Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/jump_henshubu/status/709628141883359232

Manga geri dönüyormuş.İngilizce evirisi şöyle:

''We did already mention this in our homepage, but the April issue of Jump is seriously awesome.
    Needless to say we have Hunter X Hunter resuming, the legendary card game manga Yugioh has been revived, and Kishimoto sensei's Naruto side story is there too!''

En sevdiğim arc Yorkcity Arc olmuştu çünkü Kurapika favori karakterimdi.Ondan sonraki bölümlerde kaybolunca üzülmüştüm.Tekrar görürüz umarım kendisini.

• Animeyi az önce bitirdim. Tek kelimeyle harikaydı. Manganın devam ediceğini duyunca çok sevindim. Yıllardır Bleachi bekliyorum yanına HxH de katıldı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı devam edeceğine çok sevinme bence . Bir bu adam bi miura kentaro(gerçi bu adam gene diğerine göre üst düzey çiziyor) japonyada kanserin başlıca sebebi.
    Bir sayı çıkartıyorlar sonra araya aylar yıllar giriyor. Tam düzenli devam edecek diye haber geliyor sonra ara veriyorlar 6-7 ay. Hunter x Hunter 1999 da animesi yapıldı mangaya yetişti , 2011 de ki animesi bile mangaya yetişebiliyor böyle saçma olay mı olur.
  • 350. sayı çıkmış bugün
  • Mangasına hala başlamayan varsa başlasın hemen. Çığlık attırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Manga hakkında varmı bir gelişme yeni sayılar çizimler vs ?

Var var başladı mangası tekrar.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bugün aldığım en güzel haberdi sağol kardeşim acayip mutlu oldum . Hem manganın başlamış olmasına hemde adam iyileşti galiba tekrardan çizmeye yazmaya başladığına göre diye düşündüm .

Seri hiç olacak diye korkuyordum yakın zamanda animesi de başlar inşallah . Zira haftada 1 gün OP izlemekten sıkılmaya başlamıştım dişe dokunur bir anime yok ya da ben bulamadım . Önerileri bekliyorum her zaman ki gibi

Tekrardan
  • Bizi de sevindirdi Togashi. Çünkü bizde kesmiştik umudu sonra birden haberi çıktı ve 2 senenin ardından başladı mangası tekrar. Hatta bugün 2. haftası oldu.

Animenin kısa zamanda tekrar başlayacağını düşünmüyorum. O yüzden dilerseniz mangasına başlayabilirsiniz. Çünkü şöyle bir gerçek var ki HxH ile One Piece 1 yıl ara ile çıkmış mangalar ve HxH 351. sayıda One Piece ise 824. sayıda. Çok fazla ara vermiş HxH.

Benim izlediğim serilere buradan bakabilirsiniz.http://myanimelist.net/animelist/FinalKenpachi?status=7&order=4&order2=0

8-10 puan verdiklerime göz atabilirsiniz.

Highschool of the dead in 2. sezonu olsa onuda izlerim hoş seriydi . İzlemediysen eğer Shokugeki no souma ya bakmanı tavsiye ederim . Ben bu listedeki animelerin çoğunu izlemişim . FMA var bir tek izlemediğim , Fairy Tail ide bıraktım az bölümler biriksin diye kaçta bıraktığımı hatırlamıyorum birde 2. sezonu başlamış galiba ama seri hiç iyiye gitmiyormuş duyduğuma göre . En iyisi devam etmemek efsane bir dönüş ve konu bulacaklarını sanmıyorum . Shingeki no Kyojin içinde nisan ayını işaret ediyorlardı oda bir türlü çıkmadı

Güzel bir seri bulamk lazım shounen tarzı olsun ki uzun soluklu olsun , kısacık olanları sevmiyorum ben .

• Mangasının türkçe çevirisi olan bir yer var mıdır peki acaba? İngilizcem iyi olmasına rağmen anlayamadığım yerler oluyor mangada bir de türkçe okumak istiyorum.
  • Mangaframe yapıyor Türkçe çevirisini.
    Edit: Webtoontr var birde.

------

FMA:B'u kaçırma derim. HxH gibi efsanedir oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 21 Nisan 2016; 23:18:46 >
  • Oha mangası geri mi başlamış?

• 351 Spoiler Resimleri Hk.

Gök Kubbe Kulesi mi neydi, orada Hisoka VS Chrollo maçı oluyor, umarım hem spoiler gerçektir hemde aralarında ki maç full güçte yapılıyordur. Chrollo vs Zoldyck's gibi gösteri maçı tarzı olursa bu sefer cidden gözümden düşecek.
  • mangayı takip edebileceğim bir türkçe site verirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

mangayı takip edebileceğim bir türkçe site verirmisiniz acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Mangaframe yapıyor Türkçe çevirisini.
    Edit: Webtoontr var birde.

2 mesaj üstte paylaşmıştım zaten
    Görmemiştim teşekkürler

• Umarim yeni sayilarda bol bol Hisoka sahneleri goruruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 24 Nisan 2016; 1:07:36 >
    Yeni sayıları henüz çevirmemişler sanırım ama anladığım kadarıyla?
    http://oku.mangaframe.com/series/hunter_x_hunter/ burada en son 349. sayı mevcut çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.