Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet radyasyon olayını çözememiş belli ki...

Kimera arc inanılmaz bir yere bağlandı, daha farketmedi kimse sanırım.
    Kraliçe karınca nereden geldi?
    Geldiği yerde daha nasıl yaratıklar var?
    Dandik insanları yiyerek meryem abiyi yapan kraliçe geldiği bölgedeki yaratıkları yerse neler çıkarabilir?
    Konu aşırı derecede genişledi farkında mısınız?
    Dünya sadece sınırları belirlenmiş güvenli kara parçasıymış, dışarıda neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _VoLHulK_ _ kullanıcısına yanıt
    Malesef konu o kadar genişlemişken tam asıl olaylara gelirken ara verdi hala devam edicek diye bir umut bekliyoruz

• Süpoylır:

Ben de hazır boşken bitirdim seriyi az önce. Güzel ya, şu ana kadar uzun soluklu 5 - 6 anime izlemişimdir HxH'ye rahatlıkla 8/10 veririm. Kimera arc çok saçma gelmişti, ta k, Ging'in hayallerini duyana kadar. Bu anime geçmişte değinilen noktaları ileriye boklu bi malzeme olarak sunmadı hiç bir zaman. O yüzden mangakanın vardır bi bildiği diyorum.

Ama şöyle bi sorun var, haliyle kimera arc baya uzun sürdü. Bu kadar sünecek bir bölümde KARINCA nedir allasen. Yani bunun üstüne metafor da koyulmamış, herhangi bi villian-fan durumu da oluşmuyo o yüzden. Bu meruem denen kral bozuntusu da dahil galiba tek hoşuma giden Neferpitou'ydu. Bu tabi ki şahsi fikrim, ama düşmanlar güçlerine rağmen çok boş karakterize edilmişler. Halbuki bi önceki arc mı bilmiyorum örümcek takımı beni benden almıştı, openinglerden karakter ifşası yapmaya çalışırdım atmosfer çok doluydu mesela benim için.

Bi dahaki arc için beklentim yüksek, umarım KARAKTER bazında Hisoka gibi ilgi çekici karakterler görürüz. Mangayı da okumadım vaktim olursa bakarım, Bleach'i bıraktım HxH'e daldım

• Kara Kıta'yı nasıl kurtaracak çok merak ediyorum. Tabii önce düzenli olarak devam etmesi gerek. :D Kimera karıncalar Kara Kıta'daki besin zincirinde en alt seviyede ve bu yüzden dünyaya kaçıyorlar. Serinin en güçlü ismi olan Netero, Meruem'e neredeyse çizik bile atamıyor. Aslında karıncalar nen yeteneğine sahip olup bir evrim daha geçirdiği için güçleri arttı ama yine de Kara Kıta'daki yaratıklar daha güçlü olacaktır bence. Şimdi Kara Kıta'ya gidecek insanlar var ama oradaki yaratıklarla nasıl mücadele edecekler. Netero'nun güç seviyesi de aşılacak muhtemelen. Bunu yapacak kişiler sınırlı ama. Daha sonra Gon olaya nasıl dahil olacak? Nen yeteneğini kaybetti ve yeniden öğrenip eski seviyesine gelmesi var. Burada Alluka devreye girebilir gerçi.

Bir de bazı kısımlarda çok fazla ayrıntıya kaçıyor mangaka, Knuckle'ın tekniğini anlattığı Gon gibi oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Süpoylır:

Ben de hazır boşken bitirdim seriyi az önce. Güzel ya, şu ana kadar uzun soluklu 5 - 6 anime izlemişimdir HxH'ye rahatlıkla 8/10 veririm. Kimera arc çok saçma gelmişti, ta k, Ging'in hayallerini duyana kadar. Bu anime geçmişte değinilen noktaları ileriye boklu bi malzeme olarak sunmadı hiç bir zaman. O yüzden mangakanın vardır bi bildiği diyorum.

