Şimdi Ara

Human Okcununmu Yoksa Dier Okcularinmi Mesafesi Daha Coktur? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Elf in mesafesi digerlerinden uzundur
  • al bi tane daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafkxx

al bi tane daha

Sadece Dark Elf KAstiklari İcin Ole Diolar
  • Bende suan oynamakta oldugum abyss 7x Pr acacam ama burdaki noobluk dolu yazilardan etkilendigimden degil tamamen kendi secimim He mesala ne kadar iyi olursa olsun ben sevmiyorum
    Sr range:( sorunu yaratiyor
    Pr epic jewe ve buff sorunum olmadigindan karambole cok adam oldurecegimi dusunerekten aciyorum
  • Grafk yaw işin yokmu senin gitsene işine herkes istedigini yazar soyler seni ne ilgilendirio?
    gohan oyle bilermişiin onla millete laf soylemeyin cok biliosanız size gelin diom benim oynadıgım servere bakalım ne oluyo
    beni yenin daha dark elf felan demicem gelin sıkıysa servere de gorun bakalım l2 nasıl oynanıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

Grafk yaw işin yokmu senin gitsene işine herkes istedigini yazar soyler seni ne ilgilendirio?
    gohan oyle bilermişiin onla millete laf soylemeyin cok biliosanız size gelin diom benim oynadıgım servere bakalım ne oluyo
    beni yenin daha dark elf felan demicem gelin sıkıysa servere de gorun bakalım l2 nasıl oynanıo

Sen Diosun Herkes İStedigni Yazar Ee O zmn Ne Karisosun Adama
  • SEN nie atlıon ki ortaya ki????????
    ben o karıstı die soyledim oyle uzar gider bu konu??????
  • BENDE İLK SAGİ DİE BILIODUM AMA BU KONUYU BASTAN SNA OKUDUM Bİİ GİRDİM SERVERA 3 TANE CHAR ACTIM HEPSİNİN RANGESİ AYNI CIKTI
  • bende bugun denicem onu bakacam hangisi daha uzaktan atcak
    Dark mı Sagi mi Görcezzz!!!!!!!1
  • dene kardes ben gordum buff alma rangeleri aynı ..
  • nasıl buff almiim?
    bufflu olcak hepsi buffsun olmaz
    bu okcular konusu cok uzadı yaaaaaa ben daha bişe soylemiycem
  • quote:

Grafk yaw işin yokmu senin gitsene işine herkes istedigini yazar soyler seni ne ilgilendirio?

benim soylediğin seni nie ilgilendiriyo anlamıorum.tutturmuşsun benim oynadığım server benim oynadığım server senin serverında pr mi iyi titan mı anlamadım zaten.artı server dosyalarından baktım ki söyliyorum hepsinin rangesi aynı die.oyunda char acıp npcye pr vurdu hawki vuramadı gibi işlerle ugrasıp veya hiçbişeyle uğrasmadan sadece dediğim dedik olsun diye tartışıyosun.benim işim burada bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek bu konuyu da senden iyi bildiğimi ve bilgimi kanıtlayacak kanıtım olduğunu düşünüyorum ki yazıyorum.artı burda hangi classın hangi classa üstün oldugunu yazmıyoruz.rangesini tartışıyoruz.seni range ile mi yenicez yada sen bizi range ile mi yeneceksin bende ben diye tutturmuşsun.beni yenin diye.biraz tutarlı ve saygılı konus ya herkesin yazdığına muhalefet herkesi küçümser yazıyosun sadece sen biliyomuşsun gibi.ayıp ya.

• senin yazdıkların da benimkinden asa kalır bi yani yok
    adam cvp bını yazmıs
    al bi tane daha yazmısın o ne oluyo vede dier cvplarında kullandıgın kelimeler zaten deminde soyledigim gibi daha bu konuda tartısmicam
    sende hemen atladın ortaya ne dim daha bilmeme ki

• quote:

senin yazdıkların da benimkinden asa kalır bi yani yok
    adam cvp bını yazmıs
    al bi tane daha yazmısın o ne oluyo vede dier cvplarında kullandıgın kelimeler zaten deminde soyledigim gibi daha bu konuda tartısmicam
    sende hemen atladın ortaya ne dim daha bilmeme ki

Bişi deme zaten

• ithamda bulunup bişey demicem demekle de olmuyo ithamda bulunursan sana karşı cevap hakkı doğar. artı bildiğim ölçüde bildiğimi gerekçeleriyle yazarım diğer cevaplarımda da herhangi bi yanlışlık yok.fakat gerekçesiz pr'nin rangesi uzundur demek kuru sıkıdır ben buna al bi tane daha dedim bişeyi söylüyosan gerekçelerini açıklarsın.
  • YAW malena kaybol git basımdan işine bak işineeee!!!!!!!!!!!!!1
    erkek olan pvp yapar kanıtlarız kimin noob oldugunu!!!!!!!!!!!!!!
    tmm grafk haklısın bişe demiyorum ama malena ya da bundan sonra muh......t olcam!!!!!!!!!!!!!!Görciiiiik
  • quote:

YAW malena kaybol git basımdan işine bak işineeee!!!!!!!!!!!!!1
    erkek olan pvp yapar kanıtlarız kimin noob oldugunu!!!!!!!!!!!!!!
    tmm grafk haklısın bişe demiyorum ama malena ya da bundan sonra muh......t olcam!!!!!!!!!!!!!!Görciiiiik

Tmm beyler Sakin Oln Admin NE suscu VAr Aaa

• gohan sen hiç konusma zaten senin yuzunden uzadı bu konu bu kadar
    inat etmeseydin bi oyunda deniyip gorebilirdik ama ne yapalım
  • quote:

gohan sen hiç konusma zaten senin yuzunden uzadı bu konu bu kadar
    inat etmeseydin bi oyunda deniyip gorebilirdik ama ne yapalım

Ben İnat Edmedmki Konu Uzamasin Die İkiside Aynidir Dedim Sen İnat Ettin Hyr Dark Elifinki Daha Fasladir Dedin..!Burda Benim Bi Sucum yok YAne

• yapya yaw ilk baslarda sende human okcu diodun
    onu nie atlıyosun?!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.