Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

15 yaşından büyük araçlar için hurda teşviği çıkarsa trafikteki aracların 2/3 ü hurdaya çıkmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hurda indirimi muhabbetleriyle milyonlarca araç hurdaya ayrılmıştı yıllardır. Yenı bir yasa daha çıkarsa trafikteki araçları yaş ortalaması su an 14,5 yanı 2023te 15 i geçecek mlsf. Bu durumda binecek araba dahi bulamama riski yok mu? Zira sıfır aracları genelde şirketler ve rent a carlar alıyor artık

• Kafanız mı güzel Türkiye araç yaş ortalaması zaten 14 :)

Kaldı ki 14 yaşında çoğu arabayı almak için bile yıllarca çalışmak gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her 5 yılda bir cıkıyor yıne cıkacak benle alakası yok yanı

• Çıktı diyelim en ucuz araba egea 350.000tl , hurdayi 50 ye saysalar 300.000tl verebilecek adam zaten 350 yi de verir ne diye ugrassin hurdayla :)

• millet 15 yaşında araba alınca modelli araba aldım diye seviniyor her şey forumdan ibaret değil

• 15 i gectim 30 yasindakilere ciksin yeterli.

• 2007 model araba kulağa yeni gibi geliyor.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlarla yapılacak hiçbir kampanyanın anlamı olmaz.

• khanstern kullanıcısına yanıt

Yok öyle olmuyor bu hurdaları birileri bayiler vb atiyorum 20 dan satin alıyor gelen müşteriye biz sizin adınıza hurda aldık 25 bin indirim yaparız diyor fln o tarz satış adetlerini attırıyor hurda aracı olmayanada

• Şu anda yürümeyenleri saymazsak çürük çarık, markete pazara korka korka gidilen araçlar 50-60bin liradan aşağı yok. Az daha binilir olanlar 100bine zor bulunuyor. Teşvik olsa bile pek talep görmez. Trafikteki arabaların 2/3ü değil 2/3000i bile yoldan ayrılmaz.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Mansur aday olursa ne bekliyorsun Ankarada emlakçıları ara konuş hepsi düşman olmuş

• sadece 4 yıl önce 2018 temmuzda 5 bin liraya bir hurda doğan alıp yasa ile 10 bin saydırıp

sıfır km egea yı 63 bine mal etmiştim.

hey gidi günler.

• bugün 35-40bin tl'lere alınan sonra sonra fiyatları 80-100bin tl bandına çıkan araçlar için (2016-2017'ye kadar) gömlek değiştirir gibi araba değiştirebildiğimiz yıllar...

şuan 700bin - 1milyon... hayal yani...

• 15 yaşındaki araba 200.000TL ediyor bu ülkede. Kim 200.000TL'lik aracı hurdaya ayırır.

• pardon da napmis mansur emlakcilara

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Ne 15i hocam, keşke 15 olsa, geçen bir tanıdık 96 model klimasız tam 26 yaşında 27 ye merdiven dayamış corollayı 200 e sattı, hani şu efsane kasa diye tabir edilen araç   

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Valla helal olsun. Efsane kasa diye kilitliyorlar millete.

• yok hocam o kadar iyimser olmayın 50-60 a alırsanız markete bile gitmiyorlar motor yedımı 20 bın masraf acar en az kuş grubu dahı ucuz parcası olsa kı diger arabaların parcasını bulmak da ayrı mesele araba gelmıs 30 yasına bitek belkı japonlar istisna onlarda olmasa turkıye ve afganistanda araba kalmayacak zaten.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

2007 model bir araca sahip olarak bunu çok ama çok doğru buluyorum. Hele ki ilk arabam 91 modeldi ondan 2004 modele sonrasında da 2007 modele geçtim. Dedim Allah'ım bu ne kadar yeni bi araba  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.