Ama şöyle bi sorun var, haliyle kimera arc baya uzun sürdü. Bu kadar sünecek bir bölümde KARINCA nedir allasen. Yani bunun üstüne metafor da koyulmamış, herhangi bi villian-fan durumu da oluşmuyo o yüzden. Bu meruem denen kral bozuntusu da dahil galiba tek hoşuma giden Neferpitou'ydu. Bu tabi ki şahsi fikrim, ama düşmanlar güçlerine rağmen çok boş karakterize edilmişler. Halbuki bi önceki arc mı bilmiyorum örümcek takımı beni benden almıştı, openinglerden karakter ifşası yapmaya çalışırdım atmosfer çok doluydu mesela benim için.

Bi dahaki arc için beklentim yüksek, umarım KARAKTER bazında Hisoka gibi ilgi çekici karakterler görürüz. Mangayı da okumadım vaktim olursa bakarım, Bleach'i bıraktım HxH'e daldım

Hocam hayalet takımı ( örümcek dövmeli takım ) zaten arc olarak işlenen bir temaya sahip değil onlar süregelen animede işlenmiş ana etmenlerden biri olduğu için o kadar detaylı işlenmesi doğal yani mangasında falan da daha devamı vardır onların.Demek istediğim bir nevi bleach de espadalar naruto da akatsuki grubu gibi düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Süpoylır:

Hocam hayalet takımı ( örümcek dövmeli takım ) zaten arc olarak işlenen bir temaya sahip değil onlar süregelen animede işlenmiş ana etmenlerden biri olduğu için o kadar detaylı işlenmesi doğal yani mangasında falan da daha devamı vardır onların.Demek istediğim bir nevi bleach de espadalar naruto da akatsuki grubu gibi düşünebilirsiniz.

Mangasında devamı yok mangası çıkmıyor o yüzden bitti anime

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Süpoylır:

Mangasında devamı yok mangası çıkmıyor o yüzden bitti anime

Mangası çıkıyor hocam anime güncel mangaya yetiştiği için bitirdiler mangaka kafası estiğince çıkartırıyor malesef,bayağı zaman oldu ama çıkarmayalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Filler değil hocam.İlerlesin azcık bence güzel bir arc.Tabi kişisel bir şey.Siz beğenir misiniz bilemem tabi.

Sağolun hocam,izlemeye devam ediyorum iyi bir hal alir umarim

150 bölümden 70 zaten kimera arcı yani baş arc o.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Güncel manga takip edebileceğimiz bir site var mı? HxH'min mangasını bulamadım mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    HxH'ın güncel mangası 1 seneyi aşkın süredir çıkmıyor. Mangaka hasta diyorlar. Son manga tarihi 08/06/2014.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

HxH'ın güncel mangası 1 seneyi aşkın süredir çıkmıyor. Mangaka hasta diyorlar. Son manga tarihi 08/06/2014.

Yok hiç bulamadığım için merak ettim. Dün gece aradım bayağı ama bulamadım. Adam tembel biraz galiba, adam gibi çıkarsaydı mangalarını şuan en çok izlenen serilerden olurdu.
    Hangi sitelerden manga okuyorsunuz siz?

Her sitede var ki mangası? Mangapanda'dan takip ediyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Her sitede var ki mangası? Mangapanda'dan takip ediyorum ben.

Türkçe aradığım için bulamamışım İngilizce okuyalım o zaman.

Ben animesi bitince Türkçe okumuştum güncel sayıları. Ama son bölümün arasından 1 yıl geçmiş. O yüzden hatırlayamadım şimdi nereden okuduğumu.
  • Manga çizimlerine baktım komedi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Manga çizimlerine baktım komedi resmen

Adam ciddi ciddi hasta olum ne bekliyorsun ki ? Her 2-3 sayıda 1 ben ölmedim deme amacıyla aşırı detaylı sahneler çiziyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HxH çizimleri güzeldir yav. İlk sayılar çıktığı yıla göre biraz kötü tabi ama güncel sayılar gayet güzel bence. Tabi bir Gantz değil.

• Manga hakkında varmı bir gelişme yeni sayılar çizimler vs ?
  • Tüm yazılanları okuyamadım sanırım okuyamam da

Hunter x hunter 148 bölüm mü sadece? sonra yeni sezonu falan yok mu? bitiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hisoka-san

Tüm yazılanları okuyamadım sanırım okuyamam da

Hunter x hunter 148 bölüm mü sadece? sonra yeni sezonu falan yok mu? bitiyor mu ?

Bitiyor.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.