişmez armorlar range vermez gerekçeleri ile açıklıyoruz archerların rangesi passive skillerde görebilirsiniz long shot vardır odur.bütün classlarda 2 lwldir.hepsinin rangesi aynıdır.ancak snipe ile artar rapid fire ile düşer range sadece bunşar rangeye etki eder.
grafkxx ben biliom onları bana bilmedigim bise soylersen sevinirim
Arkadaslar Aksama Bu KOnuya Nokta Koyacas Aksama Bi Tane Test Server Aciyorum herkes Burda ve dier Konuda Sectigi Claslara Oyuna girecek O zmn Hangi Class Guclu Ogreniris
Ben Sagiturus.!
Servede Custom Armor Olmicak.!
yane:Tit.epick vb. armorlar olmiycak
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
kardeş madem biliyosun bunları ozaman niye hala diretiosun anlamadım bunları biliyom dediğine göre eşit olduğunu da biliyosundur.
ama aynı olsun ama dark elfin rangesi daha cok bunuda biliyorum burdaki cogu kiside benden yana ama foruma giripte cvp yazmak istmiolar ugrasamayız diolar
quote:
Orjinalden alıntı: grafkxx
quote:
kardeş madem biliyosun bunları ozaman niye hala diretiosun anlamadım bunları biliyom dediğine göre eşit olduğunu da biliyosundur.
iste Laf analmioki
bilmiorum da sırf muhalefet için diretiosun.gerekcen de yok sadece ben biliyorum diyosun başka bişey yok ne bilim bu konuda söylenecek lafım kalmadı serverdan da baktık malesef hepsininki aynı.neyse bu konuda inşallah sonuca ulaşırsınız
boş beleş bir konuda bi yıgın mesaj atılmış normalde alt+k yapın pasife skillere bakın long shotun rangesi kaç ise o kadardır hepsininki genelde mage ve okcular 40lvlden sonra 900rangeye sahip olurlar ama bazı skillerden dolayı range artabilir lakin kaldıki burdaki çogu kimse private serverde oynuyor ve her server karakterleri kendine göre ayarlıyor herhangi bir classın degerlerini degiştişrebilir mesela he nin rangesini 1000 yapar pr ce sr ninkinide 800 e ceker cogu kimse fark etmez bunu
örnek eskiden dragon serverinde bir çok th bowla dolasırdı hatta daggar hiç kullanmıyanlar bile vardı
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
boş beleş bir konuda bi yıgın mesaj atılmış normalde alt+k yapın pasife skillere bakın long shotun rangesi kaç ise o kadardır hepsininki genelde mage ve okcular 40lvlden sonra 900rangeye sahip olurlar ama bazı skillerden dolayı range artabilir lakin kaldıki burdaki çogu kimse private serverde oynuyor ve her server karakterleri kendine göre ayarlıyor herhangi bir classın degerlerini degiştişrebilir mesela he nin rangesini 1000 yapar pr ce sr ninkinide 800 e ceker cogu kimse fark etmez bunu
örnek eskiden dragon serverinde bir çok th bowla dolasırdı hatta daggar hiç kullanmıyanlar bile vardı
Aksama Acagim Serverde Hic 1 editleme Olmiycak Buffer BiLLe olmiycak SAdece GmShop koyucam Bufsuz Herkes Sectigi Classla PvP Yacaklar Editleme olmadigini Cok Kolay Bir Sekilde Anlicaksiniz Eyer Aksam Shotryde Acik olursa onuda cagiracagim O size Soler Her hangi Gibi Bir editleme olup olmadigini O anlar o zmn Adam akılı Bir Sekilde PvP Yaparis..! Senide Davet Ederim necrovirus arkadasimGelirsen Seviniris Sende Sectigin Clasla Gelirsin Soliyem Bufsuz Bi PvP Olcak o zmn Anlaris anca En kaliteli Cahr Hangiisi Die
davetin için saolsın ama bazı özel sebeplerden dolayı bir müddet 1-2 ay kadar l2 ye oynamayı düşünmüyorum ama bu forumdan kopamadım
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
davetin için saolsın ama bazı özel sebeplerden dolayı bir müddet 1-2 ay kadar l2 ye oynamayı düşünmüyorum ama bu forumdan kopamadım
Bizim Oyun Deilki Olesine Bi Server Her kes Sectigi 3 Class LA Gelip PvP yacaklar
gohan aksama msn deyim msj at da system i yolla girem servera :D
Orasi Kolay
Yaw Herkeste Bu Konuda Human la Dark Elf Okcudan Bas Edit Duruyo
Hatirlatiyim Beyler Bisim Bide Elf Okcumus VAr Lineage II die Elf Okcu Die1 Clasta vAr Nie Kimse Ondan Bas EtmmioBana Gore Elf okcu Dark Elf Okkucdan Daha Cok Kulaninlan Bir Classtir
Yav şöyle söyeleyim Aden'de templenin hemen girişinde bi tane getekeeper vardı ( oynadığım eski bi serverda ) biliyorsunuzki aden'de hemen templenin öünüde merdivenler var o merdivenlerin en aşşağısından o gatekeeper'a vurdum.Aynı olayı arkadaşım denedei ve onun classada GhostSentineldi yani DARK ELF okcu ve gatekeeper' a o mesafeden vuramadı !
quote:
Orjinalden alıntı: TrashMetal
Yav şöyle söyeleyim Aden'de templenin hemen girişinde bi tane getekeeper vardı ( oynadığım eski bi serverda ) biliyorsunuzki aden'de hemen templenin öünüde merdivenler var o merdivenlerin en aşşağısından o gatekeeper'a vurdum.Aynı olayı arkadaşım denedei ve onun classada GhostSentineldi yani DARK ELF okcu ve gatekeeper' a o mesafeden vuramadı !
Yani Bu Durumda Human Okcunun Mesafesi Yani Sagiturusn esafesi Dark Elfin Mesafesinden Daha uzun.!?
ne alakası var yaw bunu serverde gorcez sagi maseffesi uzun felan deme bende Dark elf Diyorum uzamansın konu
quote:
ne alakası var yaw bunu serverde gorcez sagi maseffesi uzun felan deme bende Dark elf Diyorum uzamansın konu
Yaw Su anda Server Aciyorum.
Ve Sana Saginin Mesafesini gosterecem..!
Bunu Hep Soluyorum
Dark Elf okcunun MEfsasefi Coksaa
Elfin Critcli Coksa
Sagi o zmn bi b... benzemmez
Biras MAntiki Bir Sekilde Sunursen
Anlarsin.!
Sagiturus Bi kere Human İnsan..!
İsandan Ustun Bi Sey Olabilirmi yha bu Oyun BiLLE Olsa
Oyun Kurucusu Bunu Dusnmustur..!
Adam Kenidi Irıkını Her zmn onde tutar.!
Yaw Gerek Yok Her sey aksam Beli olcak
Ya sana denenen bişiyi söylüyorum burda hala diyosunki DARK ELF mesafesi daha uzun