Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Anime devam edecek diye birşeyler okumuştum önceden. Bi gelişme var mı bu konu hakkında

6-7 sene sonra devam bu gidişle. Çok az materyal var ellerinde. Togashi'nin her yıl 10 chapter çıkarttığını düşünürsek anime işi zor..
  • Adamın mesleği mangaka zannedersin hobi olarak yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 13 Ağustos 2016; 5:15:40 >
  • ilk 10 animem içerisinde 2 .sırada yer alan kurgu ve konu işleyişi açısından muhteşem olan bir anime mangasının devamı yayınlanmaya başladı diye biliyorum ama animenin devamı henüz gelmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğurluu

ilk 10 animem içerisinde 2 .sırada yer alan kurgu ve konu işleyişi açısından muhteşem olan bir anime mangasının devamı yayınlanmaya başladı diye biliyorum ama animenin devamı henüz gelmedi :(

Mangası 2 sene aranın ardından kaldığı yerden devam etti. 10 sayı yayınladı. Sonra sırtım ağrıyor deyip tekrar ara verdi mangaka.
  • Bleach gibi haftalık gidip batıracağına böyle yavaş gitsin daha iyi. Zaten sonunu merak ettiğim yok,mangaka güzel hikaye çizdikçe biz okuyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Bleach gibi haftalık gidip batıracağına böyle yavaş gitsin daha iyi. Zaten sonunu merak ettiğim yok,mangaka güzel hikaye çizdikçe biz okuyalım.

Haftalık mangalar haftalık çıkar zaten. Yavaştan kastınız 2 senede 10 sayı mı?
  • Hunter x hunter bildiğimiz haftalık mangaların arasından çıkalı çok oldu. Mangakanın ara almasıyla sorunum yok ,araları çok uzun tutmasa iyi olurdu. Hxh da tam belirli bir hedef yok gibi gözüküyor, varsa da mangaka o nedenin üstünde çok durmuyor. Bu yüzden mangakayı ben sonu gelmese de olacak bir roman serisine(mesela detektif romanları yazar güzel bir hikaye bulursa yazdıkça yazabilir aynı karakter üzerine) devamlı romanlar ve hikayeler yazan bir yazar gibi görüyorum.Dediğim gibi seri bitsin diye bir ısrarım yok arayı çok açmadan yazsın, bitirmese de olur bleach naruto tarzı bitecekse bitirmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souclarin

Çizip 1 hafta sonra tekrardan ara verir tembel herif. Devam etse ne yarar

aynen çok tembel
  • Dostlar ne zamandır izliyor takip ediyorsunuz bu diziyi belli ki. Bu müziğin bu animeyle ilgisi nedir. Sample ı buradan sanırım ama neresinden alınma sizce.

https://m.youtube.com/watch?v=RXN75knCx_s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana karekterin amaci yok. Babasini görmek istiyordu ve gördü. O zamandan beri amaçsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında babası ona bir hedef göstermiş oldu, Kara Kıtanın keşfi.
  • İlginç

Hunter x Hunter (2011)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İlginç

Hunter x Hunter (2011)

Hangi bolumden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

İlginç

Hunter x Hunter (2011)

Hangi bolumden ?

148 olması lazım

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Olay ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Olay ne ?

Daha sonra yayınlanan kiseijuu animesinin Hunter x Hunter üzerinden duyrulması

• sonunda bitirebildim naruto bleach one piece gibi animeleri sevmeyen birisi olarak bu animeyi çok sevdim nedense,beğendim animelerin yeni sezonları çıkmıyor hayırlısı artık bunu da bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 31 Ekim 2016; 7:31:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Olay ne ?

Daha sonra yayınlanan kiseijuu animesinin Hunter x Hunter üzerinden duyrulması

Kiseijuu 1980lerde çıkıp o zamanlarda bitmiş baya kült bir manga, anime adaptasyonunun bu kadar geç çıkma nedeni de stüdyoların bu kadar kült bir seriyi animeye uyarlamaya korkmaları. Benim bayılarak izlediğim Kiseijuu Japonyada eleştirmenler tarafından beğenilmeyip özür istenmişti. :D

Yani gönderme yapılması doğal.

• Manga hiatusdan dönüyor beyler gözünüz aydın.26 Haziran'dan itibaren devam edecek diyor.
    https://twitter.com/YonkouProd/status/868098720037953536
  • görünce üzdü bu başlık

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.