Şimdi Ara

Hurda Demir Fiyatları Ne Kadar? Güncel Hurda Fiyatları için Mertsan HURDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Hurda Demir Fiyatları & Hurda Fiyatları

Hurda Demir Fiyatları

İstanbul hurdacı firması, Mertsan HURDA olarak, hurdaların geri dönüşümüne yardımcı olmak ve çevreye katkı sağlamak adına çalışmaktayız. Bu kapsamda, müşterilerimizin en çok merak ettiği konulardan biri de hurda demir fiyatlarıdır.

Hurda demir fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak sürekli olarak değişebilmektedir. Bu faktörler arasında, demir cevheri fiyatları, üretim kapasiteleri, üretim maliyetleri, tüketici talepleri gibi pek çok etken yer almaktadır.

Bu nedenle, hurdacı firmaları olarak sunduğumuz hurda demir fiyatları da bu faktörlere bağlı olarak sürekli olarak güncellenmektedir. Aşağıdaki listeden hurda demirin kilo fiyatını inceleyebilirsiniz.

Hurda Demirin Kilo Fiyatı - 28.04.2023

DKP Demir Hurda Fiyatı: 7,00 TL

EKSTRA Demir Hurda Fiyatı: 6,50 TL

Karışık Toplama Demir Hurda Fiyatı: 6,30 TL

Hurda Demir Talaşı Fiyatı: 4,60 TL

Hurda PİK Talaşı Fiyatı: 4,50 TL

İnşaat Demir Çubuğu Hurda Fiyatı: 6,50 TL

İnşaat Yıkımı Hurda Fiyatı: 6,30 TL

Hurda Demir Fiyatları Ne Kadar? Güncel Hurda Fiyatları için Mertsan HURDA!

İstanbul hurdacıları olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına, hurda demir fiyatları hakkında mümkün olan en doğru ve güncel bilgileri sağlamak için çalışıyoruz. Sunduğumuz hurda fiyatları, genellikle Londra Metal Borsası ve döviz kuru gibi önemli faktörlere bağlı olarak güncellenmektedir.

Böylece, müşterilerimize en doğru ve güncel fiyatları sunarak, hurda demir alım-satım işlemlerinde güvenilir bir ortak olmayı hedefliyoruz. Sonuç olarak, müşterilerimizin hurdalarını en iyi değerleme ile alarak müşteri memnuniyetini sağlamak istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epc34 -- 28 Nisan 2023; 16:19:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.