Şimdi Ara

hunter slowunun stacklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marksman talentindeki chimera shot multi shot vs. isabet edince daze lemesi bir de normal daze i stackleniyormuş galiba doğru mu?Az önce bg deyken shamanla hunterin biri öyle hayvanca bi slow attı ghost wolf çeviriyorum gene slow,oysaki ben ghost wolf formla arcane mage slowundan bile kaçıyorum.kaldı ki ghostwolfun özelliği disc priestin pvp setinin 4 setlemesiyle aynı şekil slow effectleri seni normal ms nin altına düşüremiyor.Öyleyse saçma sapan hunterin double slowunun stacklenmesiyle olacak midir bu yahu?

az önce baktım glyph i varmış
    Your Concussive Shot also limits the maximum run speed of your target.
    ghost wolf zaten hızlandırmıyor ki o beni slowladığında sadece normal movement speed de koruması lazım,yanlış mıyım?

• daze olduğu için öyle daze farklı.
  • yanlışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemen22

yanlışsın

• hunty fena kite'lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

hunty fena kite'lar

ağlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

hunty fena kite'lar

hunterlar ölü bence kim ne derse desin.Priest ve shamanımla healer oynarken kaçma zahmetine bile girmiyorum duruyorum öyle,warr,rogue,paladin de öyle.Dmgleri az,manam bile bitmiyor,bir tek dk ve feral druidler çok fena şu sıralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 18 Ekim 2011; 16:42:54 >
  • Healerların ölmemesi kadar salak bir şey yok şu oyunda. Madem 1 saat süre olunca withdraw yapmışlar, aynı mantıkla healerın da bi süre sonra out of mana olması lâzım. Ne alaka diyeceksiniz, ama özellikle 2v2'de cc sıkıntısı yaşayan bi setupla disc prili takıma gelin anlarsınız. Ki benden de iyi biliyorsunuzdur zaten. Sorun şu ki hayvan gibi abansan da, interrupt yapsan da işi bilen healer ölmüyor. Zaten özellikle cloth wearerı rushla aldın aldın, yoksa canları bi fulllen di mi sar en başa. (bunu iki damager vs 1 healer 1 damager, hayvan gibi kutu sütun arkasına saklanma olan, hunterlı arena için diyorum.)
  • 2v2 de kazananı healerlar belirliyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.