Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Hunter x hunter ve hunter x hunter 2011 var bunlar naruto ve shipuuden gibi bağlantılı mı? Seriye başlamayı düşünüyorum. Ona göre izleyeceğim.

Not: Alıntı yaparsanız sevinirim. Spoiler yemeyeyim.

İkisi arasında konu bakımından bir fark yoktur. İlk seri daha önce çıkmış fakat kısa sürmüştür. Seneler sonra 2011 de baştan tekrar yapmışlardır seriyi. Bu yüzden 2011 de başlanan seriye bakacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Hunter X Hunter'ı Hunter X Hunter yapan Chimera Ant Arc'ı dır ve sıralamalarda en çok puan kazandıran Arc odur zaten. O arc'ı atlayan arkadaş HxH izlememiş saysın kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42. bölümü izliyorum çok iyi gidiyor şu an.Killua,Gon ve Leorio buluştular Yorknew'de Kurapika da gelince parti başlayacak sanırım

• Banada çok bayık gelmişti o o arc netero kapışması olmasa tamamen sönük diyeceğim
  • Basları sıkıcı olsada kimera arc efsanedir,
    2 yaslı bunağı kevgire çevirmesi yeter Meruem reisin

• Beyler bu Kimera Karıncaları ne alaka ya?İzleyeyim mi yoksa filler mı bu bölümler?Ne saçma bir şey bu ya

• Filler değil hocam.İlerlesin azcık bence güzel bir arc.Tabi kişisel bir şey.Siz beğenir misiniz bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Filler değil hocam.İlerlesin azcık bence güzel bir arc.Tabi kişisel bir şey.Siz beğenir misiniz bilemem tabi.

Sağolun hocam,izlemeye devam ediyorum iyi bir hal alir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler bu Kimera Karıncaları ne alaka ya?İzleyeyim mi yoksa filler mı bu bölümler?Ne saçma bir şey bu ya

91den sonra açılıyor o arc 110dan sonrada efsaneleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Beyler bu Kimera Karıncaları ne alaka ya?İzleyeyim mi yoksa filler mı bu bölümler?Ne saçma bir şey bu ya

91den sonra açılıyor o arc 110dan sonrada efsaneleşiyor

80'deyim hocam şu an.11 bölüm daha var yani,hiç beğenmedim açıkçası.Çok saçma karakterler,burada tökezlemiş seri bayağı.Ancak tabii ki bu geneli etkilemiyor ilerilerden beklentim yüksek.
  • Malum iki vs hariç kimera bence de kötü bir arc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Su an 128'i izliyorum hayatımda böyle zorlama saçmalık görmedim,yanmis bitmiş karinca,yok vücudumuzu verdik de canlandi duzeldi de falan filan.Sacmalik,su an bölümü durdurdum bu yorumu yazmak icin,belki de daha fazla izlemem bırakırım.Sonunu bilemem ama anime cok övülmüştü ancak buraya kadar tam bir rezalet bence.

• quote:

Su an 128'i izliyorum hayatımda böyle zorlama saçmalık görmedim,yanmis bitmiş karinca,yok vücudumuzu verdik de canlandi duzeldi de falan filan.Sacmalik,su an bölümü durdurdum bu yorumu yazmak icin,belki de daha fazla izlemem bırakırım.Sonunu bilemem ama anime cok övülmüştü ancak buraya kadar tam bir rezalet bence.

herif vücudundan elektrik çıkartıyor. bilgisayar oyununun içine giriyor ve çıkıyor kafasına göre, ama buna mı takıldın

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanyuS

quote:

Su an 128'i izliyorum hayatımda böyle zorlama saçmalık görmedim,yanmis bitmiş karinca,yok vücudumuzu verdik de canlandi duzeldi de falan filan.Sacmalik,su an bölümü durdurdum bu yorumu yazmak icin,belki de daha fazla izlemem bırakırım.Sonunu bilemem ama anime cok övülmüştü ancak buraya kadar tam bir rezalet bence.

herif vücudundan elektrik çıkartıyor. bilgisayar oyununun içine giriyor ve çıkıyor kafasına göre, ama buna mı takıldın

Hayır takıldığım sey bu kadar uyduruk bir kurtuluş olması.Yapıyorsun madem az daha düzgün bir senaryo yaz,madem patlama bir ise yaramayacak hafıza kaybıyla geri gelecek,o zaman hic zarar vermesin,yanmasın da biz de hee diyelim.

