Şimdi Ara

Hunter İçin Hangi Talentler Seçilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir süredir wow oynuyorum yeni başladım 17 levele kadar druid kastım ama sıkıldım şuan troll hunter kasıyorum 11 level oldu yalnız talent konusunda sıkıntım var druid talent tree gibi basit değil çok karışık ve gözle görülür sağlam bir talent göremedim ya da ben pek anlamıyorum bu ciddi anlamda oyundan soğuttu beni, hangilerine vermeliyim sırasıyla ? pvp ye yönelik olabilir. Skiller konusundada yardımcı olursanız sevinirim hangi skiller, sırasıyla kullanılmalı hangi hayvan tame edilmeli (nereden), teşekkürler. (Hunter rehberine baktım çok karışık anlatılmış gerkeli gereksiz bütün talentler yazılmış pek birşey çıkaramadım kendime, kendi taktiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.)
    Ayrıca mob keserken ve vs de uyguladığım taktik, önce yavaşlama atıyorum %50 ardına nature damage veren bir ok ve sonra arcane ile kesiyorum işe yarıyor gibi.

• Pvp yapacaksan Survival talentini seçmeni öneririm.
    Ama yeni başladığın ve birşey bilmediğin gerçeğine bakarsak Beast Master talentini öneririm.İlk levellarda dağıt kafana göre.Ama 85 olduktan sonra yenisine ihtiyacın olucak.
    30. seviyede "dual talent special"'i alarak pvp yaparken survival quest ve dungeon yaparken BM oynayabilirsin.
  • Şahsen ben hunterımı baştan beri mm kastım ve en iyisi mm survial oynarsan o senin sadece hayatta kalmana yarar elin klavyeye hakimse survial o zaman çok işe yarar genellikle skillier sürekli takip etmen gerekli bm ise tm işi petin yapar sende ona buff basarsın buda çok işlevsel değil mm olmanı tavsiye ederim pvpde tek geçer... mm olacaksan defansif bir hayvan cuning kategorisinden seçmeni öneririm çünki mm atak üzerinedir ve petide defansı tamamlaması laızm örümcek tamelerden avantajın olur.Bm seçeceksen kurt yada ayı gibi atak yönü gelişmiş hayvanları seçebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neçayevx -- 17 Ekim 2011; 16:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Pvp yapacaksan Survival talentini seçmeni öneririm.
    Ama yeni başladığın ve birşey bilmediğin gerçeğine bakarsak Beast Master talentini öneririm.İlk levellarda dağıt kafana göre.Ama 85 olduktan sonra yenisine ihtiyacın olucak.
    30. seviyede "dual talent special"'i alarak pvp yaparken survival quest ve dungeon yaparken BM oynayabilirsin.

Benim bildigim pvp acısından huntera ya MM yada BM olmak daha iyi oluyo. Survival pvp yapan birini daha görmedim diyebilirim (bglerde kafasına göre takılan kisileri saymıyorum)
  • Buff sevmiyorum hayvan sadece tank olsun bana ben uzaktan kesmek istiyorum bunun için hangisini seçmem gerek ? ve seçtiğim talent tree de rasgele sırayla dağıtsam olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

Benim bildigim pvp acısından huntera ya MM yada BM olmak daha iyi oluyo. Survival pvp yapan birini daha görmedim diyebilirim (bglerde kafasına göre takılan kisileri saymıyorum)

Dikkat edersen end game pvp için demedim.Düşük seviyelerde Survival oynamak daha iyidir bg'lerde.
    Neden dersen trap atarsın 2 adet beleş Arcane Shot ya da Explosive shot kazanıyorlar.Ayrıca disange CDsi ile düzenlemeler olduğunu hatırlıyorum.
    Demek istediğim rogue nasıl düşük levelda sub gidip,end game'de asassination'a geçiyorsa hunterda öyle olmalı diye düşünüyorum.Yanlışta olabilir tabi.

@Agronak gro-Malog
    BM git sen

• Görev yapıcaksan bm, dungeon ve pvp için mm
  • Bi' de yanlış yönlendirme yapmayalım, örümcek defansif değildir.
    Ayı da atack değildir.
    Örümcek cuning'tir talent ağacının en altındaki crit engelleme olayı defansif bir skill, ama örümceği kesmek isterlerse, rahat keserler.
    Hele benim gibi uyuyup mend atmazsan.
  • Mm daha çok burst dmg üzerine itemlerin iyi ise pvpde mm tercih edebilir.Survival avantajı düşük levelda rogue çok fazla olduğu için rogue'lere karşı daha fazla şansın olur. Freeze trap atınca kırdığın zaman 2 arcane shot focus istemiyor vs.Ben şahsen sana mm öneririm oynamasını becerirsen melee claslara karşı rahatlıkla dps yapabilirsin.MM olunca zaten melee'lere karşı ihtiyacın olan bütün skiller var ve Aimed shot'ı %90 canın üstüne vurursan %60 crit şansı veren ve casterlara karşı 3 sn silence gibi iyi talentler erken levelda açılıyor ve pvpde oldukça işine yarar.Dungeon girecek isen en fazla dps'i ben mm ile yapıyorum sanada mm öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

Dikkat edersen end game pvp için demedim.Düşük seviyelerde Survival oynamak daha iyidir bg'lerde.
    Neden dersen trap atarsın 2 adet beleş Arcane Shot ya da Explosive shot kazanıyorlar.Ayrıca disange CDsi ile düzenlemeler olduğunu hatırlıyorum.
    Demek istediğim rogue nasıl düşük levelda sub gidip,end game'de asassination'a geçiyorsa hunterda öyle olmalı diye düşünüyorum.Yanlışta olabilir tabi.

@Agronak gro-Malog
    BM git sen

Yanlıs anlamada benim bildigim pvpde 85 level roguelar sub oynuyo? Kalan hunter konusunda haklı olabilirsin ama bence MM ye ne kadar erken alıssa o kadar iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Bi' de yanlış yönlendirme yapmayalım, örümcek defansif değildir.
    Ayı da atack değildir.
    Örümcek cuning'tir talent ağacının en altındaki crit engelleme olayı defansif bir skill, ama örümceği kesmek isterlerse, rahat keserler.
    Hele benim gibi uyuyup mend atmazsan.

Hunter oynadığım zamanlar geldi aklıma BG'de birine atak yapıyordum oda gidiyordu dalmaya, o karmaşada bg bitene kadar hayvan önüne gelene dalıyordu sanırım hiç haberim olmuyordu. Hatırladığıma göre çağırma skili vardı ona basıyordum gelmiyordu hayvan Bazen ölüyordu yeniden doğdurup tekrar salıyordum. Ama örümcek çok iyi pet pvp için mükemmel. Bir site vardı o zaman sırf petler ile ilgili ordan yardım alıyordum pvp petleri pve petleri, rare petler, nerde bulundukları, levelları felan yazıyordu çok iyiydi. Örümcekte tutma skili var mesela çok güzel. adam sabitken saydır skilleri

• Bende 61 level hunterim survival yaptım sanırım yanlış oldu :)

Görev ve dg yapıyorum hangisini seçeyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Agronak gro-Malog
    BM git sen

Yanlıs anlamada benim bildigim pvpde 85 level roguelar sub oynuyo? Kalan hunter konusunda haklı olabilirsin ama bence MM ye ne kadar erken alıssa o kadar iyi :)

Yeni pvp talenti sub'sa bilemem.Bildiğim vakitlerde multi rogue'lar pvp yapardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.