Şimdi Ara

Humax cihaz kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben humax cihazı aldım ama bir sorunum var. Diğer başlıklara da yazdım bir iki arkadaş cevap verdi aynı sorunu yaşayan ve yaşamayan birer arkadaş çıktı. Geceleri yatarken adaptörü çıkarıp elektrik bağlantısını kesiyorum. Sabah kalkıp adaptörü takıp cihazı açtığımda görüntü geliyor ama ses gelmiyor. Ancak tekrar adaptörü çıkarıp taktığımda ses geliyor. Bununla ilgili filbox müşteri hizmetleri görüştüm cihazı değişip yenisini gönderdiler ama durum aynı. İşin garibi konu ile ilgili durumun normal olup olmadığına dair humax servise mail attım ama onlarda doğrudan filbox a yönlendirdi. aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar oldu mu olduysa çözüme kavuşturabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 2 adet humax cihazı var.ikisinide iki ayrı odada kullanılıyor.ben de arada bir sesin ya da görüntünün gittiğine şahit oldum.bu gibi durumlarda elektrik fişini çekip taktığımda sorun düzeliyor.yazılımsal ve genel bir sıkıntı olduğunu düşünyüorum
  • Bende dönem dönem bazı kanallarda ses ve görüntü eş zamanlı çalışmıyor. Kanal değişince düzeliyor. Ama en büyük problem cihazı fişten çekiyorum birkaç saat sonra taktığım zaman görüntü geliyor ama ses gelmiyor. Tekrar çıkarıp takıyorum düzeliyor

• kanaatim şudur ki; biran evvel garantiye gönder cihazını değişsinler.senin cihazda başka başka dertler var.zaman kaybetme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igdirnet -- 21 Mart 2016; 10:31:40 >
  • Konuda geçen tüm problemler bende de mevcut.

Ses ve görüntü bende de senkronize olmuyor bazen. Kanal değiştirmek gerekiyor bazen kanal değiştirildiğinde bile düzelmiyor fişi çekip takmak gerekiyor.

Son zamanlarda kare atlamaları da baş gösterdi. Sürekli bi takılma var bazı kanallarda. Kumanda kullanırken farklı tuşlara basmış gibi de algılayabiliyor. Neresinden tutarsan tut rezalet ötesi bir uydu alıcısı

Dsmartı iptal etmiştim geçen gün yine aradım tekrar bağlatıcam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.