• Hocam biraz daha izleyin. Daha patlamayla ilgili erken konuşuyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CihanyuS

quote:

Hayır takıldığım sey bu kadar uyduruk bir kurtuluş olması.Yapıyorsun madem az daha düzgün bir senaryo yaz,madem patlama bir ise yaramayacak hafıza kaybıyla geri gelecek,o zaman hic zarar vermesin,yanmasın da biz de hee diyelim.

Hak veriyorum hocam size. Beni de çok gıcık eden bir arc idi kimera ant. Seriyi ikinci kere izlediğimde ise o arcı aradan atıp izledim. Bir düşünüyorum greed island dan sonra bu kadar düşüş olmaz.

• quote:

Hocam biraz daha izleyin. Daha patlamayla ilgili erken konuşuyorsunuz

Hocam izledim ama fikrim değişmedi,oldu bittiye geldi iste yine.Zehirlenmek.Bu kadar basit.Sonunu duygusala bağladılar cok cok cok azıcık toparladı ama yine de gereksiz bir arc bence.

@Yondaime Hokage Evet hocam bir arc bu kadar gereksiz olabilir,resmen filler gibi.Serinin genelinden soğuttu,ortalamasını düşürdü gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 30 Ağustos 2015; 18:49:18 >
  • Valla hocam size daha önce de demiştim. Kişisel bir mesele. Ben beğendim o arcı.
    pitou vs gon, netero vs kral gibi kapışmaları olan bir arc. Ayrıca serinin başında sürekli derlerdi sihirli canavarlse filan adam gibi işlenmrmişti bu da işlenmiş oldu. Gon ve killua nın daha güçlendiğini gördük. Kısaca iyi bir arctı bence ama yorknew şehri etmez tabiki de. O ayro bir efsane

• quote:

Valla hocam size daha önce de demiştim. Kişisel bir mesele. Ben beğendim o arcı.
    pitou vs gon, netero vs kral gibi kapışmaları olan bir arc. Ayrıca serinin başında sürekli derlerdi sihirli canavarlse filan adam gibi işlenmrmişti bu da işlenmiş oldu. Gon ve killua nın daha güçlendiğini gördük. Kısaca iyi bir arctı bence ama yorknew şehri etmez tabiki de. O ayro bir efsane

Hocam Pitou v.s Gon'da bir şey olmadı ki,Gon durduk yere ilahi bir power up aldı,daha 2 gün önce kızın aurasına yaklaşamıyordu ama.Ayrıca güç dengesizliği çok var,çok karışık.Nuckle,Kimera Karıncalar falan girdi işine ortalık karıştı.Bazı karakterleri geri zekalı gibi gösteriyorlar sonra Gon,Killua falan adamlardan korkuyor "huuu ne biçim aurası var" falan oluyorlar,saçma geliyor bana.Zaten karınca diye çıktık yola herifler karıncadan başka her şey oldu mübarek,hele muhafızlar insan zaten direktDövüş olarak animede hiçbir şey göremedim tamamen sıfır.Başkanın savaşı güzeldi gerisi zorlama geldi bana.Bir de görsel olarak da çok haz vermedi ama eski seri ona bir şey demiyorum tabii ki.

Sonuç olarak başlarda Yorknew'de falan bayağı sardı karakterler v.s kendine çok alıştırdı ama sonrasında resmen filler izledim.140'dayım şu an bu gece bitiririm.Daha da anime izlemem herhalde

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.