Arkadaşlar merhaba. Ben hundai i20 1.0 motorunu aldım. Artık 1.4 üretilmiyormuş o yüzden 1.0 motoru aldım. Yorumlarda görüyorum daha performanslı diyorlar. Evet araba performanslı ama 3 silindir. O yüzden bu 3 silindir olma durumu hakkında kötü yorumlar okudum. Beni biraz kötü hissettirdi. Turbolu olanlar atmosferikten daha pahalı aslında ama piyasası şu an nasıl bilmiyorum. Ama artık 1.4 zaten üretilmeyecek bu da clio gibi 1.0 tce olan gibi artmış olacak diye düşünüyorum. Sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Almakla hata mı ettim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hundai i20 1.0 2024
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın insallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam içini rahatlatalım diye yazmışsın ama hiç gerek yok o fiyata 4 silindirli araba yok ki güzel günlerde bin inşallah, 1.4 ve 1.0 seçenekleri olsa ben 1.0 alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam. Evet ilk sıfır arabam. En doğru kararı vermiş olamı isterim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama seçenek sunulsaydı turboluyu mu tercih ederdiniz gerçekten de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler. Çok sağ olun.
1200 civarına ikinci el 50bin km altı C SUV ilk tercihim olurdu.
Ama illa sıfır olacaksa şuan en uygunu i20 gibi. Sanırım ben de i20 alırdım.
Hocam beklentiniz önemli. Ben araç çabuk kaçsın, rampada zorlanmasın isterim. 3-5 yıla satarsanız 1.0 turbo ama uzun süre sorunsuz kullanayım derseniz 1.4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ağzı olanı dinlemeyin. Herkes bir yerinden bir şeyler uydurur. 200 300bin kmde alsanız anlayacağım da 0 araç bu keyfini çıkarın.
Uzun süre bu motora da sorunsuz binilir. Gereksiz abartıyor insanlar. Düzgün bakım olduktan sonra kronik sorunlu bir motor değilse her motor 400 500bin km’yi görür.
Piyasa da 4 silindir motor kalmadı neredeyse 1.6 tgdi ve 1.5tsi dışında.
Hayırlı olsun güzel günlerde sürmek nasip olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Ekim 2024; 0:33:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. Artık her yerde trafik sıkışık. Ralli de yapmayacaksanız yeterli bence. Bende 2 litre motora sahip bir araç var 100km hızı geçmiyorum mesela..
0km olması çok iyi. İçiniz rahat olsun Beğenmezseniz de satarsınız. Arabalar altın gibi değerleniyor malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 27 Ekim 2024; 20:57:9 > -
Hayırlı olsun hocam. İçiniz rahat olsun, 1.4'e göre hem daha performanslı hem daha az yakar. Vergi olarak da avantajlı, daha ne olsun. Koskoca Duster'a bile 1.0 motor koyuyorlar. Sadece 3 silindirli motorlar yapısı gereği daha fazla titreşim üretirler, ona da yapacak bir şey yok
-
1.0 turbolu 1.6 atmosferikten daha performansli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X