Night elf de Shadow meld aimed Shotta bozuluyormu ? Shadow meld tamamen görünmez mi demek?
Night elf mi?shadow meldli
yoksa Troll mü? (birde kadın troll'ün hunter görevleri değişikmiş?)
valla bilmiom hiç bi fikrim yok ama sanmıorum deişik olacaını yani kesin deil
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
Night elf de Shadow meld aimed Shotta bozuluyormu ? Shadow meld tamamen görünmez mi demek?
yok bozulmuyordu eskiden, ama yeni patch'le düzelmiş olabilir hunter'la oynamadım bu sıralar, örneğin shadowmeld'de ata binerken bozulmuyordu ama bu sıralar bozuluyor, aynı şey orda da oluor olabilir.. bakmak lazım ama düzeltilmiş olabilir..
peki beyler hunter ın öle ii uzun süren stunları var mı?? ya da işte işe yarıyacak uzaa geçebilceim büyüsü??
Wyvern Sting diye aptal bi büyü var, 31. talent'ta alıosun, hiç değmez yani.. onla 12sn stun, herangi bi dmg stun'u bozuyor, bozulduktan sonra 300dmg gidiyor target'ten, ama scatter shot gibisi yok, onla 4sn sersemletiyorsun kaçıp atıyorsun olmadı dondur yani o da olmazsa yakına gelince yavaşlatma kullanabilirsin zaten 2 türlü yakın saldırısı var zaten..
hmm... benim videoda bişi dikkatimi çekti bi buz büyüsü var o pet in mi?? bi de sen scatter shot la ilgili bişi dedin onda atışı yapıon adam 4 sn stun mı yiyo??
scatter shotda adam 4sn sersemliyor stun yemiyor 4sn boyunca hasar alırsa eğer normal haline dönüyor ayrıca concussive shota talent verirsen 5 talent %20 şansla 3 sn stun edebiliyor ha bide beastmaster isen petin 3 sn stunu var.
arkadaşlar bütün stunlar resist edelebilir veya trinket'le inactive edilebilir, fakat scatter shot'ın hiç bi şekilde kaçarı yoktur... ve 4 sn boyunca kurtuluş yolu yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
yok bozulmuyordu eskiden, ama yeni patch'le düzelmiş olabilir hunter'la oynamadım bu sıralar, örneğin shadowmeld'de ata binerken bozulmuyordu ama bu sıralar bozuluyor, aynı şey orda da oluor olabilir.. bakmak lazım ama düzeltilmiş olabilir..
Bakabildinmi Başar shadow meld'e aimedde bozuluyormu? Shadow meld aynı rouge stealh'i gibimi yani tamamen görünmezmi oluyorsun shadow meld'de?
Troll kadın hunter hunter görevleri farklımı bilen duyan yokmu ?
Hunter manyaklığı sardı en iyi özellikleri arıyorum lütfen yardım...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
Bakabildinmi Başar shadow meld'e aimedde bozuluyormu? Shadow meld aynı rouge stealh'i gibimi yani tamamen görünmezmi oluyorsun shadow meld'de?
Troll kadın hunter hunter görevleri farklımı bilen duyan yokmu ?
Hunter manyaklığı sardı en iyi özellikleri arıyorum lütfen yardım...
shadow meld'le stealth aynı şey değil, shadowmeld çok daha basit... ayrıca şimdi baktım shadowmeld bozuluyor aimedshot'a basar basmaz :(
Peki Troll kadın hunter ların görevleri farklı oluyormuş bunun hakkında bir bilgin varmı?
Yok walla, ilk defa duyuyorum öyle bişey.. :)
ben de duymadım bence öyle yoktur
benim troll karakterim bayan ama hangi görevi farklı anlamadım normal görev işte epic quest görevide aynı fark yok yani
Valla 1 kere PvE derken 60 tan önce Pwe için , Ve Farm için Beastmaster ...