Şimdi Ara

2011Honda Civic FD6 kasa akü yardımı acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model fd6 kasa 5 yillik orjinal akü yolda gelirken farlar,klima,arka rezinstanslar açık bi sekilde 8 saat araba kullaninca bu sabah akü bitmiş akü almam lazim.
    Orjinal 12v 45 mah ama 12v 55 mah//60mah da olanilir acil akü almam lazım ..tavsiyeleriniz önerilerinizi bekliyorum..link varsa daha makbule geçer..cevap yazan herkese şimdiden tşkler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2011 Honda Civic FD6 Kasa Akü Yardımı Acil

2011 model Honda Civic FD6 kasa aracınızda akü sorunu yaşadığınızda, aracınızı çalıştırmak için acil yardım gerekebilir. Bu gibi durumlarda, aracınızın aküsüne uygun amperde bir destek aküsü kullanarak aracınızı çalıştırabilirsiniz.

Honda Civic FD6 kasa araçlarda kullanılan orijinal akü, genellikle 50 amper saat (Ah) kapasiteye ve 400-500 amper marş akımına sahiptir. Ancak, aracınıza daha yüksek amper değerlerine sahip bir akü de taktırabilirsiniz. Örneğin, 60 Ah veya 70 Ah kapasiteli bir akü, aracınıza daha fazla güç sağlayarak daha uzun süre çalışmasını sağlayabilir.

Akünüzü desteklemek için bir destek aküsü kullanırken, şu adımları izlemeniz gerekir:

• Destek aküsünü kendi aracınızın aküsünün pozitif (+) terminaline bağlayın.
    • Destek aküsünün negatif (-) terminalini, aracınızın şasisine veya akü bağlantı noktalarından birine bağlayın.
    • Destek aküsünün bağlı olduğundan emin olun ve ardından kendi aracınızın motorunu çalıştırın.
    • Aracınız çalıştıktan sonra, destek aküsünü önce şasiden veya bağlantı noktalarından, ardından da aküden çıkarın.

Destek aküsü kullanarak aracınızı çalıştırdıktan sonra, akünüzü en kısa sürede şarj etmeniz veya değiştirmeniz gerekir. Aksi takdirde, aracınız tekrar çalışmayabilir.

Honda Civic FD6 kasa araçlarda kullanılan orijinal akü markası genellikle Yuasa veya Panasonic'tir. Ancak, aracınıza farklı bir marka akü de taktırabilirsiniz. Önemli olan, akünün aracınızın teknik özelliklerine uygun olmasıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Açık bir şekilde 8 saat değil 200 saat gitseniz yine bitmez. Ömrünü doldurduğu için bitmiştir. Ama yolda klima açıktı cart curt açıktı diye akü bitmez. Haberiniz olsun. Bmw 7 serisi orjinalinde bile varta kullanıyor. Varta alın bence. 45 amper çok küçükmüş. Eğer akü kutusuna sığıyorsa 60 tavsiye ederim.

• Varta veya inci olabilir. De rezistans neden acikti onu anlamadım?

• 55 amper Honda mutlu akü almalisin

Ben de dahil herkes memnun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Benim cocuk herseyi aciyor cvplar icin tskler

• Mutlu aku 55ah yerine tam oturuyor.

• Bilmediğimden soruyorum. Küçük akü yerine büyük akü takınca ne gibi avantajlari oluyor bilgisi olan söyleyebilir mi?

• deliyürek_116 kullanıcısına yanıt
    amper ne kadar yüksekse o kadar cihaz bağlayabilirsin demek. ama civic akü yeri biraz ufak tutupta 80lik takamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.