Şimdi Ara

HUNTER VİDEOSU KOYAR MISINIZ ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hunter acıcam ama hiç hunter pvp videosu gormedim varsa linkini koyarmısınız??

• hunter oynuyorum ama izlemesi zevksiz solo en zevklisi mage
  • hunterı rank 14 yaparsan esas eglence ozaman olur bence.. cunku hw bow deli bişi... bende rog oynuyorum ama hunterda kasıyorum acaip eglenceli oynaması hunterla tavsiye ederim..
  • höö ? mage hunterdan iyi soloda ????? .... pehhhhhh .... arkadasım git bi bandage kas sonra ice trap fln var sende feingh death fln bide hp si ii olan bi pet bul sonra karşıma gel ... ha bide outdoor olunca tmm işte ... druidde de aynı olay var ama druid icin outdoor şart , hunter icin diil ... mage bi poly yapar yarım saat hp doldurur ama sen petini salarsın arkadan patır patır ok gonderir pet ine heal atarsın ... hunter ENN iyi solo class...(paladinide katalım)
    quote:

Orjinalden alıntı: seyyartechh

hunter oynuyorum ama izlemesi zevksiz solo en zevklisi mage
  • kısa zamanda içinde kendi videolarımı hazırlayıp koyucam beklediğim bir kaç item var
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

höö ? mage hunterdan iyi soloda ????? .... pehhhhhh .... arkadasım git bi bandage kas sonra ice trap fln var sende feingh death fln bide hp si ii olan bi pet bul sonra karşıma gel ... ha bide outdoor olunca tmm işte ... druidde de aynı olay var ama druid icin outdoor şart , hunter icin diil ... mage bi poly yapar yarım saat hp doldurur ama sen petini salarsın arkadan patır patır ok gonderir pet ine heal atarsın ... hunter ENN iyi solo class...(paladinide katalım)
    quote:

Orjinalden alıntı: seyyartechh

hunter oynuyorum ama izlemesi zevksiz solo en zevklisi mage

Warlocku unutmayalım :) Winterdeki elit demonları keserim. Felwoodda demonları 5-6 şar keserim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru seninde petin vardı dimi :P unutmuşum :P o felhunter yokmu o insanı fitil edio hele bide sucubbus olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.